Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

benim burnum fazla doğal olmuş kızlar. fazla fazla doğal hatta. Gerçekten ihtiyacınız yoksa şu ameliyatı olup olmamayı yeniden yeniden düşünün derim.

tabiki iyi birşey; kötü olur mu? ama çilesi çok. morarma gidecek, şişlik inecek, ödem gidecek... ne kolay yemek yiyebiliyorsun, ne gülebiliyorsun. 2 ayda burun oturacak. Sabırsız olanlara göre değil bu iş. Yani bana göre değil; çok sıkıldım. bunun dışında doktorum iyi bi doktor; ondan yana sorun yok.

Bekir Bey'den çok memnunum arkadaşlar. Ne istediysem onu yaptı. Kemerini alın; ucunu toplayın dedim. Kalkık bir burun istemedim. Aynen öyle yaptı. O yüzden ne istiyorsanız çok iyi anlatın derdinizi. Doğal deyipte sonra neden diğer estetikliler gibi kalkık değil burnum demeyin.

Ben doktorumu tavsiye ediyorum ama unutmayın bunda şans faktörüde var. Çok iyi, pahalı bir doktor çok kötü burunda yapabilir ama sgkda çalışan uygun fiyatlı bir estetisyen size süper bir burun da yapabilir.

Son olarak konu takip etmek zor oluyor arkadaşlar. Bu konuya atacağım son post bu. Sorusu olan özel mesaj atsın; yardımcı olmaya çalışacağım. Sevgiler...

Gladthat burnun cok guzel olmus. Ben konuyu kacirdim Beekir bey eskisehirde tip fakuktesinde falanmi nerede

Gladthat burnun cok guzel olmus. Ben konuyu kacirdim Beekir bey eskisehirde tip fakuktesinde falanmi nerede

Bilmem kaç post yazmadan özel mesajlaşılmıyor galiba. Zor olacak konu takip etmek ama burdan devam :)

Beyazbegonvil çok teşekkür ederim. Bekir Bey Özel Ümit Hastanesinde.

Bir de arkadaşlar soru sormadan önce, önceki sayfalara göz atmanız iyi olacak. Çünkü her bilgi yazıyor. Herşeyi anlattık. Takdir edersiniz ki aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak, cevaplamak zor ve sıkıcı. Azıcık üşenmeyelim kızlar; önceki sayfaları okuyalım. Bu sebepten daha önce cevapladığım soruları, yeniden sorarsanız ve bende cevaplamazsam kızmayın

Son düzenleme:
önceki sayfaları okudumda yinede aklıma takılanlar oldu, bi yerde alçısız tamponsuz ameliyat yapıyo denilmiş bua çok şaşırdım şayet öyleyse ben kendisine revizyon olucam, bilgi verin lütfen, bide istiyenlere kapalı ameliyat yapıyomu

Bende 9 nisanda tahlil verip 10 nunda yatıyorum:)ameliyata karar vermeden yaklaşık iki ay boyunca hastane hastane dolaştım gezmediğim doktor kalmadı açıkçası çevremde burun estetiği ameliyatı olan da yoktu bu siteye girip bide tavsiyeleri okıyım dedm iyikide girmişim bekir beyle olumlu bir görüşme yaptık istediğim üzere oynama yaptı açıkçası heyecalıyımda bir şey kalamdı fakat doktorumdan yana da bir soru işaretm yok inşallah sonrasındada olumlu bir sonuç alırım.....ameliyat olmak steyenler doktor gezin derim içiinize sinsin bu çok önemli bende ameliyat sonrası sorusu olanlara yardıcı olaya çalışırım................

