• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Eskişehir Serpil Güzellik Salonu Nasıl?

benzen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
239
0
46
Eskişehir
Gelin başı için serpil güzellik salonuna gitmeyi düşünüyorum makyajı saçı nasıldır? Bilen giden var mı? Kıymet diye bi bayan var o yapıyormuş saçı makyajı.

Mükemmel makyaj ve gelin saçı yapar . Eskişehir de üstüne tanımam . Ben porselen makyajımı orada yaptırdım ve çok memnun kaldım .

MERHABALAR, benim bir arkadaşım nişanında düğününde oraya yaptırmıştı saçını ve güzel görünüyordu... ancak sana tavsiyem ismet inönü tramvay durağının (espark yönüne giden) arkasında bir banka var şekerbankmıydı hatırlamıyorum o aradan gir solda uğur tanbey kuaför var dünya genelinde uyarışmalara katılmış çeşitli dereceleri olan bir kuafördür kendisi. onunla bir görüş istersen.. olmazsa serpilde iyidir önerilir.

Gelin başı için serpil güzellik salonuna gitmeyi düşünüyorum makyajı saçı nasıldır? Bilen giden var mı? Kıymet diye bi bayan var o yapıyormuş saçı makyajı.

Ben geçen sene orada gelin saçım ve porselen makyajımı yaptırdım..Herkes hayran kaldı..
Tereddütlü gitmiştim ama o kadar güzel yaptı ki hem saçı hem makyajı evlenecekler nerede yaptırdığımı sordu..

İçiniz rahat olsun..Kıymet gerçekten mükemmel işini yapıyor .Hem çok ilgili hemde çok becerikli..

İsteyen olursa saç makyajımın resimlerini yollayabilirim (sadece bayanlara)

dün randevu almak istedim düğüne gidecektim..Ama Kıymet artık orada çalışmıyormuş..

daha doğrusu kuaför bölümünü kapatmışlar..sadece makyaj ve bakım yapılıyormuş..

Kıymet i bulmam lazım nerede çalıştığını bilen varsa bana yazsın.

Ben geçen sene orada gelin saçım ve porselen makyajımı yaptırdım..Herkes hayran kaldı..
Tereddütlü gitmiştim ama o kadar güzel yaptı ki hem saçı hem makyajı evlenecekler nerede yaptırdığımı sordu..

İçiniz rahat olsun..Kıymet gerçekten mükemmel işini yapıyor .Hem çok ilgili hemde çok becerikli..

İsteyen olursa saç makyajımın resimlerini yollayabilirim (sadece bayanlara)

dün randevu almak istedim düğüne gidecektim..Ama Kıymet artık orada çalışmıyormuş..

daha doğrusu kuaför bölümünü kapatmışlar..sadece makyaj ve bakım yapılıyormuş..

Kıymet i bulmam lazım nerede çalıştığını bilen varsa bana yazsın.
kıymet dükkan açtı kıymet bayan kuaförü akarbaşi mah atatürk cad ulusal sok 1\b adresinde 234 26 16

Kıymet dükkan açtı kıymet bayan kuaförü diye akarbaşi mah atatürk cad ulusal sok no:1\b akpınar kuruyemiş yanı tel:234 26 16

serpil güzellik salonu kuaför bölümünü kapatmıştır . salonda kalıcı kaş kolay çıkmayan oje[ çin ışıltısı]uygulaması yapılmaktadır.:nazar:

Back