Eskişehirde Özel Yurt mu Apart mı ?

Esmila

Temmuzdan Sonsuza
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
5.738
214
Eskişehirde 1.sınıfa başlayacak birisi için özel yurt mu apart mı ev mi yada yüksek ücretli kyk çıkarsa gitmelimiyim ? Şuan eskişehirde okuyanlar yada daha önce okumuş olanların fikrini almak istedim..Bunun dışında eskişehir hakkında söyleyecekleri tavsiyeleri önerileri varsa buyursunlar :) Ne yapılır ne yapılmaz ne yapılmalı ne yapılmamalı vs :)

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum anadolu üniv. i kazanmış olma ihtimalim var

Ereescim bir yerde kalma işi üniversiteyi kazanmak kadar zor

Son düzenleme:
kızlar tabiki apart. anadolunun kyk sı nasl blmyrm ama osmngazide sadece yüksek ücretliye gdblrsnz belki. esk de ılgaz park apart var ona sakın gtmyn.

....................................................

Son düzenleme:
.......................................

Son düzenleme:
aa bir de şuna dikkat edin mutlaka anadolu olursa bağla tarafndan apart tutun. osmangazi olrsa da ya çarşıda ya da osmangazide tutun. yani göztepe vişnelik stdym falan olmasn.

aa bir de şuna dikkat edin mutlaka anadolu olursa bağla tarafndan apart tutun. osmangazi olrsa da ya çarşıda ya da osmangazide tutun. yani göztepe vişnelik stdym falan olmasn.

pofuduk :benimde o ihtimal var anadolu olmazsa ogü olacak başka şehir tercih yapmadım çünkü :) aslında kafamda az çok bişeyler var ama bilenlerede sormak istedim.hangi bölüm gelecek sana anadolu olursa ? :)

eu08:özel yurt nasıl sence peki :)

biride bana ılgazı tavsiye etmişti ama vazgeçtim :) vişnelik stadyum tavsiyen için sağol :)

kyk nın yarı özelnden bahsedysn düşüneblrsn dedim. normal özel yurt dysn bnm bildiğim öyle tavsiye edecğm bi yer yok. hem giriş çıkışlar problem olblr geceleri isdğn saat olmz. tbi daha pahalıya gelecektr yemek dahil olrsa.

biride bana ılgazı tavsiye etmişti ama vazgeçtim :) vişnelik stadyum tavsiyen için sağol :)

iki tane ılgaz var canm ılgaz park apart çok duyulmştur ama pahalıdır sen daha ucuza ve merkezi bi yerde bulblrsn idaredeki kadından da nefret ettm ayrıca nalan abla ( gtme sakın üzülrsn

normal özel yurtlardadamı giriş çıkış saatine tam olarak karışıyorlar ? apartlarda durum nedir peki giriş çıkış imza olayı vs varmı? yada mesela ben başka bi kız arkadaşımın evinde kalacaksam izin işleri nasıl ? izin mi alacagız aileyede haber veriliyormu ? çok soru sordum gene ya :)

iki tane ılgaz var canm ılgaz park apart çok duyulmştur ama pahalıdır sen daha ucuza ve merkezi bi yerde bulblrsn idaredeki kadından da nefret ettm ayrıca nalan abla ( gtme sakın üzülrsn

düşünmemiştim zaten ılgazı öyle sende deyince aklıma geldi :) anadolu olursa okula daha yakın bi apart düşünürüm zaten yenilerden kahvaltı ve aksam yemeğide dahil olan bi apart.sen bitirdin mi okuyormusun hala :)

sanat tarihi canım tercihlerde keşke anadoluyu başlara yazsaymışım diyorum 6. tercihim gelmeyebilir de biraz tastamam düşünmeden tercihler oldu ..

aslında birkaç kişi bulunup ev tutulsa filan ama ilk sene zor gibi

senin bölümün ne olacak canım ?

ben de msj hakkımı doldrmaya çalşyrm zaten sorun değil. şöyle ki bazı apartlarda haber verlyr aileye söylenyr. ama hepsi değil tabiki. onu apartla önceden sen konuş ona göre aileni götr o apartla anlşmaya . googleye yaz esk apartlar die orda numaralar fln var zaten ara önce sen knş :)

iibf gibi görünüyor ama hangisi kestiremiyorum :) ilk sene tüm şehirler için zor ev ama eskişehir için ilk yıldan sonrası için bile gerek yok bence.sorumluluk işi ev yemek derdi temizlik derdi fatura vs.en güzeli herşey dahil apartlar bence :)

çok yer baktım netten aradıgım yerler oldu ama o tarz şeyler sormadım :) artık tekrar arayacagım hepsini baştan sona fiyat vs içinde hem :)

be okuyrm canm hala osmngazi zihn eng. öğrt. akıncı aparta geçtim bu yıl cengz topel yani doktorların arka sokağı. aylk 290 tl yeme içme hariç herşy dahil. otobüs durağna yakın.

haklısın canım hayırlısı :)

fiyatları da öğrenmek lazım yarın arıcak mısın apartları ?ben netten baktım bir bilgi edinemedim fiyatlarla ilgili . tahmini ne kadardır

be okuyrm canm hala osmngazi zihn eng. öğrt. akıncı aparta geçtim bu yıl cengz topel yani doktorların arka sokağı. aylk 290 tl yeme içme hariç herşy dahil. otobüs durağna yakın.

oo çok uygunmuş ya benim gözüme kestirdiğim bi apart var daha pahalı söyledi kaç kişilik odada kalıyorsun peki sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…