Saç Kesim Şekilleri eskişehirde saçımı kestirebileceğim kuaför arıyorum acillll!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

askkolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
18
0
36
İstanbul
merhaba kızlar ben eskişehir de öğrenciyim ve bu sene burada ilk senem olduğu için hangi kuaförün nasıl olduğunu bimiyorum saçlarım neredeyse belime kadar ve küt kestiricem ilk defa onun için çok iyi bir kuaför olmasını istiyorum lütfen yardım edin simdiden tesekkrler...

bence kısa bob kestır kut artık yaslıların modeli:)))

ya bobda fazla iddialı gelio bana yakısmaz dıe korkuorm

canım benımde saclarım omzumdan bır karıs asagıdaydı ne zamandır kestırmeyı dusunuyordum ama cesaret edemıyordum gectıgımız carsamba gunu bır cesaret edıp gıttım ve kısa bob modelı kestırdım.sımdı arkalar kısacık bengunun sacının arkaları gıbı belkı dahada kısa onler ıse en uzun yerı cene hızama gelıyor ve hos oldu goren herkes cok begendı.bende aynı zamanda cok begendım cok rahat ve sık bır model cokta cekıcı duruyor.sımdıye kadar kestırmedıgıme pısmanım acıkcası ıyıkı kesmısım cok rahat.sana da tavsıye ederım guzelım

teskkr ederm onerın ıcın gercektn buyuk cesaret bnce snnkı ama yakıstysa ne gzl tabı.bnm yuzum kucuk ve yuvarlak gıbı arkdslarm kestr yakısır dıolar kararsızım ıste brz:)

teskkr ederm onerın ıcın gercektn buyuk cesaret bnce snnkı ama yakıstysa ne gzl tabı.bnm yuzum kucuk ve yuvarlak gıbı arkdslarm kestr yakısır dıolar kararsızım ıste brz:)

bencede yakısır canım.kut kestırme sakın senın yasın daha genc sanırsam ogrencıyım demıssın.kut kestırıcegıne bence hıc kısaltma uzun sac kullan sana daha cok yakısır ama uzun sactan sıkıldım dıyorsan kısa bob modelını denemelısın cok rahat edersın.benım ensem tamamıyle acık su anda ve enseme kucuk bır gecıcı dovme yaptırmayı dusunuyorum cok hos ve cekıcı oluyor

20 yasındaym ve gercektn sıkıldm uzun sactan bıde duzlestırdgm ıcın ucları kırıldı kotu duruyo pzt gunu kestrıcm buyuk bı ıhtımalle kuaforle konusucm once kut mu yakısır bana yoksa bob modelımı dıe.bnmde aklımda bob vardı ama yakısmayacagndan korktgm ıcın vazgcmstm ama bı soraym kuafore tekrar tskkr ederm onerıler ıcın

senın yasın daha kucuk canım benden de kucuksun baya bı ben bıle kut kestırmıyorum kestırmemde.bob kestır kesınlıkle ve bobuda kestırdıgınde ensenın tamamen acıkta kalmasına dıkkat et uzun enseyı kapatan bır bob kestırısen o model bobdan cıkmıs degısık bır sekle gırıyor onada dıkkat et bence guzelım ensenın ortaya cıkmasına sana tavsıyelerım sımdılık bunlar aklında baska sorular olursa yardımcı olurum:)))

tskkr ederm bıde kuafor bulabılırsem cok guzl oluck bu konudada eskısehırlı arkadaslardn yardım beklıyorum:)

merhabalar:)
bende eskişehirde öğrenciyim ve aynı zmanda yerlisiyim:)
bende bi kaç gündür iyi bir kuaför arıyorum kesim için..
şuan aklımda iki yer var biri ASEL diğeri Doğan eğer memnun kalırsam hemen yazarım :)
en son zen de kestirmiştim.saçlarım belime kadardı ve sadece ucundan kesin kırıklar alınsın dedim ve adama 1 saat laf anlattım adam bi girdi saçımın yarısı yerde
ben çok tıktığım bu konuda nerdeyse mahkemelik olucak yere geliyorum.saçlarım çok geç uzuyo
şuan saçım belime kadar geliyo ama düzleştiriciden ve kuaför kaygısından dolayı kırıklarla dolu artık kırılıp kopup durmasa kestirmiycektim ama mahkum oldum kestirmeye

bir süre sonra kemoterapiye başlıycam o yüzden saçımı son kez istediğim bi şekile sokmak istiyorum.boyu kısalmadan biraz sivri kat attırıp yan perçem düşünüyorum.
şuanda saçım koyu kumral-kahve gibi birşey en altta en uzun yerler sarı
boyatmakta istiyorum bal köpüğü yada kumral tonlarına ama kararsızım.
yada yine en altı platin yada bebek sarısı yaptırıp önlerdede bir iki yere yine o sarıdan attırabilirim:)
umarım memnun kalırım saçımı son haliyle hatırlamak istiyorum
inşallah bu sefer içime siner...

teşekkür ederim evimede yakın aslında..
ne yapsam bilemedim karasız kaldım bu son şansım gibi hissediyorum :)
eski yeri ykmin yanındaki pasajda yeni yeride çetintaşın ara sokağında olan doğan kuaföre gitmeyi düşünüyordum herkes çok fazla övüyor.siz duydunuz mu acaba
yarın çok erken gidicem 8.30 gibi evden çıkıcam anca derse yetişmem lazım

doğanı hiç duymadım ama nereye karar verirsen baştan güzelce anlat ona göre senin istediğin gibi kessinler

bu sefer işimi şansa bırakmıycam :)
elimde belgelerle gidicem :)
yükledim istediğim modelleri pcye onunla gidicem:)
telefona atıp da gösterince çok küçük belli olmuyo diye laf ediyolar :)
hadi hayırlısı :)

esnaf sarayının yan kapılarının olduğu sokakda kuaför hasan var. orda hasan yada ahmet abiye kestirebilirisn. doğduğumdan beri oraya giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…