• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir in Güzelleri Artık Buluşma Vaktidir..

musran

ACISADA ÖLDÜRMEZ
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
921
0
116
Evet güzel Es Es imin güzel hanımları artık buluşalım diyorum..son buluşmamızın ardından epeyce bir zaman geçti..aramızda esesli yeni arkadaşlarımızda var..tanışır kaynaşırız..olumunekankayizsmile

tarih ve yer fikirlerinizle birlikte yorum ve katılımınızı bekliyorum..

katılımın çok olacağını umut ederekten sevgilerimi gönderiyorumopuyorumnanaktan

mutlu kalın...zemuszemus

musrancım günaydın ben yarın bileciğe gidiyorum şubatın 3 de dönecem denk gelirse gelirim inşallah ayarlanırda bir buluşma olur hoşçakal canım

canlar iyigünler herkese güzel sıcak bir hafta diliyorum umarım herkes iyidir musrancım iyi olur buluşalım canım arkadaşlar tatilde istemiyor tatilin sonu cumartesi yada pazar olabilirmi birde bu sefer carşı icinde olsun kabul ederseniz yerini düşünürüz

tamam seheryeli benimde anladığım kadarıyla çoğunluk tatil sonu istiyor..bencede daha merkezi bir yer tercih edersek daha iyi olur...

aslında herkes aklına gelen yerleri yazarsa iyi olur diyorum ben ...

merhaba arkadaşlar a.s.
En son 7ay önce kkdaki bikaç Eskişehirli arkadaşlarla görüşmüştük
Malesef bir daha tekrarı nasip olmadı
Ama gerçekten katılım olursa çok güzel olacağı düşüncesindeyim
Hadi es es li hatunlar bir araya gelelim artık
:teytey:

selamlaarr..

ceyda 26 o son buluşmaya çok istesemde elimde olmayan nedenlerden katılamamıştım..abba falan vardı sanırım..umarım bu sefer daha kalabalık oluruz canım..sizlerle tanışmayı çok istiyorum..

şimdiden 5 kişi olduk..inş.buluşma tarihine kadar sayı artar...

günaydın arkadaşlar hadi gelin fikrinizi yazın böyle geriden durmayın bak sizi bekliyorum hadin ama öpüyorum

Merhaba arkadaşlar. Buluşma olayını en çok isteyenlerden biri de bendim sanırım. Bence buluşma mekanı için Espark muhteşem bir yer.. Hem bu karda kışta sıcacık olur hem de Espark güzel bir mekan.. Esparkın 2.katındaki Mado gürültüsüz ve sessiz sakin.. Esparkın en üst katı çok uğultulu.. Konuştuklarımız bile anlaşılmaz. Ama haftasonu eşlerimiz evde oluyor hafta içi gündüz bir buluşma olursa çok iyi olur. Ben diyorum ki önümüzdeki hafta güzel bir buluşma tarihi ayarlayalım.. Musrancığım bu arada konuyu açtığın için teşekkürler... Buluşma tarihi konusunda bir önerim var. 2 şubat :)

Ama büyük ihtimalle 2 şubat 3 şubat vs.. önerime karşı çıkan arkadaşlar olacaktır. Ama arkadaşlar şunu da unutmayalım.. Bu buluşmayı isterken önce tatilde olsun denmişti, ardından tatil bitsin öyle olsun demişler.. Neticede gelmek isteyen zaten üç aşağı beş yukarı bir tarih için kendini ayarlar. Yani herkesin aynı anda uygun zamanını yakalayamayacağımıza göre en makul tarihi biz belirleyelim, gelmek isteyen o gün buyursun gelsin.. ki bu 2 şubat olmak zorunda değil, hangi tarihi belirlerseniz artık.. Bizlerde özel mesajlar yardımıyla, msnler yardımıyla eskişehirli arkadaşlara ulaşarak daha hızlı bir iletişim sağlamaya çalışırız. ısteyen yanında istediği arkadaşlarını da getirebilir sanırım. Gerçi benim getirmeyi düşündüğüm kimse yok şimdilik. Ama isteyen olursa getirsin bence, güzel olur.. Neyse ben düşüncelerimi bu şekilde paylaşmak istedim.. Buyrun söz sizde..

ayy daha öncede buluşma yapılmışş :) kızlar yaşlar kaç bu aradaaaa

yasemencim önerilerin için ben teşekkür ediyorum sana.. şehir dışında olan arkadaşlarımızdan dolayı tatil sonu veya sonrası olsun dedik..tatil sonrası olursa hafta içi olması biraz zor olur gibime geliyor..daha önceki buluşmalarımız hep pazar gününe denk gelmişti ..ama gün benim için çok sıkıntı olmaz..

kaç gündür yazıyorum herkes fikrini söylesin diye..en azından ortak bir noktada bulaşabiliriz diye..çünkü şu gün şurası olsun dendiğinde herkese uymaya biliyor..

espark benim için uygundur en azından merkezi herkesin ulaşabileceği bir yer..

ayy daha öncede buluşma yapılmışş :) kızlar yaşlar kaç bu aradaaaa

canım hoşgeldin aramıza..buluşmaya gelirmisin sende..daha yakından tanışmış oluruz :))

bu arada yaşın ne önemi var bizim gönüllerimiz akran hayatım:)))

Musrancım bir de şu var. O şehir dışında olan arkadaşlar gelecekler mi. Eğer gerçekten gelmeyi düşünmeyen varsa bize tarih erteleterek bizi yanlış yönlendirmesinler.. Bence gerçekten gelmek isteyenler buraya uygun olabilecekleri veya kesinlikle uygun olmayacakları tarihi /tarihleri belirtsinler. Ona göre bir plan yapalım..

Benim için haftasonları eşim evde olduğu için haftasonları pek uygun değil. Mümkünse hafta içi olsun. Mesela ben 9 Şubatta doluyum uygun değilim. Diğer arkadaşlar da önümüzdeki haftalarda uygun olamayacakları tarihi belirtsinler ki karar verelim..

evet canım Allahtan bi engel çıkmazsa gelecek..

diğer arkadaşların fikirlerini de bekleyelim...bakalım ne yorumlar gelecek..hafta sonu ağırlıkta istenmesinin nedeni çocukların okulda oluşu..tabi bu durum okullar açıkken geçerli..

neyse bakalım arkadalar ne diyecekler..

takvime baktım (günleri de şaşırdım bakma gereği duydum :))

5 şubat uyar mı herkes için...kızlaaarrrrr..

Bana uyar.. 5 Şubat iyi bence.. Ben olur diyorum.. Ve birkaç arkadaşa daha gerekirse özelden mesaj atarak soralım. Beş altı kişi olur derse, başlık açarız duyuru yaparız forumdan 5 şubatta toplanıyoruz diye.

yasemen26
pilot andaç
seheryeli
musran
rosetree
ceyda 26

evet arkadaşlar katılımları bekliyoruz...

gecenin bu vakti aylak aylak dolanıyorum sitede ...(geç vakit içtiğim kahvenin ettiğidir bu bana)

gideiym artık yarın gezmeye gideceğim (bu soğukta) ..

hadin iyi geceler..

Back