• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir vefa grubunda olan var mı?

Olayı dramatize etmenize ne gerek var allah aşkına? Üstteki arkadaş çok güzel bir öneri sunmuş. Malûm sitede foto tab ettirmek pahalı birvsey değil. Tek kare değil pek çok kare bastırırsınız. Bu tur bir şey için vefa gruplarını meşgul etmek yanlış.

Olur mu canım, siteye fotoğraf yüklüyorsunuz, direkt hazır bir şekilde kargoyla gidiyor hediyeniz.

En kötü ihtimalle fotoğraf basılan saksısı olan çiçek seçersiniz, hem çiçek gider hem fotoğraflı saksı.. Aynı gün içinde bile yollanıyor bu şekilde, kargo bile beklemez..
Eminsiniz değil mi? Hemen sipariş vereceğim eğer öyleyse

Komşularıyla ne yazık arası iyi değil. Telefonlarına ulaşamam zaten
Kardeşlerim bana hedşye almıştı. Çiçek sepetine resim yüklediler. Sonra da bir çerçeve seçip aldılar. Resimler çıktı olarak gelmiş. Yani onlar çıkarmadı. Hani şu ışıklı pano olan resimlikler var ya onlardan. Ve 1,5 hafta içinde geldi. 20 resim falan vardı.

Olayı dramatize etmenize ne gerek var allah aşkına? Üstteki arkadaş çok güzel bir öneri sunmuş. Malûm sitede foto tab ettirmek pahalı birvsey değil. Tek kare değil pek çok kare bastırırsınız. Bu tur bir şey için vefa gruplarını meşgul etmek yanlış.
Dramatize etmek gibi bir niyetim olsaydı konuyu ilk açtığım da yazardım. Ama insanlar fikir vermek yerine eleştirip, ego tatminini seçtiği için açıklama yaptım. Tıpkş şu anda size yaptığım gibi.

Kardeşlerim bana hedşye almıştı. Çiçek sepetine resim yüklediler. Sonra da bir çerçeve seçip aldılar. Resimler çıktı olarak gelmiş. Yani onlar çıkarmadı. Hani şu ışıklı pano olan resimlikler var ya onlardan. Ve 1,5 hafta içinde geldi. 20 resim falan vardı.
Tamamdir. Şimdi bakıyorum zaten o siteye. Süresi çok önemli değil. Ulaşsın da. İlk defa duydum böyle bir şeyi. Teşekkürler

Çiçeksepetinden bir vazo çiçek alıp üzerine anne babamın resimini bastırıp öyle yollamıştım anneme. Fotoyu çiçek sepeti basıyor siz sisteme yüklüyorsunuz sadece dijital olarak. Hem fotolu vazo elinde kalmış oldu hem de çiçeğe sevindi. Vefa grubunun daha acil, önemli işler için meşgul edilmesi gerekiyor bence.

Halanızın yaşadığı şehirdeki bir fotoğrafçıyla iletişime geçebilirsiniz.
Zaten bayramdan sonra çalışır fotoğrafçılar.onlar teslim eder

Çiçeksepetinden bir vazo çiçek alıp üzerine anne babamın resimini bastırıp öyle yollamıştım anneme. Fotoyu çiçek sepeti basıyor siz sisteme yüklüyorsunuz sadece dijital olarak. Hem fotolu vazo elinde kalmış oldu hem de çiçeğe sevindi. Vefa grubunun daha acil, önemli işler için meşgul edilmesi gerekiyor bence.
Vefa grubu geçen akşam hamur açıyordu televizyonda. Emin olun sizin düşündüğünüz gibi değil. Bulunduğum şehirde sürekli vefa grubundan arkadaş arıyor. Hatta öğrencilerimizden doğum günü olanlara pasta alıyorlar.

Bu şekilde satın alınıyor. Fotoğrafları bastırıp biz koyuyoruz. Hem bastıracak yerler kapalı hem de aşırı pahalı oluyor. Buradan kargosı vs. Şu anda o kadar bütçem yok. Tek istediğim en yakın digital baskıdan iki üç resim çıkartıp ulaştırmak.
Fotoğraf baskılı yastık 35 lira sitelerde ama siz vefa grubuna ulaşın tabi ki daha kolay olur sizin için 😂

Bu şekilde satın alınıyor. Fotoğrafları bastırıp biz koyuyoruz. Hem bastıracak yerler kapalı hem de aşırı pahalı oluyor. Buradan kargosı vs. Şu anda o kadar bütçem yok. Tek istediğim en yakın digital baskıdan iki üç resim çıkartıp ulaştırmak.
Hayır siz 16 fotoğraf seçip atıyorsunuz onlar basıp gönderiyor. Az önce baktım 49 TL

Eskişehir merkezde. Başka kimse yok orada.. Tv de bin türlü iş yapıyorlar ama ya. Hatta geçen sokağa çıkma yasağında çanak anten yandı, bulunduğum şehirde arkadaşım vefa grubunda, hemen halledelim dedi. Tabii ki biz yaptırmadık.

nemesis nemesis valla tv de neler yapıyorlar, görüyoruz. hanımefendinin de bunu istemesi çok normal. @tivoli26, çok bilmiş değilim, bilinçli bir vatandaşım. Komşusu yok mu apartmanda? Onların telefonuna at, onlar da teysenize göstersin.

