Ben eskisehirde oturuyorum ve 2 kiz çocuk annesiyim, eskisehirde oturanlara cok memnun kaldığım doktorumdan bahsetmek istiyorum, kendisi Acibadem hastanesinde calisan Dr.Meliha Kovancı Bayraktaroglu' dur. Ilk cocugumu ne yazıkki baska bir doktor dunyaya getirdi, ve hamileyken bile fazla ilgilenmeyen ve dogumda cocugumu kaybedecek duzeye getiren o sahistan bahsetmek bile istemiyorum. Hepimiz hamilelik gibi cok farkli duygularin yasandigi, kimimizin isteyerek kimimizin istemeden yasadigi bu uzun hamilelik sürecinde hem bir doktor hem de bizi rahatlatici ve anneliğe hazirlayan bir destekciye ihtiyaç duymaktayiz. Meliha hanim sagolsun, başından sonuna kadar hem beni normal doguma adapte etti, hem beni hem de eşimi psikolojik olarak rahatlatti. Ve sonunda dogumum sabaha karşı normal olarak gerceklesti. Ama Dr. Meliha hanimin bunda payi cok fazlaydi, beni hep cesaretlendirdi. Zaten kendisi hicbir problem yoksa normal dogum taraftari. Cogu arkadaşım doktorlarinin son dakika sezaryen ile dogum yaptirdigindan sikayetci. Ne yazikki normal dogum biraz zaman alıcı ve ne zaman olacagi belli olmadigi icin doktorlar daha cok tercih ediyor. Meliha hanimdan bin kere allah razi olsun. Dogumdan sonra kendisi bana "biraz büyüdükten sonra getirde seveyim" dedi. O kadar hosuma gitti ki anlatamam. Tavsiyem uzerine Kutahya'dan bile arkadaslarim Meliha hanima geliyorlar. Hamileligimin basindan sonuna kadar güleryüzlü, sabırlı ve ilgili olan Dr.meliha hanima cok tesekkur ediyorum. Kendisine 10 üzerinden 10 veriyorum.