• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir in Güzelleri Artık Buluşma Vaktidir..

14 şubat gibi özel bir günü eşimle geçirmeyi tercih edicem.. Şimdiden özür dilerim herkesten ama bunun bu şekilde olacağı tahmin edilmeliydi.. Neyse nasip kısmet.. Sizlere iyi eğlenceler..

14 şubat gibi özel bir günü eşimle geçirmeyi tercih edicem.. Şimdiden özür dilerim herkesten ama bunun bu şekilde olacağı tahmin edilmeliydi.. Neyse nasip kısmet.. Sizlere iyi eğlenceler..

tamam canım eşinle mutlu bir gün geçirmeni diliyorum..

http://img34.imageshack.us/img34/4231/p1050316i.jpg

kızlar bumuyani ile buluşacağımızdan bahsetmiştim..o küçük buluşmadan bir görüntü....1 saatlik bi görüşmede olsa çok keyifliydi ..iyiki tanıdım kendisini...
buradan tekrar teşekkür ediyorum bumuyani ye...

olu-gelin kırmızı kabanlı olan benim canım.buluşmaya geldiğinde tanıman için yardımcı olur sanırım :))

Son düzenleme:
canlarım meraba buluşmaya 3 gün kaldı merakla bekliyorum ismini hatırlıyamadıklarım kendileri ilave etsinler
rosetree
seheryeli
musran
pilot andac
olugelin
ceyda 26
aswangcullen
ahsen 26
sütlü kahve
yjasmin
affedilmeyen

arkadaşlar inşallah herkes gelir pilotcum gecmiş olsun inşallah eşin iyi olur sende gelirsin akşama misafirim gelcek cıkmam lazym

Eşim mesaide olabilir hafta sonu olduğu içinde çocuklar evde ben gelemeyebilirim kesin bişey diyemiyorum.

kııııızlar nerdesiniz buluşmaya son gün inşallah kısmet olursa yarın saat 13.30 gibi haller genclik merkezindeyiz

eskişehirliler buluşuyomusunuz ne güzel bende bir eskişehirli olaraktan gelmek isterdim nasip olursa birdahaki uluşmanızda bende olurum belki:)

Arkadaşlar inşaallah buluşma olur,benim belli değil gelip gelmeyeceğim;çünkü eşim perşembe günü Anadolu hastanesinde ameliyat olacak, o güne kadar iyi olursa gelmek istiyorum.. kaydirigubbakcemile5

pilot andaç geçmiş olsun canım ya kusura bakma görmemişim mesajı...umarım iyileşmiştir eşin..acil şifalar...

Teşekkür ederim canım, eşim biraz toparladı kendini ama misafirler geliyor geçmiş olsuna. Duruma akıcam, gelmeyi çok istıyorum çünkü, Neşe Hnıma da haber verdinmi, gelir belki oda kaydirigubbakcemile5

aa neşe hanıma ayrıca haber vermedim ..profiline mesaj bırakırım yada olmadı ararım..

iyi akşamlar hanımlar herkesin sevgililer günü kutlu olsun biz bugün buluştuk ama mini bir buluşma oldu musran ben rosetrre cok güzel vakit gecirdik hallerde genclik merkezinde oturduk oradanda esparkı gezmeye gittik öbür arkadaşlar niye gelmediler acaba inşallah bir sorun yoktur

Fotoları ekleyın hadı, eşim amelıyat olduğu için geçmiş olsuna mısafırlerımız geldı o yuzden gelemedim yaaaaaaaaaa :gitme:

sevgili rosetree ve seheryelim..tekrar çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum.

Back