183314 İnan sana değil kastım.. Cahille sohbeti kestim ! Kayıtlı Üye 29 Ocak 2015 1.092 2.000 31 2 Haziran 2016 Konu Sahibi karpuzum #41 karpuzum .!.: anladım ozaman fiyatlar falan makul sayılır ya ama güzel yer gerçekten gittiğine değecektir emin olun Genişletmek için tıkla... evet biraz araştırma yaptım buralar gibi genelde evler daha uygun hatta :) Eskişehir sonra Bursa düşünüyoruz iki şehirde görülmeye değer diye düşünüyorum bakalım :)
karpuzum .!.: anladım ozaman fiyatlar falan makul sayılır ya ama güzel yer gerçekten gittiğine değecektir emin olun Genişletmek için tıkla... evet biraz araştırma yaptım buralar gibi genelde evler daha uygun hatta :) Eskişehir sonra Bursa düşünüyoruz iki şehirde görülmeye değer diye düşünüyorum bakalım :)
karpuzum Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2014 342 49 32 3 Haziran 2016 Konu Sahibi karpuzum #42 Evet ben gitmedim Bursa ya ama gidenlerden duyduğum kadarıyla orasıda çok güzelmiş...Kazasız belasız iyi yolculukular iyi eğlenceler
Evet ben gitmedim Bursa ya ama gidenlerden duyduğum kadarıyla orasıda çok güzelmiş...Kazasız belasız iyi yolculukular iyi eğlenceler