fotograf yüklesen bizde görsek gladthat? :)
Gladthat burnun cok guzel olmus. Ben konuyu kacirdim Beekir bey eskisehirde tip fakuktesinde falanmi nerede
Bende 9 nisanda tahlil verip 10 nunda yatıyorum:)ameliyata karar vermeden yaklaşık iki ay boyunca hastane hastane dolaştım gezmediğim doktor kalmadı açıkçası çevremde burun estetiği ameliyatı olan da yoktu bu siteye girip bide tavsiyeleri okıyım dedm iyikide girmişim bekir beyle olumlu bir görüşme yaptık istediğim üzere oynama yaptı açıkçası heyecalıyımda bir şey kalamdı fakat doktorumdan yana da bir soru işaretm yok inşallah sonrasındada olumlu bir sonuç alırım.....ameliyat olmak steyenler doktor gezin derim içiinize sinsin bu çok önemli bende ameliyat sonrası sorusu olanlara yardıcı olaya çalışırım................
merhaba;evet bugün 4 .günüm ve dikişlerim alındı şimmdilk herşey yolunda yapmış olduğumz tsarımın dışına çıkmadık burun kemerm alındı ve düşük olan burun ucum kaldırıldı okadar.korkulacak bir durum yok haftaya alçım alınıyr şimdiden herkese geçmiş olsun...
Merhaba arkadaslar! gecen hafta sali gunu burun estetigi oldum. ameliyat oncesinde ve sonrasinda burdaki yorumlarinizi hatim ettim desem yalan olmaz :) bu konudaki tum yardimlariniz icin tesekkurler :) ben de araniza katilmak istedim.
ben Osmangazi Uni. Tip Fakultesi'nde Prof. Dr. Cemal Cingi' ye ameliyat oldum. nesesiyle, pozitifligiyle, yakin alakasi ve yetenegiyle muhtesem bir doktor! herseyle ilgileniyor. cep telefonu numarasini verip "mantikli ve mantiksiz tum sorularin icin her saatte arayabilirsin." diyor :)
bugun alcimi cikardi. tek kelimeyle bayildim. o kadar dogal yapmis ki... internetten ve ameliyat olan arkadaslarimdan edindigim bilgilere gore, alci ilk acildiginda burun cok guzel olsa bile yadirganabiliyormus. ona ragmen ilk gordugum an cok begendim ve benimsedim.
zaten kendisi guzel sanatlar fakultesinde heykel dersleri veren, seramik sanatcisi, diger doktorlara kilden heykel uzerinde burun ameliyati seminerleri veren bir doktor. cogu plastik cerrah gibi, 4-5 tane kalip burnu yok. sizin isteklerinizi dinliyor ve yuzunuze yakisani yapiyor.
ayrica benim ciddi nefes alma problemim vardi. 23 yasindayim. kendimi bildim bileli agzim acik uyurum. daha ameliyatimin 5 gununde, ustunde kocaman alci varken bile agzim kapali uyumaya basladim. bu saglik sorunu icin de lazer kullaniyormus kendisi. bicak yarasi olmadigi icin cok daha cabuk iyilesiyor. kanama, odem, morluk en aza iniyor. bugun 8.gunum olmasina ragmen, yuzumde odem kalmadi desem yeri.
bir cok tanidigim varmis Cemal Cingi' ye ameliyat olan. ben hicbirinin burnunun estetik oldugunu bilmiyordum. bu olaylar esnasinda ogrendim. kesinlikle Cemal hocayi tavsiye ediyorum kizlar.
benim de bir yararim dokunsun istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?