• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir vefa grubunda olan var mı?

Fotoğraf baskılı yastık 35 lira sitelerde ama siz vefa grubuna ulaşın tabi ki daha kolay olur sizin için 😂
Hiç o tarz bir ürün ve siteyle işim olmadı şimdiye kadar, iyi ki açmışım da 'İNSANLAR' düzgün şekilde bu tarz sitelerin olduğu konusunda yardımcı oldular. Allah razı olsun onlardan

Bizim burada öyle değil. Arkadaş sürekli bizim gruptan mesaj atıyor. Hani bildiğiniz kimse var mı diye. Şehirden şehire değişiyor olabilir. Hatta özellikle değişik fikirler istiyorlardı. En son sokak hayvanlarına mama dağıttırdık. Hatta ben aldım bir paket. MART ayından beri 3-4 defa telefon geldi arkadaşa. Birisi de zaten bizim öğrencilerden birinin doğum günüydi. Ona pasta hediye götürdüler.
Kucuk bir il de yasiyorsaniz belki o sekilde olabiliyordur. Ama buyuksekir eskisehir. Zaten kalabalik o yizden belki standarta baglamislardir.

Hiç o tarz bir ürün ve siteyle işim olmadı şimdiye kadar, iyi ki açmışım da 'İNSANLAR' düzgün şekilde bu tarz sitelerin olduğu konusunda yardımcı oldular. Allah razı olsun onlardan
Bizim "tanıdıklarımız" olmadığı için işlerimizi en kolay yoldan googlelayarak hallediyoruz maalesef.
Bir tık uzağımızda ne yazarsanız cevabını alırsınız ;)

Ben sadece 'İNSAN' değil bilinçli bir insan olduğum için yardımcı olamadım. Kusura bakma.

Bazen gerçekten sinirleniyorum buradaki yorumları okuyunca:KK62: kadın bir şey sormuş 80 yaşında bi insanı sevindirmek istiyor. Etrafındaki grup da bulunduğu yerde bu tarz şeyler de yapmış e o da bunu genellemiş. O siteleri de bilmiyor demek ki ne var yani bunda. Herkes her şeyi bilmek zorunda mI :işsiz:

Back
X