Kendi aracınızla mı yoksa tur ile mi geleceksiniz.Doya doya sakin sakin gezeyim dersen eklemelerde yapabilirim.Tarihi yerler gezeceğim dersenAnladığım kadarıyla bir hafta fazla bile gelebilir sanırım 3-4 gün bile yeter gezip bitirmeye
O zaman canım burdan hemen arabalı bir tanıdık buluyorsunvalla eklemeler olur tabiki çünkü ne turla gidiyorum ne de özel araçla otobüsle gidiyorum malesef :)
hmm :) o biraz zor galiba :) bu dediğiniz yerler ilçeleri mi oluyorO zaman canım burdan hemen arabalı bir tanıdık buluyorsunYazılıkaya Seyitgazi,Han yeraltı şehirleri,Çifteler ilçesi sakarıbaşı gibi yerlerde ekstra alternatif olabilir.
Evet canım ilçeleri ama gerçekten güzel yerler yani gerçi zevk meselesi ben keçi gibi dağ tepe doğa gezilerini severim.Yazılıkıya eskiden friglerin yaşadığı yerleşim yeri,Han da ise yerlatı şehri var.Sakarıbaşı çiftlerde alabalık yemek için birebir suyun içinde masalarhmm :) o biraz zor galiba :) bu dediğiniz yerler ilçeleri mi oluyor
Valla biz iki günde geZip bitirmiştik.öyle aman aman güzel bi şehir deil daha doğrusu şöyle söyliyim bana hitap etmedi.şirin biyer diyelim.Anladığım kadarıyla bir hafta fazla bile gelebilir sanırım 3-4 gün bile yeter gezip bitirmeye
eskisehir konaklari, atlihan, balmumu muzesi, adalar, gondol yada gemi turu, papaganda cigkofte, sazova parki
haftasonu ordaydik buralari dolastik ama heryer cok kalabalık