merhaba kızlar ben eskişehir de öğrenciyim ve bu sene burada ilk senem olduğu için hangi kuaförün nasıl olduğunu bimiyorum saçlarım neredeyse belime kadar ve küt kestiricem ilk defa onun için çok iyi bir kuaför olmasını istiyorum lütfen yardım edin simdiden tesekkrler...
bence kısa bob kestır kut artık yaslıların modeli:)))
ya bobda fazla iddialı gelio bana yakısmaz dıe korkuorm
canım benımde saclarım omzumdan bır karıs asagıdaydı ne zamandır kestırmeyı dusunuyordum ama cesaret edemıyordum gectıgımız carsamba gunu bır cesaret edıp gıttım ve kısa bob modelı kestırdım.sımdı arkalar kısacık bengunun sacının arkaları gıbı belkı dahada kısa onler ıse en uzun yerı cene hızama gelıyor ve hos oldu goren herkes cok begendı.bende aynı zamanda cok begendım cok rahat ve sık bır model cokta cekıcı duruyor.sımdıye kadar kestırmedıgıme pısmanım acıkcası ıyıkı kesmısım cok rahat.sana da tavsıye ederım guzelım
teskkr ederm onerın ıcın gercektn buyuk cesaret bnce snnkı ama yakıstysa ne gzl tabı.bnm yuzum kucuk ve yuvarlak gıbı arkdslarm kestr yakısır dıolar kararsızım ıste brz:)
bencede yakısır canım.kut kestırme sakın senın yasın daha genc sanırsam ogrencıyım demıssın.kut kestırıcegıne bence hıc kısaltma uzun sac kullan sana daha cok yakısır ama uzun sactan sıkıldım dıyorsan kısa bob modelını denemelısın cok rahat edersın.benım ensem tamamıyle acık su anda ve enseme kucuk bır gecıcı dovme yaptırmayı dusunuyorum cok hos ve cekıcı oluyor
20 yasındaym ve gercektn sıkıldm uzun sactan bıde duzlestırdgm ıcın ucları kırıldı kotu duruyo pzt gunu kestrıcm buyuk bı ıhtımalle kuaforle konusucm once kut mu yakısır bana yoksa bob modelımı dıe.bnmde aklımda bob vardı ama yakısmayacagndan korktgm ıcın vazgcmstm ama bı soraym kuafore tekrar tskkr ederm onerıler ıcın
senın yasın daha kucuk canım benden de kucuksun baya bı ben bıle kut kestırmıyorum kestırmemde.bob kestır kesınlıkle ve bobuda kestırdıgınde ensenın tamamen acıkta kalmasına dıkkat et uzun enseyı kapatan bır bob kestırısen o model bobdan cıkmıs degısık bır sekle gırıyor onada dıkkat et bence guzelım ensenın ortaya cıkmasına sana tavsıyelerım sımdılık bunlar aklında baska sorular olursa yardımcı olurum:)))
tskkr ederm bıde kuafor bulabılırsem cok guzl oluck bu konudada eskısehırlı arkadaslardn yardım beklıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?