Eskişehir Buluştu :-) :-)

allah dostluğunuzu daim etsin kızlar.
vallaa hepiniz süper çıkmışsınız...
bu arada ceydacım oğluşun erkekliğe adım atmış.hayırlı olsun..allah damatlığınıda göstersin ...

aaaaa ben 15 i dıye aklımda kalmıs yaaaa sımdı geldım eskısehırdennn (
aa tuhh canım yaaa ..inan okuyunca cok uzuldum.. ( insallah bidahakine gellırsın :1hug:
dostluğunuz muhabbetiniz gönül bağınız daim olsun arkadaşlar...
sağol canım benımm insallah a.s.
ohh ohh ne güzeell kıss altınlımı yoksa TL limi gün yapacaksınız zemuszemus dostlugunuz bi ömür sizinde daim olsun kuzum a.s.

amanda Eskişehirin güzel hatunları buluşmuşlarda bide resimlerinimi eklemişlerrrrr.....
çok tşkler hemsom a.s. ikinciye senide beklerizzzz
elviraaaa kız ne ara gittin sen buluşmaya
herkes süper cıkmış maşallah size..
tşk ederizz a.s. sağolunn

sağol canım tşkler .. mekanın adı istasyon cay bahcesıydı sanırım ismine tam bakmadım sadece mekan için tarif uzerine bulustuk oyle soyleyeyım.. yok canım benımm burda o tur bölünmeler olmaz , zaten eskısehır çok çeşnili insanları içeriyor..
bizim aramızda elviram egeden gelmıs esese gelın mesela ama oyle bi ayrım yapmadık,yapmayızda.. opuyorumnanaktan
kızlar harikasınız hep böyle gülmeniz dileğiyle ..sevgiler...

çok tşklerrr a.s.
kızlarrr maşallah...dostluğunuz daim olsun...İzmirden sevgiler...selamlarrr...
sizlerin bulusmasına yetişemeyız ama buda yetti bize opuyorumnanaktançok tşkler a.s.
maşallah ne güzelsiniz kızlar:)
yüzünüz hep gülsün:)

sağol canım benımmm
vay vay vay vayyyyyy es es güzelleri şahanesiniz yawwalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canım çook tşk ederizz a.s.
maşallahh ne kadar güzel ve samimi bir buluşma olmuş.inşallah dostluğunuz daim olur.ayrıca mekanda çok süper gözüküyor.
çok tşkler ,sağolunn
Way maşallah sizlere kızlar hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz opuyorumnanaktan
Dostluğunuz hep daim olsun yüzünüzden gülücükler eksik olmasın
çok tşkler canımm opuyorumnanaktan aminn insallah
ayyy ne kadar özendim yaa bendee istiom ama buluşma olsada gidemiom ki(
walla hepinis çoook dAdlusunuz maşallah size ve bu güzel dostluğunuza

abbacım pembeler çoook yakışmışşşş sendeçook dadlusun çoook öpüorum bidanemiiiiiopuyorumnanaktan
sağol tatlısımmmm opuyorumnanaktan bulusmadan önce yasdım pembe tişort ,siyah pantolon die :))opuyorum senii kocamannnn Şeniz
dostluğunuz daim olsun işallah
eskişehiri zaten çok seviyorum,çünkü nişanlım orda asker:asigim:
ayrıca oğlu sünnet olan arkadaşıda tebrik ediyorum,olduda bitti maşallah
sağol canım ,tşkler a.s. nişanlın içinde hayırlı teskereler dilerim..
abbacım pınar altuğ a benziyorsun..ne kadar zarif ve güzelsin..Allah nazarlardan korusun kollasın:Saruboceq:
ayy sardunya ablacıgım beni utandırdın bak sımdı :kedi::kedi: çok sağol bitanem , o senın guzellıgın opuyorumnanaktan
süpersinz kızlar
adanadan kucak dolusu sevgiler
çok tşklerrr...
amanda benim hemşolarım buluşmuşşşşş
nede güzel çıkmışsınız
aklım hep sizdeydi vallahi
keşke gelebilseydim bende
çok güzel görünüyorsunuz
kaça kadar oturdunuz bakalım neler yaptınız
keske tatlım sende gelseydınn ( 2.ye beklıyoruyzz bak ona goreee :lepi: 2.de goruszz insallah optumm kocamann
hepiniz çok güzelsinizzzzzzzzz yaaa özendim keşkem orda olsaydım gelirdim bende çok takılamıyorum buraya dün akşma özellikle fotolara bakmak için girdim göremedim sabah da aynı şekilde
ikinci buluşma da orda olma kumuduylaaa
suuscum tşk ederimm.. canım hemsomm.. 2.cide goruszz insallah.. optummm kocamann
sağol deryacımmm ,bitanemm aminn insallah opuyorummmm
maşşallahh.. hepiniz çok tatlı çıkmışsınız.. Dostluğunuz daim olsun.. Hangi birinizi desemki hepiniz birbirinizen güzelsiniz.. Maşallah
çok tşk ederizzz canım ... aminnn insallah... opuyorumnanaktan
kızlar dostluğunuz daim olsun nice buluşmalara
cok sağol canımm benımmm a.s.
massallah massallah cok guzelsiniz her biriniz,dostlugunuz daim olsun arkadaslar
eliscimm tatlım çok sağolll a.s.

