• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Buluştu :-) :-)

:1hug: sağol musran ablacıgım.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan senınde kulaklarını cınlattık orda zemuszemuszemuszemusinsallah bidahaki sefere görusuruzz :lepi: opuyorumm
beni de anmış olmanıza çok sevindimhihoyyythihoyyyt amaaaa ne konuştunuz kııss çook merak ettim delikafaduldenCADIARZU

Çok hoş resimler opuyorumnanaktan Hepinize bir milyon öpücük , bravo size kızlar ne iyi etmişsiniz bu anı bizlerle paylaşmakla a.s.

pembişimm cok sağolll canım benımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan mutluluk paylaştıkca çogalıyor sizlerin sayesınde dahada mutlu oluyoruzz :1rolleyes::dance::dance:
beni de anmış olmanıza çok sevindimhihoyyythihoyyyt amaaaa ne konuştunuz kııss çook merak ettim delikafaduldenCADIARZU

opuyorumnanaktan cenazen varmıs oyuzden gelmemıssın die konusu açılmıstı tatlım.. :kedi:
kızlar süpersiniz maşllah dostluğunuz dayım olsun

frezyam bitanemm çok sağoll canımcımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aminn insallah :nazar: opuyorum seni kocamannn

çok güzel fotolar hanımlar...sizleri tanıdığıma gerçekten sevindim...inş.daha yakından da tanışırız...bir dahaki buluşmaya inş.katılım daha çok olur ve sizleri tanımış oluruz...benim bızdıklar bir büyüsün bizde gelicez...byee....

Hepinizi tanıdığıma memnun oldum kızlar...sevgiler......kaydirigubbakcemile3
sağol canımm çok tşkler a.s.
çok güzel fotolar hanımlar...sizleri tanıdığıma gerçekten sevindim...inş.daha yakından da tanışırız...bir dahaki buluşmaya inş.katılım daha çok olur ve sizleri tanımış oluruz...benim bızdıklar bir büyüsün bizde gelicez...byee....

sağol hemsomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan insallah cocukların buyuyunce sende gelebılırsın zemuszemuszemuszemus

cok guzel yaa opuyorumnanaktan ne kadar ıyı yapmıssınız kızlarr kaydirigubbakcemile5 dostlugunuz daım olsun ınsallah.. :Saruboceq: gulen gozlerınız yuzlerınız hıc solmasın.. opuyorumnanaktan boyle guzel bulusma haberlerını gordukce ıcım gıdıyor.. bı okadar da sevınıyorum.. :1hug:

Dostlugunuz daim olsun, ne guzel sicak hava oh bulusma super helal olsun he :D

sağol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan aminnn :nazar:
cok guzel yaa opuyorumnanaktan ne kadar ıyı yapmıssınız kızlarr kaydirigubbakcemile5 dostlugunuz daım olsun ınsallah.. :Saruboceq: gulen gozlerınız yuzlerınız hıc solmasın.. opuyorumnanaktan boyle guzel bulusma haberlerını gordukce ıcım gıdıyor.. bı okadar da sevınıyorum.. :1hug:

çok sağol canım opuyorumnanaktan aminn insallah.. bende bulusmadan önce hemsolarmla burdakı resımlere imrenerek bakıyordum :1hug:

Off ya ben de gelecektim :(((

Çorum'dan leblebi getireyim bari, bir dahaki buluşmaya.
Yine bir görevlendirme olmazsa tabi..

selam kızlar buluşmaya gelemedim çok üzgünüm aslında hazırlanıyordum gelecektim ama çat kapı misafir geldi bişey diyemedim :( pc zaten sorunluydu formata gidip geldi yazamadımda size daha sonra resimleride kaçırmışım buluşanlar adına çok sevindim inş. bidahaki sefere aranızda olabilirim.

kızlar ben buluşmaya gelemedım ama size sergi fotoları ekleicem bakın hemi, beğendiğiniz varsa sipariş alıyorum kıslar..... opuyorumnanaktan

(kurdele nakışından kızlar)

Son düzenleme:
bunlarda gıyım ve kurdele nakışı :lepi:

kızıma yaptığım bohça ve havlusu.. opuyorumnanaktan

bu tepsıyı de ben yaptımmmmmm :sm_cool:

daha çok resım var ama şimdilık bu kadar kızlaarrrrrrr,, beğenırsınız umarım.. Şeniz

Bayanlar öncelikle böyle bir konuyu buraya açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama inanın çok zor durumda olmasaydım böyle bir şey yapmazdım... Yakında eskişehire geliyorum inşallah ve acilen işe ihtiyacım var geçici iki üç aylığına çalışmak için. . Aklınızda bulunsun lütfen çok çok önemli. Böyle bir konuyu buraya açtığım için tekrar kusura bakmayın eskişehir olunca buraya yazmak istedim.

herkese merhaba,
yaz geldi, çocuklar evde artık, bilgisayara oturmak zorlaşıyor, bunun yanında birde yaz temizliği,-tatlicadiarzu- gelendelikafadulden giden eklenince buralara vakit ayıramaz oldum, pilot andaç serginiz çok güzel olmuş, elemeği olurda güzel olmaz mı hiç yapanların ellerine sağlık kızına yaptığın bohçaya bayıldım:nazar: çok güzel ellerine sağlık,a.s.

Back