Teşekkür ederim canım haftasonu eskişehir e gittim posta pidenin karşısı değil de esparkın karşısındaki şubesi ile görüştüm hatta saçlarımı da kesitridm bakalım nasıl olacak diye :) beğendim çok ilgilendiler gerçekten. inşallah gelin başım da istediğim gibi olur çok heyecanlanıyımmm
bi arkadaş zen kuaföre gidip burdaki yorumları sormuş doğrumu diye tabiki hayır demiş ordaki çalışan böylelikle yalancı olduklarınıda görmüş oldum ben izmirden randevu alıp gittim esparkın karşısındaki zen e provada çok iyilerdi ama düğün günü kına gecem berbattı okadar kaprislilerki sanki bedavaya yapıyorlar bi afralar tafralar ben diyorum provadaki gibi olmadı benim uflayıp puflamam lazımken onlar trip yaptılar hepsi sanki herşeyi en iyi biliyor gibi davranıp hiç de birşey bilmediklerini gösteriyorlar içinde porselen makyaj olmamasına rağmen üstüne bide 650 tl verdim haram zıkkım olsun madem yapamıyorlar bide en iyisi biz modunda çalışmasınlar zen e gitmeyin özellikle en özel gününüzde şimdi önünden bile geçerken yaşadıklarım aklıma gelip sinirlerim bozuluyor bi manikuru bile ağdayı bile doğru dürüst yapamadılar ama ilk görüşmeye gittiğimde nasıl bal gibi davranıyorlar zaten yanımdaki tüm misafirlerim başka kuaförlere gitti kadın benim saçımı yaparken kuzenim diğer çalışan adama topuzunu anlatıyor benim başımdan ona laf yetiştirip ay hiç sevmez bilmem ne bey işine karışılmasını diyor iyide sen müşterine göre yapmalısın kafana göre değil böylelerinide görmüş olduk şimdi herkesi uyarıyoruz eşimle aman zen e gitmeyin diye
Canim calisanlar tamamen degismis ve inan su an profesyonel elemanlar gelmis hele bir halil bey ve yasin bey var hic abartniyorum sana super kesim yapiyorlar ben kolay kolay begenmem bir de saclarim cok zor sekil alir her kesim uymaz bana ama bi bucuk yil once kesfettim zen kuaforu ve cok memnunum halada gidiyorum simdi git sonra bana tesekkur etmeyi unutmaZen hakkında iyi seyler okudum ve sacımı kestirmeye oraya gittim, posta pidenin karsisindakine,
bin pişmanım
Kıvırcık saçlarımı nasıl kestiyse dümdüz oldu, kabardı . Ne bakımı kolay ne yüzüme yakıştı . Kocamla aram bozuldu valla !!!
Tipine bakıp da vizyon sahibi sandığım Seçin isimli kuafor abimiz beni aynalara küstürdü.
Bir daha önünden bile geçmem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?