Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ni yazmalı mıyımm

bence yazmalısın benim kızımda bu sene oradan mezun oldu.şehirde çok güzel tam bir öğrenci şehri ulaşımı kolay hemde her açıdan ekonomik. üniversitede çok güzel kızım aldığı eğitimden şimdilik çok memnun.

Eskişehirde okumak istiyorum zaten ama Anadolu Üniversitesine puanım yetmiyor Osmangazi Üniversitesinin eğitimi konusunda da şüphelerim var

Hangi bölüm yazacaksın.Ne gibi şüphelerin var.Osmangazi yazmazsan nereyi yazacaksın.Ben osmangazide okuyorum

Hangi bölüm yazacaksın.Ne gibi şüphelerin var.Osmangazi yazmazsan nereyi yazacaksın.Ben osmangazide okuyorum

Sadece İzmir ve Eskişehir yazmayı düşünüyorum 3 tane tercih yapıcam Ege Anadolu ve Osmangazi olmazsa seneye tekrar hazırlanıcam. Türk dili ve edebiyatı istiyorum internette hocalarının pek iyi olmadığını okumuştum

Kime göre iyi ?
Neyi kriter almışlar ?
Onlar öğrencilerin yorumları canım ona göre kötü sana göre iyi olabilir bunu bilemezsin :)

Canım ben Anadolu mezunuyum kesinlikle Eskişehir'i yaz izmirden gittim oraya hiiiiç sıkılmadım güzel güzel yaşarsın hatta mezun olalı uzun yıllar oldu ama hala gider gelirim düşünmeden yaz bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende İzmirdeyim ve bazen İzmirin soğuğuna bile dayanamıyorum Eskişehirde sıkıntı olursa sadece soğuğu olur diye düşünüyorum :)

Bende İzmirdeyim ve bazen İzmirin soğuğuna bile dayanamıyorum Eskişehirde sıkıntı olursa sadece soğuğu olur diye düşünüyorum :)

Ooooyyyy hayatımda kışın kazak bile giymeyen ben köylü teyzeler gibi yün içlik giymiştim.Kışın berbat soğuktur.Hatta bazı günler vücudunun uyuştuğunu hissedersin his kaybı olur bacaklarında soğuktan.Sular falan donar yani o derece ama avantaj olarak yalıtım ve doğalgaz ağı çok çok iyi kapalı alanda da donla gezsen yeridir o derece yani.Ay ne bileyim şehrin güzelliği,canlılığı ve modernliği bütün kusurları affettiriyor.Ben çok severim Eskişehir'i

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık kalın kalın kıyafetler alıcam napalım İzmirde lazım olmuyor diye öyle kalın kıyafetim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…