Eskişehir Buluştu :-) :-)

tebrikleeeerrrrr...çok güzelsiniz hepiniz....nice buluşmalara ve dostluklara inşallah...kaydirigubbakcemile5

aaa ne güzell
ben de abba nın nikinin altında "EsEs" yazısını görüp o neymiş ola diyordum
öğrenmiş oldum:)
dostluğunuz daim olsun kızlar
kaydirigubbakcemile3şimdi ögrenmıs oldun kıss zemuszemus sağol canım tşkler a.s. opuyorumnanaktan
çok iyi görünüyosunuz allah devamını getirir inşallah
sağol hemsomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan insallah nazar:
tebrikleeeerrrrr...çok güzelsiniz hepiniz....nice buluşmalara ve dostluklara inşallah...kaydirigubbakcemile5
çok tşkler a.s. sağolunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

abba dan alıntı unuttuk tatlım yaa o heyecanlaaa , hiç aklımıza gelmdi.. insallah 2.de bolbol foto cekınecegızz.. ascık acemılık oldu buu ;-)
olsun güzelim ya önemli olan sizleri de tanımaktıkaydirigubbakcemile3 bakarsın bir dahaki buluşmada foto karelerinde bende olurum bellimi olur.. ama gelemessem bu sefer unutursanız lmaz:

ayy ne güzel ya. bayanlar sizler buluştukça ben mutlu oluyorum. hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.

dostluğunuz daim olsun ........

yok tatlım bu ilkti hepimiz için.. hepimizde acemıydık bu konuda.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
II.cide tecrube edinicesss kesın.. insallah canım sende olursun aramızda :1hug: opuyorumnanaktan
ayy ne güzel ya. bayanlar sizler buluştukça ben mutlu oluyorum. hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.

dostluğunuz daim olsun ........
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağol canım benımmm zemuszemus

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015::a015:yaa kıslar çok kıskandım valla çok istedim gelmeyi üstelik o saatlerde bozüyükte bir düğündeydim ama cumartesi gece geldik ve düğünden sonra hemen istanbula döndük .ben kalacaktım ama dişlerimi yaptırıyorum kalamadım hepiniz çok güzelsinizsenağlama işallah vbenim ve diğer arkadaşlarında olduğu bi buluşma da görüşürüza.s.

ceydacım bende gizli gezmelere gitmişsin kaydirigubbakcemile3

iyide etmişsin

ayy kuzucumm uzulme lutfen ,bende uzulurum bak sonra ( mafoldumben
insallah II.bulusmada gorusuruzz tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni dişlerinde hayırlı olsunnn bakemm :1hug::1hug:

abbacım çok tatlısın tahmin ettiğim gibi bi dahaki fotoğrafta yeni dişlerimle işallah bende sırıtıcam :dance:tabi düğününde de oynıycam:teytey::teytey::teytey:ben hep diyorumya hevesim yine kaldı iki hafta sonra olaydı kesin ordaydım şimdi yeni karne tatili oldu anneme gelince gelcem belki o zaman buluşma olur aslında kimse tatile gitmeden şimdiden buluşma planlarına başlasan anca olur güselim.hiç olmazsa seni bari görmek isterim bu arada kilo verdim 57 den 55 indim daha da vercem sanırım çünkü normalde bütün gün yediğimin 4te 1ini anca yiyorum o da sıvı şeyler ve kamışla sende accık vermen lazım tatlım gelinlikle kuğu gibi olcan bu arada gelinliğini gördüm çok şık sana elma krom yada lahana nın kremlerini öneririm markayı biliyosun gelseydim sana getircektim bunları sürerek kullanıyosun içmediğin için bi riski yok bölgesel kilo verdiriyo kardeşim 2 beden basen ve belden inceldi.tavsiye iderin datlum .:tomato:çok konuştum ama ösledim canımın içi herkesi öptüm....

geldım canım burdayım zemuszemuszemuszemus
ayy valla bulusma işi bana kalmasın yaaa... sonra gelmeyenler olunca kırıyorum onları sert çıkısıyorum sonra onlar uzuluyor ama ben daha çok uzuluyorum sonraa ((
temmuzun 13.den sonra olacak benım bıldıgım ikinci bulusma henuz tam tarih belli değil.. ama herkese uyan tarihte 13.den sonra.. oyle soyleyeyım canımm benım.. kaydirigubbakcemile5
kuzum 15gun önce zayıflama topıclerındeydım bana kızdılar senın burda işin ne zayıflamana gerek yok die.. hem terzimde oyle dıyor -sakın zayıflama boyunda uzun ,ustunde emanet gibi durur diyor gelınlıkten için.. 182 boy , 68 kılom var.. bide gelınlıgım okadar kabarık bişideğil oyuzden hepten sırık olurumm kaydirigubbakcemile3
yinede önerilerin için çok tşk ederim tatlım.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ayy senın guzel goren gozlerınden kaynaklanıyor bitanem opuyorumnanaktan diş yaptırtmak zor yaa benım teyzem 10kılo vermıstı.. sen baya bi verceksın daha kılo yani.
insallah canım beklerım dugunume :lepi::teytey::teytey:

ceydacım bende gizli gezmelere gitmişsin kaydirigubbakcemile3

iyide etmişsin

he iyi ettim valla gidemeyeceğim diye üzülmüştüm :umursamaz:
ama geçte olsa gitmek nasip oldu işte
sende gezmelerdeymişsin bakıyorumda ohh ne güzel sende çok iyi yapmışsın canım
:teytey:a.s.

]
kuzum 15gun önce zayıflama topıclerındeydım bana kızdılar senın burda işin ne zayıflamana gerek yok die.. hem terzimde oyle dıyor -sakın zayıflama boyunda uzun ,ustunde emanet gibi durur diyor gelınlıkten için.. 182 boy , 68 kılom var.. bide gelınlıgım okadar kabarık bişideğil oyuzden hepten sırık olurumm kaydirigubbakcemile3
yinede önerilerin için çok tşk ederim tatlım..

canm kusura bakma sana kilolu falan demek istemedim resimde oturuyosunya bide ekran kilolu göstriyo:roflol:sende vercem neyin deyince bende baya var sandım ama kilo ve boyun gayet orantılı opuyorumnanaktanbişeye ihtiyacın yok yani cnm ..:1hug:

kızlaaar çok tatlısnız maşallah..
gelemediğim için çok üzgünüm..çok istiyordum aranızda olmayı ama şartlar uygun olamadı malesef..
bir daha ki sefere Allah tan bişey çıkmazsa fotolarda beraber gülümseyeceğiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…