- Konu Sahibi pelinnsu0105
Osmangazi Üniversitesi'nde okuyanlar bilgilendirir misinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yazmalısın :)
üniversiteyi bilmem ama şehrin ününü herkes biliyor
Eskişehirde okumak istiyorum zaten ama Anadolu Üniversitesine puanım yetmiyor Osmangazi Üniversitesinin eğitimi konusunda da şüphelerim var
Hangi bölüm yazacaksın.Ne gibi şüphelerin var.Osmangazi yazmazsan nereyi yazacaksın.Ben osmangazide okuyorum
Sadece İzmir ve Eskişehir yazmayı düşünüyorum 3 tane tercih yapıcam Ege Anadolu ve Osmangazi olmazsa seneye tekrar hazırlanıcam. Türk dili ve edebiyatı istiyorum internette hocalarının pek iyi olmadığını okumuştum
Kime göre iyi ?
Neyi kriter almışlar ?
Onlar öğrencilerin yorumları canım ona göre kötü sana göre iyi olabilir bunu bilemezsin :)
Haklısın öyle okuyunca biraz tedirgin oldum
Tedirgin olma canım
Başa anadoluyu yaz belki gelir
Sonra osmangaziyi yaz
İlla gideyim bu yıl diyorsan osmangazi ikinci öğretimi de yaz harç var ama çok rahat ben tavsiye ediyorum
5-8 genelde sanırımPeki ikinci öğretimin ders saatleri nasıl
5-8 genelde sanırım
3-5 de olabiliyor
Hocasına göre değişiyor aslında ve bazıları birincilerle girmene bir şey demiyor falan
Ben gayet memnunum
Tamam canım her ihtimale karşı ikinci öğretimi de yazıcam :)
Canım ben Anadolu mezunuyum kesinlikle Eskişehir'i yaz izmirden gittim oraya hiiiiç sıkılmadım güzel güzel yaşarsın hatta mezun olalı uzun yıllar oldu ama hala gider gelirim düşünmeden yaz bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Bende İzmirdeyim ve bazen İzmirin soğuğuna bile dayanamıyorum Eskişehirde sıkıntı olursa sadece soğuğu olur diye düşünüyorum :)
Ooooyyyy hayatımda kışın kazak bile giymeyen ben köylü teyzeler gibi yün içlik giymiştim.Kışın berbat soğuktur.Hatta bazı günler vücudunun uyuştuğunu hissedersin his kaybı olur bacaklarında soğuktan.Sular falan donar yani o derece ama avantaj olarak yalıtım ve doğalgaz ağı çok çok iyi kapalı alanda da donla gezsen yeridir o derece yani.Ay ne bileyim şehrin güzelliği,canlılığı ve modernliği bütün kusurları affettiriyor.Ben çok severim Eskişehir'i
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artık kalın kalın kıyafetler alıcam napalım İzmirde lazım olmuyor diye öyle kalın kıyafetim de yok