of aynı şekilde ben de çok tedirginim.. esk anadolu üniye yakın bi apart arasam iyi olacak sanırım. kyk dan da başvuru yaptım ama ne yapacağımı bilmiyorum aklım çok karışık çook
kızlar gerçekten dolmuş mu ya? kyk çıkmazsa ben de apart tutucam kayıta gittiğimde ama yer kalmazsa naparım bilmiyorum :/
kızlar yücel kız apart hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Ben aramstm ama uymamisti bana galiba
attimmcanım ben atamıyorum da bana bir özel mesaj atar mısın acaba?
ben ogüden 2007de mezun oldum.
1yıl kyk da kaldım 6kişilik odalar... 3000kişilik 8bloktu sanırım yemekhane tabı devasa,ama ne de olsa yurt insan ev istıyo
neyse 2,sınıfta eve çıktım sonra her yıl yenı ev 5sene once 550lira kıra verıyorum bodrum kata,şehır dışına doğru çıktım 400verdım ama genelde kıralar çok yuksek helede 3kişi çıkcağınızı ev sahıbı öğrenmişsse yandınız 2kişiye 5003kişiye 600oluveriri kira
AMa ne olursa olsun eskişehir başkadır ...
madem gideceksiniz şehzade konağında yemek yemeyi ihmal etmeyin:)
attimm
Suan bu kadar pahali degil ya :)
mesaj atamıyorum, gelen mesaja da cevap veremiyormuşum ya( buradan sorayım:
canım sanırım sen araştırmışsın baya :) eğer biliyorsan sana sorayım dedim. kyk da yarı özel yurt çıkmazsa eğer apart düşünüyorum dediğim gibi ama çok bilgim yok neyi kriter edinerek bakmalıyım bilmiyorum. yurtta elektrikte su da çok sorun çıkar diye düşünüyorum o yüzden daha çok apart istiyorum. senin yücel kız apart hakkında bilgin var mı? ayrıca sen nerede kalacaksın ayarladın mı? önerin var mı aradıklarından şu iyi uygun da diyebileceğin?
attım özel mesaj :) sor tekrar burdan.yurtta elektirik su sorunu derken neyi kastettin ?
evet kyk yurtlarında sanırım böyleymiş odanda elektriğin olmazmış. telefonunu koridorda telefon şarj kutularında şarj edermişsin. acaba normal yurtlarda da böyle midir? sen yurtta mı yoksa apartta mı kalacaksın canım. yemekli apart sanırım doğru mu anlamışım?
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum anadolu üniv. i kazanmış olma ihtimalim var
Ereescim bir yerde kalma işi üniversiteyi kazanmak kadar zor
Merhaba erees :) bu sjteye girmeyeli uzuuuunca bir zaman olmus. Evet 2 sene gecti ve bitti,okullari yariladik. Ben mimar sinan guzel sanatlar unv. Kazandim. Sanat tarihi bolumunu. Ne yazmisim ne yapmisim hatirlamiyorum bile :)) kalma olayinda coook sorun yasadim acikcasi. Once akrabamda kaldim,1.5 sene kadar hem guzel hem kotu gecti. Sonucu cok kotu bir sekilde yanindan ayrildim. Kendisi 73 yasindaydi. Entelektuel bir insandi ama hayatima baya karisildigini hissettim. Simdi annem geldi okula uzak ta olsa gidiyorum . 2 saat mesafe var evden okula. Ama okumak icin hersey yapilir. Ben bile bunu diyorsam sayet istemedigim seyler konusunda cok asabilesiyorum :))) ailemle de sorunum vardi ama baktim herkesle gecinemiyorum. Hala da gecinebiliyor degilim. Misal okula ne umutlarla geldim simdi okuldakilerden sogudum :)) ama hep boyle olacak insan neredeyse ben rahatsiz olucam sanirim. O yuzden fazla takmamaya calisiyorum diyelim. (Zor da olsa) sen neler yapiyorsun? Eskisehir'i kazanmissin , belki de cook daha iyi yapmissin. Senin hikayen nedir? :)Merhabaasen bana baska bi konudan cok tanidik geliyorsun :) vay be simdi 2bitiyor zamn cabuk geciyoor. Nerde kaliyorsun cok tartismisiz ilk kazandigimizda kalacak yer olayini merak ettim :)
Merhaba erees :) bu sjteye girmeyeli uzuuuunca bir zaman olmus. Evet 2 cunkugecti ve bitti,okullari yariladik. Ben mimar sinan guzel sanatlar unv. Kazandim. Sanat tarihi bolumunu. Ne yazmisim ne yapmisim hatirlamiyorum bile :)) kalma olayinda coook sorun yasadim acikcasi. Once akrabamda kaldim,1.5 sene kadar hem guzel hem kotu gecti. Sonucu cok kotu bir sekilde yanindan ayrildim. Kendisi 73 yasindaydi. Entelektuel bir insandi ama hayatima baya karisildigini hissettim. Simdi annem geldi okula uzak ta olsa gidiyorum . 2 saat mesafe var evden okula. Ama okumak icin hersey yapilir. Ben bile bunu diyorsam sayet istemedigim seyler konusunda cok asabilesiyorum :))) ailemle de sorunum vardi ama baktim herkesle gecinemiyorum. Hala da gecinebiliyor degilim. Misal okula ne umutlarla geldim simdi okuldakilerden sogudum :)) ama hep boyle olacak insan neredeyse ben rahatsiz olucam sanirim. O yuzden fazla takmamaya calisiyorum diyelim. (Zor da olsa) sen neler yapiyorsun? Eskisehir'i kazanmissin , belki de cook daha iyi yapmissin. Senin hikayen nedir? :)
O hatirladigim pofuduk baska birisi o zaman :) evet ben eskisehiri kazandim bazka sansim da yoktu cunku tum listem eskisehirdi :) evet kotu seyler yasamissin annenin gelmesi iyi olmus sevindim. Ben 1.sinifta bi apartta kaldim sorunum pek olmadi bu sene ozel bi yurtta kaliyorum burda odada 2kisiyiz bundan coooook skldm ilk sene 2kisilik oda tuttugum halde tek kisi kalmistim sansima bu sene o sans olmadi anladim ki ben odada baskasiyla kalamiyorum ve simdiden 3.sinifta kalacak yerimi ayarladim neyseki odada tek kisiyim :) ben anadoluyu kazandigini sanmistim aslinda :) eskisehir guzel yer tam ogrenci sehri o yuzden cok sknti yasamiyorum acikcasi benim hikayemde bu :)
Ozel mesaj attim :)Meraba, bu sene osmangaziyi kazandım ve apart arıyorum, merkezden bakıyorum ulaşımı rahat olduğu için osmangazi mevkii ne gitmeyim dedim. Bir çok apart araştırdım ama kararsızım kimse kendi apartını kötülemiyor doğal olarak. Tek kişilik apartlar bakıyorum önerebilceğiniz burası rahat diyebilceğiniz yerler var mı? Birde ilk sene sen nerede kalmıştın. Şimdiden teşşekkür ederim
Ozel mesaj attim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.