Eskişehir de dil kursu?

alterego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
109
0
Eskişehirdeki dil kursları(ingilizce) hakkında bilgisi olan varmı?
hem kursun verimliliği hemde fiyatları hakkında

ben ünv sınavına hazırlık aşamasında iki yıl önderdile gittim çok da memnun kaldım. fiyatlar uygun mesela taksidin günü geçse de hiç sorun edilmiyor gayet anlayışlılar paradan önce hizmet veriyorlar kaliteli bir şekilde. bu yaz ispanyolca için tekrar önderdile gidicem

ben ünv sınavına hazırlık aşamasında iki yıl önderdile gittim çok da memnun kaldım. fiyatlar uygun mesela taksidin günü geçse de hiç sorun edilmiyor gayet anlayışlılar paradan önce hizmet veriyorlar kaliteli bir şekilde. bu yaz ispanyolca için tekrar önderdile gidicem

teşekkür ederim..peki kursun ücreti ne kadardı önderdilin?

bende ukla akademiye gitmeyi düşünüyorum.içime sindi.ama fiyatı iğerlerine göre neredeyse 2 katı.4 ay 1.500 tek kur.

ben geçen yıl amerikan kültür derneğine gittim 2+1 kur 1700 ödedim.memnun kaldım.ama kadro değişti tabi şuan baya.yeniler nasıldır bilmiyorum.bi kaç hoam da ukla akademi ye gitti.

Ben epey araştırdıktan sonra, konuşma ağırlıklı eğitim programı olduğu için, Oxford House College'a yazıldım. Yaz döneminde devam ettim. Şimdi ikinci döneme başladık. Ortamı güzel ve nezih. Benim için en güzeli de Köprübaşı trafiğine girmem gerekmiyor arabayla, arabayı park ederken zorlanmıyorum :)

kocaelide öğrenciyken American life dil okuluna gitmiştim. kocaelide çok fazla seviliyorlar. sanırım eskişehirde de bir şubeleri açılacak. açılana kadar beklemeyi düşünüyorum. genel ingilizceden çok memnun kalmıştım yds için de orayı tercih edeceğim. tavsiye de ederim.

YDS academy tavsiye ederim . İlkokul 1 den genel İngilizce gruplarına kadar bir sürü sınıfı bulunmaktadır . Ayrıca 26 27 aralık Türkiye geneli ücretsiz sınavına girenlere indirim fırsatları ve çeşitli fırsatlar sunacak :KK47:

En basitinden oxford sözlüğü girenlere hediye :KK49:

yeğenimi vişnelikteki habitat academy e göndermeye başladık. eve yakın diye görüşmeye gittik ama çok farklı bir yer. içeri girdiğinizde kendinizi sanki yurtdışında hissediyorsunuz. dersane sisteminden tamamen farklı. yeğenim ortaokulda ve okuldan nefret ederdi şimdi ingilizce konuşmaya can atıyor. öğretmenleri bence cana yakınlardı. hepsi yurtdışında yaşamışlar. amerikada üniversite okumak isteyen öğrencilere de yardımcı oluolarmış. çok memnunuz tavsiye ederim.

Bende üniversiteye hazırlanırken 2 yıl testing dil kursuna gittim ve memnun kaldim, tercih edilebilir. Genel ingilizce anlamında size çok şey katabilir, hocalarimiz çok kaliteliydi çok yararlarını gördük biz.

Eskişehirde en iyi dil kursu Oxford House College dır. Tam anlamıyla ingilizceyi öğretiyorlar. Uzman bir kadroları var yabancı ve yerli öğretmenlere sahip. kur fiyatlarını da internet sitesinden yayınlıyor bir kur 1500 tl ben 3 kur aldım ve 1 ay ilgiltereye yolluyorlar 3 kur alanı. 2. kura geçtim şimdilik şubattada ingilteredeyim :) sahipleri çok iyi fiyatta çok güzel indirimler yapıyorlar tavsiye ederim

X