Eskişehir'de kreş ve özel ilkokul tavsiyesi

Eolo

Kalite asla tesadüf değildir.
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
662
1.076
133
37
Arkadaşlar herkeze iyi geceler evet derdim bu Eskişehir e taşınıyorum tayin dolayısıyla iki çocugum var biri ilkokula gidecek birisi kreşe memnun oldugunu kreş ve özel ilkokul tavsiyesine ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

Eskişehirliyim güvenli şehir merak etmeyin ☺️ Güzeldir kolay alışırsınız ancak oturacağınız semt önemli 👍🏻

Kreş olarak benim arkadaşım bahar çocuk evinden çok memnun kaldı. Bana yakın olsa kesinlikle göndermek isterdim size yakın olacaksa mutlaka bakmalısınız.
İlkokul olarak da özel okul seçenekleri belli. Herkesin aradığı özellikler farklı bir kaç görüşmeden sonra içinize sineni bulursunuz.
İçiniz rahat olsun çocuklara yönelik güzel aktivitelerim olduğu bir şehire geliyorsunuz. Belediyenin sürekli etkinlikleri, tiyatroları oluyor. Çocuklar eminim sıkılmayacaktır

Özel düşünüyorsanız yeni yol okulları son zamanlarda çok tercih ediliyor ama Eskişehir de çok iyi devlet okulları da var.Taşinacaginiz mahalleyi de yazsaydiniz daha çok okul ismi verebilirdik.
Eskişehir çok güzel bir yer.Bence çok şanslısınız.Ben Eskişehirli olmadığım halde burada yaşamaktan çok mutluyum.Umarim siz de seversiniz.

Kreş olarak benim arkadaşım bahar çocuk evinden çok memnun kaldı. Bana yakın olsa kesinlikle göndermek isterdim size yakın olacaksa mutlaka bakmalısınız.
İlkokul olarak da özel okul seçenekleri belli. Herkesin aradığı özellikler farklı bir kaç görüşmeden sonra içinize sineni bulursunuz.
İçiniz rahat olsun çocuklara yönelik güzel aktivitelerim olduğu bir şehire geliyorsunuz. Belediyenin sürekli etkinlikleri, tiyatroları oluyor. Çocuklar eminim sıkılmayacaktır
Özel düşünüyorsanız yeni yol okulları son zamanlarda çok tercih ediliyor ama Eskişehir de çok iyi devlet okulları da var.Taşinacaginiz mahalleyi de yazsaydiniz daha çok okul ismi verebilirdik.
Eskişehir çok güzel bir yer.Bence çok şanslısınız.Ben Eskişehirli olmadığım halde burada yaşamaktan çok mutluyum.Umarim siz de seversiniz.
Evet özel okul düşünüyoruz devlet okulu pek tercihim değil ama önerileride açığım Gökmeydan Yunuskent Yenidoğan civarı taşınacağız

O bölgede gömece hava lojmanları karşısında orgeneral Halil sözer ortaokulu var iyi olduğunu duymuştum.

Özel isterseniz Genç Ufuk Koleji tavsiye ederim

Mükemmel şehir..4 sene okudum orada doyamadim aglayarak döndüm...

Back
X