süpersiniz kızlar
allah dostluğunuzu daim etsin
çok tşk ederizz a.s. aminn insallah canım
Eskişehire son gittiğimde ne olmuş buraya dedim eski hali gözümün önüne gelmişti süper bir değişiklik olmuştu hatta hayran kalmıştım ne olmuş buralara diye
İşte o süperliğe birde siz eklenince harikülade olmuş süpersiniz kızlar ..Dostluğunuz daim olsun nice nice buluşmalarınız olsun işallah

Abbam süpersin sende opuyorumnanaktan
oyyy eylulummm cok sağolll canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumm kocamannn
EsEsim çok değiştiya çokta iyi oldu :) bizde bu değişiklikte poz verem dedık ;-)
fistiklarr:jeyyar: masalah abbacım senıde gördum sonunda dostluğunuz daım olsun
çok sağol canımm benımmm :):) opuyorummmm
Dostluğunuz daim olsun Eskişehir liler................a.s.
çok tşklerrrr ... amin insallah canımmm a.s.

slm kızlar hepiniz birbirinizden süper görünüyorsunuz ..dostluğunuz daim olsun.. ama neden biraz gezerek bize eskişehirin değişik karelerinden pozlar vermediniz ben orayı çok özlemiştimmafoldumben
unuttuk tatlım yaa o heyecanlaaa , hiç aklımıza gelmedi.. insallah 2.de bolbol foto cekınecegızz.. ascık acemılık oldu buu ;-)
çok sağol canım benımmm,optumm
oh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın canlarım.pek degüzelsiniz maşallah
sağol canım tşklerr ... aminn insallah

abba bulusmanız hayırlı olsun.. devamıda gelir umarım.. sevindim adınıza =)) eskisehire gelirsem bulurum seni...opuyorumnanaktan

he unutmadna fenerli cicikam öptüm seni canım ne güzelmişsin eee nede olsa fenerlisin canımcımmm

sağol canım benim o senin güzelliğin.........
ama fenerinde payı var tabeee............
zemuszemusopuyorumnanaktan
öpüyorum prensesim seni... mucck die hemdeŞeniz

çokk şekersiniz kızlar yaaa
çok tatlı gözükyosunuz hepinizz
bu arada ben abba ve ceyda 26 yı çok merak ediyordumm gördüğüm iyi olduu
rabbim dostluğunuzu daim etsin kızlarr

Bayanlar çok hoş çıkmışsınız resimlerde. Bende ikinci buluşmayahazırlıyorum kendimi inş. Artık ikinci buluşmada çekingen değğilde aha da tanıdım sen abbasın sen elvirasın , cicikasın, ceyda_26 , nalanna sın diyebileceğimopuyorumnanaktan

allah dostluğunuzu daim etsin kızlar.
vallaa hepiniz süper çıkmışsınız...
bu arada ceydacım oğluşun erkekliğe adım atmış.hayırlı olsun..allah damatlığınıda göstersin ...
çok tşkler canım a.s.
çok şekersiniz
dostluğunuz daim olsun
kırşehirden selamlarrrr:)
aminn insallah sağol bu arada hayırlı olsun kaynanalığın ;-)
dostlugunuz daim olsun hanimlar
tşk ederizz :):)
abba bulusmanız hayırlı olsun.. devamıda gelir umarım.. sevindim adınıza =)) eskisehire gelirsem bulurum seni...opuyorumnanaktan
ayy bebemmm sağolll canım benımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gelirsen basımın ustunde yerın var canım zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy çok tşkler :kedi: opuyorumnanaktan aminn canım çok sağoll a.s.

oyy hemsommm II.cide sen acemılık cekmıceksın bisdee.. ;-) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk ederiz canım.birde bu kadar merak edilen biri olduğumu pek sanmıyordum
ama benide merak edenler varmış demekki sağol frezyammmŞeniz

:1shok:Vışşşşşşş kızlar ben bir buluşma daha kaldıramayıcak bu yüreğim bugün...
Valla güzel göre göre bu gözler bugün yeterince bayram etti sanırım,ayrıca kıskanmadım değil hani:dilcikar:sizleri :))
Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın,dostluğunuz daim olsun arkadaşlara.s.

çok tatlısınız kızlar ceydaaammm :1hug: opuyorumnanaktan
çok tşklerr canım a.s.
Ne güzel Biz kütahyalılar da bi buluşsak opuyorumnanaktan
insallah canım sizde bi toparlasıp bulusursunuz opuyorumnanaktan bizlerde sizlerin resımlerine bakarısss zemuszemuszemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan adıvarcıgımmm canım benımmm :1hug: çok tşk ederim ,kıss 2.ye sende gel ben alırım senı otogardan :lepi: zemuszemus öpüyorumm kocamann
Eskişehirin güzellikleri dostluğunuz daim olsun.....
aminn canım insallah tşkler opuyorumnanaktan

aaa ne güzell
ben de abba nın nikinin altında "EsEs" yazısını görüp o neymiş ola diyordum
öğrenmiş oldum:)
dostluğunuz daim olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…