- 17 Mart 2008
- 921
- 0
- 116
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
beni de anmış olmanıza çok sevindimhihoyyythihoyyyt amaaaa ne konuştunuz kııss çook merak ettim delikafaduldenCADIARZU:1hug: sağol musran ablacıgım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan senınde kulaklarını cınlattık orda zemuszemuszemuszemusinsallah bidahaki sefere görusuruzz :lepi: opuyorumm
Çok hoş resimler opuyorumnanaktan Hepinize bir milyon öpücük , bravo size kızlar ne iyi etmişsiniz bu anı bizlerle paylaşmakla a.s.
beni de anmış olmanıza çok sevindimhihoyyythihoyyyt amaaaa ne konuştunuz kııss çook merak ettim delikafaduldenCADIARZU
kızlar süpersiniz maşllah dostluğunuz dayım olsun
sağol canımm çok tşkler a.s.Hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar...sevgiler......kaydirigubbakcemile3
çok güzel fotolar hanımlar...sizleri tanıdığıma gerçekten sevindim...inş.daha yakından da tanışırız...bir dahaki buluşmaya inş.katılım daha çok olur ve sizleri tanımış oluruz...benim bızdıklar bir büyüsün bizde gelicez...byee....
Dostlugunuz daim olsun, ne guzel sicak hava oh bulusma super helal olsun he
cok guzel yaa opuyorumnanaktan ne kadar ıyı yapmıssınız kızlarr kaydirigubbakcemile5 dostlugunuz daım olsun ınsallah.. :Saruboceq: gulen gozlerınız yuzlerınız hıc solmasın.. opuyorumnanaktan boyle guzel bulusma haberlerını gordukce ıcım gıdıyor.. bı okadar da sevınıyorum.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?