önceki sayfaları okudumda yinede aklıma takılanlar oldu, bi yerde alçısız tamponsuz ameliyat yapıyo denilmiş bua çok şaşırdım şayet öyleyse ben kendisine revizyon olucam, bilgi verin lütfen, bide istiyenlere kapalı ameliyat yapıyomu

merhaba ameliyat oldunmu ,nasıldı bende yaza bekir beye ameliyat olmayı düşünüyorumda tavsiye edermisin?

merhaba;evet bugün 4 .günüm ve dikişlerim alındı şimmdilk herşey yolunda yapmış olduğumz tsarımın dışına çıkmadık burun kemerm alındı ve düşük olan burun ucum kaldırıldı okadar.korkulacak bir durum yok haftaya alçım alınıyr şimdiden herkese geçmiş olsun...

merhaba;evet bugün 4 .günüm ve dikişlerim alındı şimmdilk herşey yolunda yapmış olduğumz tsarımın dışına çıkmadık burun kemerm alındı ve düşük olan burun ucum kaldırıldı okadar.korkulacak bir durum yok haftaya alçım alınıyr şimdiden herkese geçmiş olsun...

cok gecmiş olsun,darısı basıma bende haziranda dusunuyorum,resim koyarsan sevinirim

Merhaba arkadaslar! gecen hafta sali gunu burun estetigi oldum. ameliyat oncesinde ve sonrasinda burdaki yorumlarinizi hatim ettim desem yalan olmaz :) bu konudaki tum yardimlariniz icin tesekkurler :) ben de araniza katilmak istedim.
ben Osmangazi Uni. Tip Fakultesi'nde Prof. Dr. Cemal Cingi' ye ameliyat oldum. nesesiyle, pozitifligiyle, yakin alakasi ve yetenegiyle muhtesem bir doktor! herseyle ilgileniyor. cep telefonu numarasini verip "mantikli ve mantiksiz tum sorularin icin her saatte arayabilirsin." diyor :)
bugun alcimi cikardi. tek kelimeyle bayildim. o kadar dogal yapmis ki... internetten ve ameliyat olan arkadaslarimdan edindigim bilgilere gore, alci ilk acildiginda burun cok guzel olsa bile yadirganabiliyormus. ona ragmen ilk gordugum an cok begendim ve benimsedim.
zaten kendisi guzel sanatlar fakultesinde heykel dersleri veren, seramik sanatcisi, diger doktorlara kilden heykel uzerinde burun ameliyati seminerleri veren bir doktor. cogu plastik cerrah gibi, 4-5 tane kalip burnu yok. sizin isteklerinizi dinliyor ve yuzunuze yakisani yapiyor.
ayrica benim ciddi nefes alma problemim vardi. 23 yasindayim. kendimi bildim bileli agzim acik uyurum. daha ameliyatimin 5 gununde, ustunde kocaman alci varken bile agzim kapali uyumaya basladim. bu saglik sorunu icin de lazer kullaniyormus kendisi. bicak yarasi olmadigi icin cok daha cabuk iyilesiyor. kanama, odem, morluk en aza iniyor. bugun 8.gunum olmasina ragmen, yuzumde odem kalmadi desem yeri.
bir cok tanidigim varmis Cemal Cingi' ye ameliyat olan. ben hicbirinin burnunun estetik oldugunu bilmiyordum. bu olaylar esnasinda ogrendim. kesinlikle Cemal hocayi tavsiye ediyorum kizlar.
benim de bir yararim dokunsun istedim :)

merhaba cok tesekkür ederim deneyimini paylastıgın için cünkü bende haziran sonunda ameliyat olmak istiyorum ve su anda doktor doktor geziyorum desem yeri.en son bekir beyle görüştüm tam olarak aradıgımı bulamadım acıkcası.sana bazı sorularım olacak cevaplarsan cok sevinirim,tıp fakultesine randevu aslıpda mı gidiyosun hemen ameliyat günü veriyolarmı,ücreti ne kadar tuttu ve hastanede kac gün yattın ay insallah bende senin gibi memnun kalırım,ve lütfen resim istiyorum senden.resimlerini yayınlarsan cok sevinirim simdiden tesekkür ederim.cok gecmiş olsun yeni burnunla güzel hayatlar dilerim

Merhaba kızlar,
Eskişehirde Cemal cingiye ameliyat olmak istiyorum ama kendisiyle nasıl iletişime geçebilirim? bilgi verirseniz sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…