• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Estetik Cerrah tavsiyeleri

......bekir beye ameliyat oldum kızlarrrrrr... walla süper geçtiiii.. fotoları paylaşıcam..birzcık şişlerim insin :)))

Son düzenleme:
Mrb kızlar aranıza yeni katıldımmm. Ben de Bekir Bey e ameliyat oldum nisanda.2. kontrolüme gittim.Söylediğine göre şişlerim oldukça inmiş, ancak kemiklerim şiş.Yine deee burnumdan çok memnunum ve olumsuz tepki almadım, herkes çok beğendi. ancak tabe elimde olsa ucunu biraz kırptırabilsem diye düşünüyorum, bunu doktoruma ilettim, :) daraltırsak nefes alamazsın burun yapın öyle dedi, denedik, şöle bi tuttu eliyle alamamdım hakkat nefes:) kaydirigubbakcemile3Burun estetiği olmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum, bir de tabe benim septum deviasyonu vardı.Devlet hastanesinde oldum.:sm_cool:

resimlerini paylaştığın için teşekkürler çok doğal çok güzel olmus gercekten güle güle kullan :) devlette mi yapıyor sevk oluyor mu ümit tıpta mı yapıyor bir de maliyeti neye göre belirledi canım?:utangac::utangac::utangac::utangac::utangac:

devlette yaptı canım ....800 tl ücreti...bekir beye ameliyat olan herkes çok memnun fotolar ameliyattan 9 gün sonra çekildi..şişlik ve morluk yok denecek kadar az, kesinlikle dışarı çıkmanı engelleyecek bi şişlik ya da morluk olmuyo.....

seelin ya bişeye çok takılıyorum o da ameliyat sonra nefes almada zorluk oluyor mu valla bende fobi var azcık nefessiz kalsam çıldırma hissi uyanıyor

herkese merhaba ben meme küçültme ameliyatı için dr bilen varmı birde fiyat öğrenirsem sevinirim ameliyat olanlara geçmiş olsun

Bekir Bey'e muayne oldum sonunda..burnumda hafif eğiklik var bir de burun ucum düşük..o yüzden zorlu bir ameliyat dedi korktum ya..benzeri bir ameliyat geçiren varmı aranızda..çelişkide kaldım ya güzel olmazsa diye :(

Son düzenleyen: Moderatör:
canım nefes almada problem olmuyorrrrr...ben hiç sıkıntı yaşamadımm:nazar:

Benim de burun ameliyatı olmam gerekiyor.Nefes alma problemim var.Ancak estetikte yapılsın istiyorum.Başka şehirdeyim.Çalışıyorum.Bekit Beye nasıl ulaşabilirim.Ayrıca çok korkuyorum.Nasıl bir insan bi de ameliyatı genel mi lokal anestezi ile mi yapıyor.Ücret hala aynımımafoldumben

benım burnum 4 5 sene once kırılmıstı ve 2007 de nefes problemı cektıgım ıcın burun amelıyatı oldum estetık degıl ve bunun sonucunda burnum daha kotu oldu onu düştü ozellıkle gulumseyınce hat safada oluyor burnumda eğrilik var kemikte ayrıca büyük ve öne düşük yakından fotograf cektıremıyorum burnum cok kotu cıkıyor bekir oksay 800 tl dıyorsunuz anlatılana gore hem ucuz hem basarılı nasıl bır performans alırım guzel bır buruna sahıp olabılırmıyım ayrıca mavi hastanedekı doktor ve cemal cinginin fiyatı nedir fiyat onemlı benım ıcın yardımcı olun birde nasıl randevu alıyoruz ve oldugunuz doktor varsa oncesı ve sonrası fotograf gonderırsenız sevınırım

Son düzenleme:
ben dün bekir oksay a muayene oldum.Çok tatlı bir doktor.Kendisi devlet hastanesinden ayrılmış ve Ümit tıp merkezine geçmiş.Bütün problemlerimi anlattım.Nefes problemini (Septum deviasyon) devlet karşılıyomuş.Estetik olursanız 1500 tl.ödüyosunuz.28 eylül de amelyata giriyorum.Diğğer dediğiniz doktorların fiyatını bilmiyorum.Bekişr beyin ki 1500 tl.kaydirigubbakcemile4

devlette yaptı canım ....800 tl ücreti...bekir beye ameliyat olan herkes çok memnun fotolar ameliyattan 9 gün sonra çekildi..şişlik ve morluk yok denecek kadar az, kesinlikle dışarı çıkmanı engelleyecek bi şişlik ya da morluk olmuyo.....

Selincim ben de 28 eylül de olucam bekir beye ama bana 800 tl.değilde 1500 tl dedi.Birazcık hayal kırıklığına uğradım.Sanırım fiyatlarını arttırmış ve bu da bana denk geldi.Se3nin fotolarını ben göremedim.Görmek isterdim.Biraz korkuyorum açıkçası:çok üzgünüm:

Back