ekleme: hahah konu sahibi de tvden neler yaptıklarını görmüş, oradan cesaret almış. üzülüyorum bu grupta çalışan insanlara. gerçekten ihtiyacı olanlara sıra gelmiyor.
Ortak cevap vereyim onlar show. Zaruri ihtiyaclari alip veriyorlar. Ve ihtiyac sahibi basvuruyor. Bizim isyerimizin oldugu sokak giris cikisa kapali birkac aydir. Surekli brkci var. Arada degisiyorlar. Son gelen vrfa grubundan gelmisti o anlatmisti biraz. Bugun basvuruyorsun mesela 3 gun icinde ihtiyaci karşılıyorlarmis. Yani oyle aman evde su bitti ekmek bitti kap gel misali degil. Ve yanlis anlamadiysam hazir bir paket var onu veriyorlar oyle istege ozel degil. En azindan eskisehirde boyle diye biliyorum.
Konu sahibi bir komsuya ulasmaktan baska sansin yok. Fotografcilar acik mi emin degilim
Yolumun uzerinde 1 fotografci var ne zamandir kapali. Bulundugunuz yerde renkli cikti alan bir kirtasiye varsa oradan kuse kagida cikti alip kargolayin baska bir fikrim yok.

Tamamdir. Şimdi bakıyorum zaten o siteye. Süresi çok önemli değil. Ulaşsın da. İlk defa duydum böyle bir şeyi. Teşekkürler
Dediğim şey bu. Hem duvara asar yanında biri varsa, hem de çok resim çıkarmış olursunuz

Eklentiler

• 948F6F22-BA1C-4A4C-B14E-7817FB66A9CE.webp
    948F6F22-BA1C-4A4C-B14E-7817FB66A9CE.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 26
Eminsiniz değil mi? Hemen sipariş vereceğim eğer öyleyse
Sipariş vereceğiniz ürün bilgilerine bakın, fotoğraf yükleniyor hatta düzenleniyor bile. Birçok fotoğraflı ürün yolladım o siteden. Hem çiçekli hem çiçeksiz. Hatta doğumumdan sonra doktorumuza bile kızımın doğumdaki fotoğrafını saksıya bastırıp yollamıştım.

Aynı gün teslim olanlar, saat seçilebilenler kurye ile gider, kargo bilgisi olanlar anlaşmalı kargoyla..

Fotoğraf bastırıp yollamaktan kolay ne var, internete çeşit çeşit site var bunun için. Çiçek sepeti gibi hediye sitelerden çerçeveli süslü vs yollanıyor veya magnet yaptırıp buzdolabı için 10-15 fotoğraf seçilen siteler var ya da normal fotoğraf tab ettirir gibi adedini çok uyguna bastırabileceğiniz sayfalar mevcut. Kargo ile yollarlar 2günde. Ölmeden görsün bir kere filan çok dramatize etmişsiniz sanki. İsterseniz 100 tane fotoğrafını bastırın, yollayın, yaşlı kadın doya doya baksın konuşsun madem.

Ha bedava olsun, ben uğraşmayayım, onlar uğraşsın diyorsanız o başka tabi...
Hiç aklıma gelmedi bu tarz uygulamalar. İşin doğrusu haberim bile yoktu. Pasta üzeri biliyorum, bir de digital baskı yapan dükkana gidip yaptırmak mümkün onu biliyorum, buradaki de kapalı. Sanırım fotoğraf özel ya öyke gönderip bastırmak hiç aklımın ucundan geçmedi. Parasında falan hiç değilim. Ulaştıracak birini bulsaydım taksi ile gidin ben hepsini havale ediyorum, toplu taşıma kullanmayın diyecektim. Ama şimdi gerek kalmadı.

Sipariş vereceğiniz ürün bilgilerine bakın, fotoğraf yükleniyor hatta düzenleniyor bile. Birçok fotoğraflı ürün yolladım o siteden. Hem çiçekli hem çiçeksiz. Hatta doğumumdan sonra doktorumuza bile kızımın doğumdaki fotoğrafını saksıya bastırıp yollamıştım.

Aynı gün teslim olanlar, saat seçilebilenler kurye ile gider, kargo bilgisi olanlar anlaşmalı kargoyla..
İnceliyorum hepsini. Bizim için fotoğraf biraz büyük olmalı ki gözler görsün

Ortak cevap vereyim onlar show. Zaruri ihtiyaclari alip veriyorlar. Ve ihtiyac sahibi basvuruyor. Bizim isyerimizin oldugu sokak giris cikisa kapali birkac aydir. Surekli brkci var. Arada degisiyorlar. Son gelen vrfa grubundan gelmisti o anlatmisti biraz. Bugun basvuruyorsun mesela 3 gun icinde ihtiyaci karşılıyorlarmis. Yani oyle aman evde su bitti ekmek bitti kap gel misali degil. Ve yanlis anlamadiysam hazir bir paket var onu veriyorlar oyle istege ozel degil. En azindan eskisehirde boyle diye biliyorum.
Konu sahibi bir komsuya ulasmaktan baska sansin yok. Fotografcilar acik mi emin degilim
Yolumun uzerinde 1 fotografci var ne zamandir kapali. Bulundugunuz yerde renkli cikti alan bir kirtasiye varsa oradan kuse kagida cikti alip kargolayin baska bir fikrim yok.
Bizim burada öyle değil. Arkadaş sürekli bizim gruptan mesaj atıyor. Hani bildiğiniz kimse var mı diye. Şehirden şehire değişiyor olabilir. Hatta özellikle değişik fikirler istiyorlardı. En son sokak hayvanlarına mama dağıttırdık. Hatta ben aldım bir paket. MART ayından beri 3-4 defa telefon geldi arkadaşa. Birisi de zaten bizim öğrencilerden birinin doğum günüydi. Ona pasta hediye götürdüler.

Back
X