- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
bende tıpta aldırdım eskişehirde evet memnunum 2. ayım ve iz geçiyor mor iz hemen hemen gitti kırmızı oldu o da bi kaç aya gider ama bana ameliyat sonrası neye dikkat etmem gerektiği söylenmedi sadece doktorun verdiği jeli kullanıyorum onun haricinde burda hep güneşe çıkmayın korunun yazmışlar ama ben tatilimi yaptım güneşlendimbi şey olmaz umarım
bende tıpta aldırdım eskişehirde evet memnunum 2. ayım ve iz geçiyor mor iz hemen hemen gitti kırmızı oldu o da bi kaç aya gider ama bana ameliyat sonrası neye dikkat etmem gerektiği söylenmedi sadece doktorun verdiği jeli kullanıyorum onun haricinde burda hep güneşe çıkmayın korunun yazmışlar ama ben tatilimi yaptım güneşlendimbi şey olmaz umarım
hiiiiiç takma kafana 1 cm bişiy zaten makyajlada kapanıyo profesyonel olmamasına rağmenben güneşe çıktııım tatilimi yaptııım bişiy de olmadı zaten önemli olan doktorun iyi temizlemesiymiş başka dikkat edilmesi geren bişiy var mı ki
cnm nasıl alınıyor lazerlemi keserek mi yani iz dediğinz dikiş izi fln mı
keserek aldılar evet dikiş izi
Bana baska bisi demedi doktor sadece gunese cikmaman lazim cok iz kalir dedi . Sana da 1 hafta oncesiden tahlil yaptilar mi canim. Normal amaliyayhanede yapacaklarmiz islemi bide cok uzun suruyor mu . Uyusturuldugu icin islem esnasinda belki agrimaz ama anestezinin etkisi gecince agridi miiii
yarım saat sürüyo normal ameliyat gibi bi havaya sokuyolar seni..yanağımdan aldılar bi kaç gün ağrıyo ama geçiyo şiddetli bir ağrı değil...30 veya 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum ben ama aklıma gelirse
canım çok tesekkur ederım ınsallah bende kurtulucam
kesmeden alınma gibi bi durum yok mu lazerle falan yani.yüzde dikiş izi ne biliyim.ben de düşünüyordum da vazgeçtim şuan
Bende aldirdimm sonundaaa28 inde dikislerim alinicak nasi bisiyle karsilascam cok merak ediyorum...
Aldirdiginiz yerde iz kaldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?