eskişehirde okuyanlar yardım edebilir misiniz?:))

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
merhaba ben üniversite tercihlerimde eskişehir'i de yazmak istiyorum. orada okuyan , yaşayan var mı ? eskişehirde üniversite hayatı nasıl? ortamı , eğitimi nasıl ? mezun olan varsa iş bulma olanaklarınız nasıl? yardım ederseniz çok sevinirim. aklım bi hayli karışık. teşekkür ederim:))

Eskişehirde iş imkanı az ama geri kalan güzel. Öğrenci şehri denir zaten Eskişehir için memnun kalırsın ama iş imkanı için memnun kalmıyabilirsin.

ben de eskişehirde oturuyorum. öğrenciyim. üniversite hayatı filan hoştur ama iş olanagı olarak meslenegine göre de değişir hani

ben dha lisedeyim ama eskişehirde okuyan tanıdıklarım var. öğrenci kenti denir eskişhre çok güzel bi yerdr övünmek gibi olmasın ama :) yanlız eskişehr pek ucuz bi yer değildr

ben dha lisedeyim ama eskişehirde okuyan tanıdıklarım var. öğrenci kenti denir eskişhre çok güzel bi yerdr övünmek gibi olmasın ama :) yanlız eskişehr pek ucuz bi yer değildr

ankaraya göre çooook ucuz sempatiksalakcinni

ben hem eskde okuyorum hemde eskliyim.eğitimi üniversite hayatıda çok güzel bunu puanlarının yüksek olmasından anlayabilirsin.yemek gerçekten bi çok yere göre çok ucuz ve çoğu yerin yemekleri güzeldir.kafelerin fiyatlarıda gittiğin yere göre değişir....başka sormak istediğin şeyler olursa sorabilrsinzemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…