• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Buluştu :-) :-)

]
kuzum 15gun önce zayıflama topıclerındeydım bana kızdılar senın burda işin ne zayıflamana gerek yok die.. hem terzimde oyle dıyor -sakın zayıflama boyunda uzun ,ustunde emanet gibi durur diyor gelınlıkten için.. 182 boy , 68 kılom var.. bide gelınlıgım okadar kabarık bişideğil oyuzden hepten sırık olurumm kaydirigubbakcemile3
yinede önerilerin için çok tşk ederim tatlım..

canm kusura bakma sana kilolu falan demek istemedim resimde oturuyosunya bide ekran kilolu göstriyo:roflol:sende vercem neyin deyince bende baya var sandım ama kilo ve boyun gayet orantılı opuyorumnanaktanbişeye ihtiyacın yok yani cnm ..:1hug:
yok canım ne kusura bakıcam sende opuyorumnanaktan evet bi ara dıyodum..zayıflamak için dur dedım şu topıklere uğrayayım ordada kızdılar bana ,senın ne işin var burda dediler :olmaz: :kedi: yanaklarım tombiştir benım.. ondan kılolu gozukmus olabılırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlaaar çok tatlısnız maşallah..
gelemediğim için çok üzgünüm..çok istiyordum aranızda olmayı ama şartlar uygun olamadı malesef..
bir daha ki sefere Allah tan bişey çıkmazsa fotolarda beraber gülümseyeceğiz inşallah..
:1hug: sağol musran ablacıgım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan senınde kulaklarını cınlattık orda zemuszemuszemuszemusinsallah bidahaki sefere görusuruzz :lepi: opuyorumm
Canlarım çok tatlısınız. Gülücükleriniz solmasın. Abbacım çok şekermişsin:))) Öpüyorum hepinizi.

canım ablacığım çok teşekkur ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ayyy :kedi: o senin gonlunun guzeligi ablacığım:asigim: öpüyorumm kocamannn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne güzel gezmişsiniz.bende 2 yıl önce eskişehirdeydim.
çooooook özledim ve arkadaşım nalanna birlikte nakış kursuna gitmiştik resimlerde gürünce çok sevindim

Son düzenleme:
ne güzel buluşan buluşana :sm_cool:
bende fotolarınızla avunuyorum kızlar iyiki paylaşıyorsunuz kendimi yanlarınızda hissediyorumhihoyyyt
hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun inşallah:nazar::1hug:

KK hatunları muhteşemsiniz:lepi::lepi::lepi:
Allah dostluğunuzu daim etsin inşallahyerimseniben
çok güzel çıkmışsınıza.s. Allah nazarlardan korusun sizleri...:nazar:

**Hep zamana yenik düstük esiri olduk anlamsiz kosusturmalarin.ama bir kez adini yüregimize kazidigimiz dostlarimizi hiçbir zaman unutmadik**....

maşallah hepinizde çok güzel çıkmışsınız zemuszemus
harika buluşma olmuş
dostluğunuz daim mutluluğunuz sonsuz olsun
nice buluşma haberlerine inşallah kaydirigubbakcemile5

çooooook özledim ve arkadaşım nalanna birlikte nakış kursuna gitmiştik resimlerde gürünce çok sevindim

aa çok guzeell bi tanıdık çıkmıs hemen bunu nalannaya soyliyeyım gelsın senı gorsun burda :1hug: :1hug:
ne güzel buluşan buluşana :sm_cool:
bende fotolarınızla avunuyorum kızlar iyiki paylaşıyorsunuz kendimi yanlarınızda hissediyorumhihoyyyt
hepiniz çok tatlısınız dostluğunuz daim olsun inşallah:nazar::1hug:

ayy özümbüşcüğüm çok sağol... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan dimi yaa insan bulusma resımlerını gorunce kendını onların yanında goruyor ,çok haklısın :asigim::1hug::1hug: insallah canım hep boyle oluruz :nazar: opuyorumnanaktan
KK hatunları muhteşemsiniz:lepi::lepi::lepi:
Allah dostluğunuzu daim etsin inşallahyerimseniben
çok güzel çıkmışsınıza.s. Allah nazarlardan korusun sizleri...:nazar:

**Hep zamana yenik düstük esiri olduk anlamsiz kosusturmalarin.ama bir kez adini yüregimize kazidigimiz dostlarimizi hiçbir zaman unutmadik**....

çok tşk ederim canım a.s.
anlamlı sözlerin için çok tşkler a.s. opuyorumnanaktan aminnn çok sağol :nazar:
maşallah hepinizde çok güzel çıkmışsınız zemuszemus
harika buluşma olmuş
dostluğunuz daim mutluluğunuz sonsuz olsun
nice buluşma haberlerine inşallah kaydirigubbakcemile5
zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sagol canım güzel dileğin için.. insallah :nazar:
çok tşkler a.s. a.s.

:teytey::sm_cool::teytey::sm_cool:a.s.
yaşasın yaşasın sonunda benide soran oldu, zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

eylül kurban olsun sizlere resimlerde sizleri tanımak daha da güzel benim esesli hemşerilerim yüzünüz hiç solmasın arkedeşliğiniz daim olsun
www.harikasozler.net_-_nazar_boncuu1.JPG

eylül kurban olsun sizlere resimlerde sizleri tanımak daha da güzel benim esesli hemşerilerim yüzünüz hiç solmasın arkedeşliğiniz daim olsun
www.harikasozler.net_-_nazar_boncuu1.JPG

ayy canımm benımmm eylülcümmm çok sağollll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
keske sende aramızda olabilseydınn :1hug::1hug: insallah 2.ci bulusmada gorusuruzzz zemuszemuszemuszemus opuyorumm kocaman hemsommm Şeniz

ayy canımm benımmm eylülcümmm çok sağollll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
keske sende aramızda olabilseydınn :1hug::1hug: insallah 2.ci bulusmada gorusuruzzz zemuszemuszemuszemus opuyorumm kocaman hemsommm Şeniz

hemşom ben eseste oturmuyorum özlemimi böle gideriyorum sizlerle çanım ama eskişehirliyim toprağım benim çok çok özlüyorumkaydirigubbakcemile5

oy oy güzel memleketim eses özlemişim yaaa
hepiniz süpersiniz hanımlar
özellikle ceydam seni gördüm çok mutlu oldumm

hemşom ben eseste oturmuyorum özlemimi böle gideriyorum sizlerle çanım ama eskişehirliyim toprağım benim çok çok özlüyorumkaydirigubbakcemile5

biliyom canım benımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama yaz tatıllerınde gelıyosun sandım senı eskısehıre gamyoncuiremsu:kedi:

Çok hoş resimler opuyorumnanaktan Hepinize bir milyon öpücük , bravo size kızlar ne iyi etmişsiniz bu anı bizlerle paylaşmakla a.s.

Back