Eskişehir in Güzelleri Artık Buluşma Vaktidir..

ayy daha öncede buluşma yapılmışş :) kızlar yaşlar kaç bu aradaaaa

Merak etme canım yaşlı değiliz. Hepimiz aşağı yukarı yaşıt sayılırız. En azından +18 olduğumuz kesin. Ama sorduğun için kırmayayım seni söyleyeyim ben 26 yaşındayım. Buluşmayı düşünüyoruz.. Katılırsın umarım.. Seni de bekliyoruz. Cevap verirsen seviniriz.

esesim buluşma varmış toplanıp kaynaşın bakem uzun oldu zaten nezamndır bir araya gelmiyorsunuz bu habere çok sevindim yanınızda olmasamda yüreciğim sizlerle eminim çok güzel vakit geçireceksiniz

canlarım iyigünler eylülüm nasılsın hadi sende gel buluşmaya musranım benim 5 inde öğlenden önce hastaneye randevum var ama yetişiriz herhalde maşallah gece gece muabbeti kaynatmışsınız ben gelince kimse olmuyo

Evet kızlar 5 Şubat.. Buluşma tarihi önerimiz.. Bu tarihle ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.. Herkes bana uyar veya uymaz diye yorum bildirsin lütfen..

kızlar bende bir eskişehirli olarak aranıza katılmayı çok isterim ama malum bebişim var.siz yinede beni son durumlardan haberdar edin,belki bir fırsat yaratabilirim.şimdidn hoş vakit gçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan

Canım şimdilik 5 şubatta Espark Madoda buluşmayı düşünüyoruz.. Bebek araban varsa bebişini de getir. Benim arkadaşım öyle yapıyor. Nasıl olsa Esparkta üşümezsiniz.. Sen kendini gelmeye adapte et..

Gerçekten buluşmaya birkaç gün kaldı... Buna rağmen kimseden ses seda çıkmadı.. Musrancım buluşmaya kimler gelecek, kaç kişiyiz, bizi haberdar edersen seviniriz..

canım kimse net bişey yazmadığı için bende bişey yazamıyorum..şimdilik belli olan sen ben seher yelii..

Eğer katılım bu kadar düşük olacaksa buluşma tarihimizi ilerleyen bir tarihe erteleyebiliriz. Sizler ne düşünüyorsunuz. Ve tanıdığınız diğer arkadaşlara ulaşacak ve haberdar edecekmisiniz.

buluşma tarihini ertelesekte sonucun değişeceğini pek zannetmiyorum yasemencim ..daha önce de yaşadık bunları...
siz bilirsiniz benim için farketmez..

ben ulaşabileceklerime buradan profillerine mesaj bırakarak ulaşmaya çalıştım ama geri dönen olmadı..

benim tadım kaçmaya başladı...neden bu kadar kayıtsız kalınıyor anlamıyorum..altı üstü bir yerde oturup çay içeceğiz birbirimizi yakından tanımış olacağız.. imreniyorum yaa diğer illerde ki arkadaşlar bu buluşmaları artık rutin hale getirdiler ..bundan inanılmaz keyif aldıklarını da mesajlarından anlıyoruz öle değilmi..

buluşmaya gelinemesede bir mesaj yazılıp fikir belirtilebilinir..öcüymüş gibi bu konudan bu kadar kaçmanın alemi yok..kimseyi zorlamıyoruz illaki gelin diye ama nezaketen birşeyler yazılması gerekir diye düşünüyorum..yanlışmıyım bilmiyorum..

Çok haklısın gerçekten. Söylediklerinin üstüne diyecek bir şey yok. O halde son çare olarak benim bir önerim var. 12 şubat cuma eskişehirde buluşuyoruz diye başlık açalım. Artık o günde gelen gelir, gelmeyenin keyfi bilir. Kimse gelmezse biz sizle Esparkta çay içip sohbet ederiz olur biter.. 12 ŞUBAT 2010 cuma günü Eskişehir Esparkta buluşuyoruz..

ya musrancım yasemen karar verin biz rosetree ile yarına kendimizi hazırladık yarın olcakmı olmıcakmı yazında bilelim

Aslında bende gelmeyi çok isterim ama okullar açıldıktan sonra olursa benim için uygun olur.

Kızlar kesin tarih 12 şubat Cuma olsun... Buraya yazan arkadaşlar lütfen bu tarihte gelmek için bir gayret gösterin.. Bakın buraya aslında ben de isterim şu tarih olursa vs.. diye yazan arkadaşlar lütfen bu tarihte kendinizi ayarlayın.. Şimdi Musran,Yasemen26, Rosetree, Seher Yeli,Yjasmin, Pilot andaj..
Şu anda 6 kişi olarak kabul ediyorum hepimizi.. Allahtan bir engel çıkmazsa 12 Şubat Cuma Esparkta saat 13.00 de buluşuyoruz.. Kızlar kusura bakmayın, tarihi ve saati ben belirlemek zorunda kaldım çünkü bu şekilde herkese danışarak gitseydik iyice uzlaşmasız kalınacaktı. Şu anda 6 kişi Esparkta buluşmaya karar vermiş bulunuyoruz.. Bir sorun dimi teyid edin kızlar.

iyigünler hanımlar herkesin cuması mübarek olsun canlarım tatilden sonra hafta ici bize yani rosetree ile bana uymaz cünkü bizim okul tam gün yani cocuklar saat 3 te okuldan cıkıyorlar mümkünse hafta sonu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…