Eskişehir vefa grubunda olan var mı?

Eskişehirliyim ama uzak bir ilde görev yapıyorum. Eskişehir de 65 üzeri bir yakınıma sürpriz yapmak istiyorum. Vefa grubundan birine ulaşmam lazım
Vefa grubuna gerek yok kurun telefonunuza banabi vs gibi bir uygulama gonderin ne istiyorsaniz. Ben kendi evime de oradan yapiyorum alisverisimi.

Bir de bu salgında süpriz yapacağım diye vefa grubunu meşgul etmeyin. Bunlar tvlerin gösteriş yapmasının sonucu. Benim 65 yaşında kronik rahatsızlığı olan annem, babam bile ihtiyaçları olduğu zaman aramıyor.

Aramayı denemek yerine burdan yazmak mantıklı mı?
Ne yazık ki bulunduğum şehirden 112,155 aradığımda buranın vefa grubu çıkıyor. Kaymakamlıkları aradığımda ylne 112,155 e yönlendiriyorlar. Yani bütün yolları denemiş olarak yazıyorum buraya. Merak etmeyşn o kadar düşüncesiz değilim.

Ben de ne zaman çok bilmiş birileri çıkacak diyordum. İlla ki açık yazayım size hanımefendi.. 80 yaşında halam var, herhangi bir teknolojik aleti yok, 3 aylık bebeğim var ve çok görmek istiyor. Birinden rica edip telefondan gösterse anlık olacak, kinci defa göremeyecek. Bulunduğum şehir küçük, renkli fotoğraf basan yerler kapalı. Dolayısıyla fotoğraf bastırıp gönderemiyorum. Ama Eskişehir de açık fotoğraf basan yerler var. Sadece görmek istiyor. Bir resim ulaştırmak istiyorum. Ölmeden görsün diye.

Nerede oturuyor. Vefa grubu dediginiz islemi yapmaz zaten.
Eskişehir merkezde. Başka kimse yok orada.. Tv de bin türlü iş yapıyorlar ama ya. Hatta geçen sokağa çıkma yasağında çanak anten yandı, bulunduğum şehirde arkadaşım vefa grubunda, hemen halledelim dedi. Tabii ki biz yaptırmadık.

nemesis valla tv de neler yapıyorlar, görüyoruz. hanımefendinin de bunu istemesi çok normal. @tivoli26, çok bilmiş değilim, bilinçli bir vatandaşım. Komşusu yok mu apartmanda? Onların telefonuna at, onlar da teysenize göstersin.

ekleme: hahah konu sahibi de tvden neler yaptıklarını görmüş, oradan cesaret almış. üzülüyorum bu grupta çalışan insanlara. gerçekten ihtiyacı olanlara sıra gelmiyor.

Komşularıyla arası yok. Bir de başkasının telefonuna bir defa bakabilirim. O şimdi sürekli bakmak ister. Fotoğrafla konuşur.

Bilinçli olmakla durumun ilgisi yok. Bulunduğum ilde arkadaşım vefa grubunda. Üstelik ilk kurulduğu andan beri. Şimdiye kadar 4-5 defa aradılar kendisini. Yani düşündüğünüz gibi bir durum değil bu vefa grubu

Ç. Sep. Gibi siteler yapıyor. Bi örnek bırakayım

Eklentiler

• 1BC625A8-5386-4E95-AA90-3FB0B8DF385E.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
Komşunun tekine atın yasak kalkınca gidip bastirsin resmi versinler bakar surekli

Ç. Sep. Gibi siteler yapıyor. Bi örnek bırakayım
Bu şekilde satın alınıyor. Fotoğrafları bastırıp biz koyuyoruz. Hem bastıracak yerler kapalı hem de aşırı pahalı oluyor. Buradan kargosı vs. Şu anda o kadar bütçem yok. Tek istediğim en yakın digital baskıdan iki üç resim çıkartıp ulaştırmak.

Fotoğraf bastırıp yollamaktan kolay ne var, internete çeşit çeşit site var bunun için. Çiçek sepeti gibi hediye sitelerden çerçeveli süslü vs yollanıyor veya magnet yaptırıp buzdolabı için 10-15 fotoğraf seçilen siteler var ya da normal fotoğraf tab ettirir gibi adedini çok uyguna bastırabileceğiniz sayfalar mevcut. Kargo ile yollarlar 2günde. Ölmeden görsün bir kere filan çok dramatize etmişsiniz sanki. İsterseniz 100 tane fotoğrafını bastırın, yollayın, yaşlı kadın doya doya baksın konuşsun madem.

Ha bedava olsun, ben uğraşmayayım, onlar uğraşsın diyorsanız o başka tabi...

Eskişehir de olsam yapardım sizin için. İsteğiniz gayet makul. Neye laf söyleyeceklerini şaşırmışlar.

Olur mu canım, siteye fotoğraf yüklüyorsunuz, direkt hazır bir şekilde kargoyla gidiyor hediyeniz.

En kötü ihtimalle fotoğraf basılan saksısı olan çiçek seçersiniz, hem çiçek gider hem fotoğraflı saksı.. Aynı gün içinde bile yollanıyor bu şekilde, kargo bile beklemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…