• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir tıp fakültesinde ben aldırma

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Merhaba arkadaşlar. yüzümde bir ben var ve bende bunu aldırmak için geçen çarşamba tıp fakltesine gittim. 21 ağustosa gün verdi .1 hafta öncesinden kan tahlili vs yapacaklarmış. bu arada ekimin son haftasında düğünüm var. doktor iz kalmaz dedi. tıp da ben aldıran varmı memnun kaldınız mı? doğru bir şey mi yapıyorum :S çookk rahatsız oluyorum aldırmayı çok istiyorum.. acıması vs umrumda degıl iz kalmasın benım ıcın bu yeterli. bide bi tehlikesi varmı acaba?:18::18::18::18::18:

bende tıpta aldırdım eskişehirde evet memnunum 2. ayım ve iz geçiyor mor iz hemen hemen gitti kırmızı oldu o da bi kaç aya gider ama bana ameliyat sonrası neye dikkat etmem gerektiği söylenmedi sadece doktorun verdiği jeli kullanıyorum onun haricinde burda hep güneşe çıkmayın korunun yazmışlar ama ben tatilimi yaptım güneşlendim :51: bi şey olmaz umarım :27:

bende tıpta aldırdım eskişehirde evet memnunum 2. ayım ve iz geçiyor mor iz hemen hemen gitti kırmızı oldu o da bi kaç aya gider ama bana ameliyat sonrası neye dikkat etmem gerektiği söylenmedi sadece doktorun verdiği jeli kullanıyorum onun haricinde burda hep güneşe çıkmayın korunun yazmışlar ama ben tatilimi yaptım güneşlendim :51: bi şey olmaz umarım :27:

canım bana 21 agustosa gun verdı. gunese cıkma vs falan dedı de benm korkum 26 ekımde dugunum var o zamana gecer mıgecmezse de makyajla kapanır mı bı zararı var mı blmıorum. doktor bana zararı olmaz dedı ama korkuyorum

bıde rıca etsem resım atar mısın ccanım :(

hiiiiiç takma kafana 1 cm bişiy zaten makyajlada kapanıyo profesyonel olmamasına rağmen :34: ben güneşe çıktııım tatilimi yaptııım bişiy de olmadı zaten önemli olan doktorun iyi temizlemesiymiş :34:başka dikkat edilmesi geren bişiy var mı ki :51:

hiiiiiç takma kafana 1 cm bişiy zaten makyajlada kapanıyo profesyonel olmamasına rağmen :34: ben güneşe çıktııım tatilimi yaptııım bişiy de olmadı zaten önemli olan doktorun iyi temizlemesiymiş :34:başka dikkat edilmesi geren bişiy var mı ki :51:

cnm nasıl alınıyor lazerlemi keserek mi yani iz dediğinz dikiş izi fln mı

keserek aldılar evet dikiş izi

Bana baska bisi demedi doktor sadece gunese cikmaman lazim cok iz kalir dedi . Sana da 1 hafta oncesiden tahlil yaptilar mi canim. Normal amaliyayhanede yapacaklarmiz islemi bide cok uzun suruyor mu . Uyusturuldugu icin islem esnasinda belki agrimaz ama anestezinin etkisi gecince agridi miiii

Bana baska bisi demedi doktor sadece gunese cikmaman lazim cok iz kalir dedi . Sana da 1 hafta oncesiden tahlil yaptilar mi canim. Normal amaliyayhanede yapacaklarmiz islemi bide cok uzun suruyor mu . Uyusturuldugu icin islem esnasinda belki agrimaz ama anestezinin etkisi gecince agridi miiii

yarım saat sürüyo normal ameliyat gibi bi havaya sokuyolar seni..yanağımdan aldılar bi kaç gün ağrıyo ama geçiyo şiddetli bir ağrı değil...30 veya 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum ben ama aklıma gelirse :27:

yarım saat sürüyo normal ameliyat gibi bi havaya sokuyolar seni..yanağımdan aldılar bi kaç gün ağrıyo ama geçiyo şiddetli bir ağrı değil...30 veya 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum ben ama aklıma gelirse :27:

canım çok tesekkur ederım ınsallah bende kurtulucam

kesmeden alınma gibi bi durum yok mu lazerle falan yani.yüzde dikiş izi ne biliyim.ben de düşünüyordum da vazgeçtim şuan

en sağlıklısı bu canım. zaten zamanla dikiş izi geçio:) sanki düşmüşsünde yarılmış gibi zaten :)

ben de bugun aldırdım yanagımdan ve burun kanadımdan ıgne cok acıtıyor onun dısında bır agrı yok .jelı doktor mu yazıyor yarın pansuma gidicem

Kızlar bende Mayıs gibi aldırdım yüzümdeki beni su an sadece az bı yer belli o da yanakta olduğu için biraz geç geçti fakat aynı gün ben 3 tane aldırdım bitmesi de kaşımın üzerindeydi ondan eser yok yeri bile belli değil fakat ben lazerleri aldırdım inirim bi iğneye uyuşturdu hiç bilet hissetmedim ne öncesinde ne sonrasında için rahat olsun sadece operasyon yapıldığı gün yeri biraz derin oluyo o da bi haftaya toparlıyo sonrasında fondoten kullanabılıyosun zaten güneş koruyucunda ihmal etmezsen huzurlu ve mutlu mutlu uyu artık senden güzeli yok:))

Bende aldirdimm sonundaaa ;) 28 inde dikislerim alinicak nasi bisiyle karsilascam cok merak ediyorum...

Merhaba kızlar ..Ben de tıp fakültesinde yüzümdeki beni aldırmak istiyorum ama endişem iz kalması sizin şuan iz durumu nasıl ?yüzüm de olduğu için korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim😊

Back