• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de endokronoloji doktoru tavsiyesi

maddox

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
42
0
16
Eskişehir
hanımlar eskişehirde endokronoloji doktoruna muayene olup memnun kalan var mı acaba? ben 2006 yılında aşırı tüylenme ( bel sırt omuzlarım hatta yüzüm)nedeniyle ankarada muayene olmuştum ve polikistik over çıkmıştı bi süre ilaç kullandım sonra da ara sıra ultrason çektirip baktırdım kist var mı diye çıkmadı. bu aralar yine tüyler özellikle yüzümdekiler lazer yaptırmama rağmen çok ve sık çıkmaya başladı. regl düzensizliği de cabası. önerebileceğiniz doktor hastane var mı ssk anlaşması olursa mükemmel olur

Sakarya hastanesinde Osman SON var, bana ömür boyu dostinex içmek zorundasın diyen adam... :5:

Sakarya hastanesinde Osman SON var, bana ömür boyu dostinex içmek zorundasın diyen adam... :5:

ne zamandır foruma bakamıyordum. cevabın için çok teşekkür ederim Oman son iyi bir doktor mudur acaba bnm derdime çare bulabılır mı bu kıllanmalar bnm ıntıhar sebebim olacak yakında kendımden nefret ettım ıyıce !!
ben persembe gunu randevu alıcaktm tek bos gunum ama hala sakarya hast. mi yoksa yunus emre ye mi gitsem karar veremedim ??

Back