- Konu Sahibi KIZILCIKLI
çok iyi görünüyosunuz allah devamını getirir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3şimdi ögrenmıs oldun kıss zemuszemus sağol canım tşkler a.s. opuyorumnanaktanaaa ne güzell
ben de abba nın nikinin altında "EsEs" yazısını görüp o neymiş ola diyordum
öğrenmiş oldum:)
dostluğunuz daim olsun kızlar
sağol hemsomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan insallahçok iyi görünüyosunuz allah devamını getirir inşallah
çok tşkler a.s. sağolunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantebrikleeeerrrrr...çok güzelsiniz hepiniz....nice buluşmalara ve dostluklara inşallah...kaydirigubbakcemile5
abba dan alıntı unuttuk tatlım yaa o heyecanlaaa , hiç aklımıza gelmdi.. insallah 2.de bolbol foto cekınecegızz.. ascık acemılık oldu buu ;-)
olsun güzelim ya önemli olan sizleri de tanımaktıkaydirigubbakcemile3 bakarsın bir dahaki buluşmada foto karelerinde bende olurum bellimi olur.. ama gelemessem bu sefer unutursanızlmaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım benımmm zemuszemusayy ne güzel ya. bayanlar sizler buluştukça ben mutlu oluyorum. hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.
dostluğunuz daim olsun ........
elviraaaa kız ne ara gittin sen buluşmaya :1hug:
herkes süper cıkmış maşallah size..
ayy kuzucumm uzulme lutfen ,bende uzulurum bak sonra:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:yaa kıslar çok kıskandım valla çok istedim gelmeyi üstelik o saatlerde bozüyükte bir düğündeydim ama cumartesi gece geldik ve düğünden sonra hemen istanbula döndük .ben kalacaktım ama dişlerimi yaptırıyorum kalamadım hepiniz çok güzelsinizsenağlama işallah vbenim ve diğer arkadaşlarında olduğu bi buluşma da görüşürüza.s.
abbacım çok tatlısın tahmin ettiğim gibi bi dahaki fotoğrafta yeni dişlerimle işallah bende sırıtıcam :dance:tabi düğününde de oynıycam:teytey::teytey::teytey:ben hep diyorumya hevesim yine kaldı iki hafta sonra olaydı kesin ordaydım şimdi yeni karne tatili oldu anneme gelince gelcem belki o zaman buluşma olur aslında kimse tatile gitmeden şimdiden buluşma planlarına başlasan anca olur güselim.hiç olmazsa seni bari görmek isterim bu arada kilo verdim 57 den 55 indim daha da vercem sanırım çünkü normalde bütün gün yediğimin 4te 1ini anca yiyorum o da sıvı şeyler ve kamışla sende accık vermen lazım tatlım gelinlikle kuğu gibi olcan bu arada gelinliğini gördüm çok şık sana elma krom yada lahana nın kremlerini öneririm markayı biliyosun gelseydim sana getircektim bunları sürerek kullanıyosun içmediğin için bi riski yok bölgesel kilo verdiriyo kardeşim 2 beden basen ve belden inceldi.tavsiye iderin datlum .:tomato:çok konuştum ama ösledim canımın içi herkesi öptüm....
kızlar cok güzelsiniz inşallah birdaha kine beraber buluşuruz cok oluruz
ceydacım bende gizli gezmelere gitmişsin kaydirigubbakcemile3
iyide etmişsin