aa bir de şuna dikkat edin mutlaka anadolu olursa bağla tarafndan apart tutun. osmangazi olrsa da ya çarşıda ya da osmangazide tutun. yani göztepe vişnelik stdym falan olmasn.
biride bana ılgazı tavsiye etmişti ama vazgeçtim :) vişnelik stadyum tavsiyen için sağol :)
iki tane ılgaz var canm ılgaz park apart çok duyulmştur ama pahalıdır sen daha ucuza ve merkezi bi yerde bulblrsn idaredeki kadından da nefret ettm ayrıca nalan abla( gtme sakın üzülrsn
sanat tarihi canım tercihlerde keşke anadoluyu başlara yazsaymışım diyorum 6. tercihim gelmeyebilir de biraz tastamam düşünmeden tercihler oldu ..
aslında birkaç kişi bulunup ev tutulsa filan ama ilk sene zor gibi
senin bölümün ne olacak canım ?
ben de msj hakkımı doldrmaya çalşyrm zaten sorun değil. şöyle ki bazı apartlarda haber verlyr aileye söylenyr. ama hepsi değil tabiki. onu apartla önceden sen konuş ona göre aileni götr o apartla anlşmaya . googleye yaz esk apartlar die orda numaralar fln var zaten ara önce sen knş :)
be okuyrm canm hala osmngazi zihn eng. öğrt. akıncı aparta geçtim bu yıl cengz topel yani doktorların arka sokağı. aylk 290 tl yeme içme hariç herşy dahil. otobüs durağna yakın.