Eskişehirde Özel Yurt mu Apart mı ?

haklısın canım hayırlısı :)

fiyatları da öğrenmek lazım yarın arıcak mısın apartları ?ben netten baktım bir bilgi edinemedim fiyatlarla ilgili . tahmini ne kadardır

yarın değilde tercihler tam acıklanınca hepsini ararım..valla değişiyor inan biri dedi 300 biri dedi 625 hemde yemeksiz dedim bi git bee :)

be okuyrm canm hala osmngazi zihn eng. öğrt. akıncı aparta geçtim bu yıl cengz topel yani doktorların arka sokağı. aylk 290 tl yeme içme hariç herşy dahil. otobüs durağna yakın.

gözüm sürçmüş yanlış okumuşum :KK70: benim sorduklarım yeme içme dahildi :) ama o sorduklarım osmangaziyi kazanırsam sıkıntı olur :/

oo çok uygunmuş ya benim gözüme kestirdiğim bi apart var daha pahalı söyledi kaç kişilik odada kalıyorsun peki sen :)

canm bi ev düşün mutfak banyo wc ortk ama benm odam ayrı. tek kişilk oda. bak as tokur var mesela ona bak 325 e gelyr bir ev dşn küçük bi ev. sana ait bi oda var. aynı evi 2 kişi paylşysnz ama sana ait odan var. bağlarda bissürü apart var ordan deneyeblrsn.

tek kişilikse iyiymiş seninki.biliyorum aslında apartları ezberledim en iyisi eskişehirde apart bunuda biliyorumda yinede buraya sormak istedim. as tokurada mutlaka bakmısımdır :) en iyisi tek kişilik oda ama 2 kişi kalmak dairede .yoksa patlarsın en azından ben patlarım :)

ben as tokura baktım araştırdım biraz iyi bence ama fiyat çok önemli :KK70: ben de baktım 600 e kadar gidiyor yani :))

evet kafa dengi insan bulunmuyor düşünsene tam ders çalışcaksın 2. kişi açmış müziği ohh ne ala :KK70:

be okuyrm canm hala osmngazi zihn eng. öğrt. akıncı aparta geçtim bu yıl cengz topel yani doktorların arka sokağı. aylk 290 tl yeme içme hariç herşy dahil. otobüs durağna yakın.

hangi apartta kalıyorsun acaba? benim de kuzenim 10 tercihine de eskişehir yazmış herhalde orayı kazanır diyoruz da eğer söylersen ona öneririm canım apartı

demişti eu08 :)

hangi apartta kalıyorsun acaba? benim de kuzenim 10 tercihine de eskişehir yazmış herhalde orayı kazanır diyoruz da eğer söylersen ona öneririm canım apartı

bağlarda eskişehir apartı tercih edebilirsiniz ona bağlı olarak ersin apart var 2kişilik odalar ve gayet konforlu mutlaka görün derim....

ilk sene apart ama ikinci seneden sonra kesinlikle ev. apartlardan nefret edeceksiniz zaten. ben de ilk senemde apartta kaldım. hem fiyatı çok uçuk derecede yüksekti. hem de ben uyurken filan odama girdiler yedek anahtarla, geçerli bir sebepleri olmaksızın... resmen panik atak oldum onlar yüzünden. neler neler yaptılar. eskişehirin en iyi apartlarındandı bi de. sonra bi arkadasımla konustuk sadece bana mı böyle acaba diye merak ettim. ona da aynılarını yapmışlar. evde kalmadığın sürece yüzün gülmez. evet evde de sıkıntılar çıkabiliyor. ama en azından ''evim'' diyorsun. kimse sana laf edemiyor. çamaşır makinesine çamaşır atmadan önce gelip çamaşırlarını kontrol etmiyor filan.
iyi düşün

kızlar varmı eskişehirde kalacak yer ayarlayan ? bazı apartlar doldu yerimiz yok dedi şaşırdım...

Canım ben anadolu üniversitesi 2009 mezunuyum ben 2 sene yurtta kaldım 2 sene ise eve çıktık 3 arkadaşla ve çok rahat olduğunu anladım. Yurt hayatı başta çok zor geliyor ama alışıyorsun kendi evine çıkınca çok daha güzel oluyor kiralar çok fazla değil şimdi ablam oturuyor oturdukları site 400 tl ve 130 metrekare oldukça kullanışlı bana sorarsan ilk 1 yıl yurtta kal daha sonra eve çık DERİM.

teknikdata
sever
domain tescil
hosting paketleri

Canım ben anadolu üniversitesi 2009 mezunuyum ben 2 sene yurtta kaldım 2 sene ise eve çıktık 3 arkadaşla ve çok rahat olduğunu anladım. Yurt hayatı başta çok zor geliyor ama alışıyorsun kendi evine çıkınca çok daha güzel oluyor kiralar çok fazla değil şimdi ablam oturuyor oturdukları site 400 tl ve 130 metrekare oldukça kullanışlı bana sorarsan ilk 1 yıl yurtta kal daha sonra eve çık DERİM.

hmm teşekkürler :)

of aynı şekilde ben de çok tedirginim.. esk anadolu üniye yakın bi apart arasam iyi olacak sanırım. kyk dan da başvuru yaptım ama ne yapacağımı bilmiyorum aklım çok karışık çook

X