• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir in Güzelleri Artık Buluşma Vaktidir..

Seher yeli o halde bunu siz organize edin lütfen, gerçekten bakın.. Çünkü ben her şekilde gelebilirim, her zaman müsaitim.Madem siz iki kişisiniz önemli olan diğer arkadaşlara uyması, ben her zaman müsait sayılırım. O yüzden ya Musran yada sen bu konuyu takip edip bir tarih belirlersen çok iyi olur. Ben bundan sonra bu konuyu takip edebileceğimi sanmıyorum çünkü aklıma gelen bütün seçenekleri bildirdim, uymadı diğer arkadaşlara.. En kısa zamanda bir tarih belirleyip, beni de haberdar edin..

affedilmeyen unuturmuyuz canım hiç yeterki sen gelmek iste...

espark mado dedik ama benim aklıma haller de geldi sanki daha sakin bir ortam diye düşünüyorum...

espark mado (hallerde olabilir) saat 13:00

seheryeli
affedilmeyen
yasemen26
rosetree
musran

katılmak isteyen LÜTFEN ismini eklesin..

arkadaşlar günaydın...

bir öneride bulunmak istiyorum..aslında bu bir özel istek..izmirden bir kk daşımız eskişehirdeymiş ve 2 gün içinde buluşabilirmiyiz sizleri tanımak istiyorum diyor..2 gün sonra dönecekmiş ..bumuyani nikli arkadaşımızın bu ricası için düşüncelerinizi bekliyorum..kendisi cevap bekliyor bizlerden..

bugün elimden geldiğince sık gireceğim nete ve duruma göre cevabımızı ileteceğim..

günaydın arkadaşlar okullar acıldı ikinci dönem hayırlı olsun musrancım ben isterdim ama müsait deyilim canım öptüm

seheryelim teşekkür ederim..

başkada cevap yazan olmamış..
sanırım olumsuz..offf offfff böle kendi kendime fikir yürütmek çok canımı sıkıyor

iyi akşamlar arkadaşlar musrancım ya bugün rosetree ile görüştük onun cumartesi günü varmış bu saate kadar o yazaesa diye bekledim herhalde vakti olmadı pazar günü toplansak olmazmı olursa iyi olur öptüm

Bu şekilde herkesin derdi bitsin diye beklerseniz bu iş olmaz arkadaşlar...
Bence kestirip atmanız gerek...
Mutlaka birilerinin işi olacak, herkesin uygun olduğu zamanı denk getiremezsiniz.
Günü yeri saati kesinleştirin artık.
Benim işim belli olmaz, o nedenle net konuşamıyorum..
Ama şartlar uygun olursa kısa bir süre de olsa size katılmak istiyorum

pazar günü için herkes olumsuz düşünüyorsa seheryelim saat 13 de buluşacağız zaten rosetree 1-2 saat oturup daha sonra gününe gitsin..bu şekilde hiç uzlaşamayacağız sanırım.

bu arada birşey rica ediyorum birbirimize karşı kırıcı olmazsak buluşmada daha keyifli vakit geçiririz..

Son düzenleme:
bugün ben bumuyani ile buluşacağım saat 4 te carrefour da gelmek isteyen yada oraya yolu düşen katılsın..girişteki cafe de buluşacağız.selamınızı iletirim :)

Son düzenleme:
arkadaşlar son kez tarih ve yer belirtiyorum bundan sonra değiştirmiyorum..
gelmek isteyenler buna göre ayarlasın kendini...

katılım az veya çok talep beklemeyeceğim fikir ve yorumlarıda beklemeyeceğim ben bu tarihte ve saatte orada olacağım...

14 şubat pazar saat 13 haller gençlik merkezi self servis alanı....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız cumartesi günü günü olan benim ve gün aksine bende gelmeyi çok istiyorum ama sizin için en uygun zaman nasıl olursa öyle yapın pazar günü demişsiniz herkes kabul ederse bende pazar günü allahtan birşey çıkmazsa gelirim inşallah pazar günü buluşuruz hoşçakalın

arkadaşlar bizim internet gelip gidiyor onun için yazamıyorum sayfayıda şimdi okudum pazar günü olursa seheryeliyle geliriz ona ben söylemiştim pazar günü olsun diye neyse inşallah buluşabiliriz

Arkadaşlar inşaallah buluşma olur,benim belli değil gelip gelmeyeceğim;çünkü eşim perşembe günü Anadolu hastanesinde ameliyat olacak, o güne kadar iyi olursa gelmek istiyorum.. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar iyi günler pazargünü saat 13 de hallerdeyiz öbür arkadaşlarada haber verin canlarım bu arada 14 şubatıda kutlarız öptüm

Back