Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hafta sonu eskişehire gideceğim ve hamama da gitmek istiyorum ama daha önce hiç gitmedim.eskişehirde bulunanlar temiz bir yer önerebilir mi?bide giderken yanımızda ne görtürmemiz gerekiyor :44:
uysal hamamı güzel canım ama sadece cuma günleri bayanlara.onun haricinde de diğer günler için ışık hamamını beğeniyorum.şimdiden sıhhatler olsun
hamam sonrası bornozunla bi de gazoz keyfi yaptın mı tamam.offf bende orda olabilsem keşke. :95:
uysal hamamı güzel canım ama sadece cuma günleri bayanlara.onun haricinde de diğer günler için ışık hamamını beğeniyorum.şimdiden sıhhatler olsun
hamam sonrası bornozunla bi de gazoz keyfi yaptın mı tamam.offf bende orda olabilsem keşke. :95:
ben bugun gidiyorum canım perşembe günü geleceğim.o zaman ışık hamamına gidiceğiz başka alternatifimiz yok.cevap yazdıgın için çok çok teşekkür ederim bide yanımızda giderken ne götüreceğiz havlu bornoz şampuan ne lazım olur yada hepsimi lazım olur
tabi canım banyoya dair her türlü malzemeni yanında götürmen lazım.
havlu,şampuan,kese,lif,hamam tası,vs...
hamamlarda terlik veriyorlar ama çok hijyenik olmuyor.o yüzden banyo terliğinide yanına alabilirsin.
tabi canım banyoya dair her türlü malzemeni yanında götürmen lazım.
havlu,şampuan,kese,lif,hamam tası,vs...
hamamlarda terlik veriyorlar ama çok hijyenik olmuyor.o yüzden banyo terliğinide yanına alabilirsin.