• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Acıbadem hst. Kadın doktoru Meliha Kovancı hakkında bilgi lütfen!!

tuilbin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
23
0
36
Diğer
Hanımlar merhaba!
Size iki sorum olucak..
1. elevitle previtt arasındaki fark nedir ?.. siz ne diyorsunuz bu konuya previtt kullanan varmıdır, hangisi daha iyidir acaba?
2. Eskişehir acıbadem de çalışan kadın dr. Meliha Kovancıyı tanıyan varmı? kendisi sanıyorum yeni gelmiş Eskişehire kimsenin bilgisi yok, nasıl bir doktordur?
Özlem hanım hakkında iyi şeyler duymadım ama Meliha hanım ona nazaran nasıldır.. ona giden veya hakkında birşey bilen varmı?
çok kararsız kaldım
yardımcı olursanız çok memun olurum..
şimdiden teşekkürler
öpüyorum hepinizi..

Ozlem hanim berbat sakın derim. Ben gittim de bi sen öl demedigi kaldi.. Zaten miy miy miy ne dedigi de anlasilmiyo.. Diger doktoru bilmiyorum.. Özlem hanimin adini gorunce yazmadan edemedim..

Anladım canım.. teşekkür ederim cevabın için..
evet özlem hanıma zaten gitmeyi düşünmüyorum, kadından bildiğin korkuyorum.. ama diğerini kimse bilmiyo ya uff karar veremedim napcam ben ...:(

ben bugün doktora gittim bi doktordan öneri aldım acıbadem meliha kovancı iyi gidebilirsin dedi.meliha kovancıyı önerebilirim dedi sordugum doktor herkes iyi diyormus
ümit hastanesi tanser bey
onvak sabahattin akyıl sanırım hepside olabilir dedi..

özlem hanım görümcem ve eltimin yaşadıklarını biliyorum...duydugum kimsede memnun değil.. pek suratsız
hatta bugünki doktor meliha dedi diğeri değil diyerek o da söyledi...

onun dısında ümit hastanei gülbin erol pek iyi değil onu da öneren duyamadım hatta sakın gitme diyen cok

Canım çok teşekkür ederim cevabın için..
Özlem hanımın genelde gereksin gerekmesin direk sezaryen yaptığına bi kac arkadaşımdan şahit oldum ve duydumda.. Ama meliha hanım ile ilgili bilmiyorum.. Iyi olduğunu düşünüyorum fakat odamı sezaryencı acaba diye düşünemeden edemiyorum.. Sanırım cok doğuma girmemiş.. Kimseden duymuyorum çünkü doğum şeklini..
Suan ben özel muayenehaneye gidiyorum, ama hastane bünyesinde çalışan bi doktora gitsem daha iyi olur diye düşündüm.. Tanser beyide duydum oda iyiymiş. Fakat bayan olsun istiyorum o yüzden seçenekler azalıyor..
Hakkımızda en hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim.

Slm ben 8 haftalık hamileyim Meliha hanıma gidiyorum şimdilik bi sorun yok.Ancak sol yumurtalıkta kistim var ne olduğunu anlayamadılar söylediğini bakılırsa sezeryeni önermiyor zorunlu olmadıkça yani normal doğum taraftarı :) kontrollerim kısa sürüyor dün gittim kalp atışlarını duydum ama bilinçsiz olsam anlamıycaktım söylemedi bile tam anlamıyla önermiyorum belki bende değiştiririm.

ben bi kere hulusi beye gittim ama ufak bi şey için buralı olmadıgım için de kimse hakkında bilgim yok açıkçası..henüz hamile değilim bu aydan sonra doktor gitmeyi planlıyorum ama en azından ön bi kontrol için
peki hulusi bey hakkında bilgin var mı ya da yeni gelen ahmet cantuğ çalışkan bey ?

Herkese merhabalar.. Dr.Meliha KOVANCI BAYRAKTAROĞLU ile ilgili şunu söyleyebilirim : Süper süper süper... Küthyadayken kuzenim hastasıydı buraya transfer olduğunda da kuzenim şiddetli tavsiyesiyle ben de hastası oldum.. Kütahyadayken çok geniş hasta kitlesi varmış.. Hem insan hem bilgisi çok iyi. Şunu da belirteyim Sezeryandan değil normal dımdan yana; tatbiki annenin ve bebeğin durumu uygun olduğu sürece.. Test edildi onaylandı. ;)))

Sevgiler

Merhabalar
Ben Dr.Meliha KOVANCI nın hastasıydım. Gerçekten çok memnun kaldım. İlgisi, bilgisi müthiş..Tavsiye ederim.
Herkese sağlıklı günler..

Ben eskisehirde oturuyorum ve 2 kiz çocuk annesiyim, eskisehirde oturanlara cok memnun kaldığım doktorumdan bahsetmek istiyorum, kendisi Acibadem hastanesinde calisan Dr.Meliha Kovancı Bayraktaroglu' dur. Ilk cocugumu ne yazıkki baska bir doktor dunyaya getirdi, ve hamileyken bile fazla ilgilenmeyen ve dogumda cocugumu kaybedecek duzeye getiren o sahistan bahsetmek bile istemiyorum. Hepimiz hamilelik gibi cok farkli duygularin yasandigi, kimimizin isteyerek kimimizin istemeden yasadigi bu uzun hamilelik sürecinde hem bir doktor hem de bizi rahatlatici ve anneliğe hazirlayan bir destekciye ihtiyaç duymaktayiz. Meliha hanim sagolsun, başından sonuna kadar hem beni normal doguma adapte etti, hem beni hem de eşimi psikolojik olarak rahatlatti. Ve sonunda dogumum sabaha karşı normal olarak gerceklesti. Ama Dr. Meliha hanimin bunda payi cok fazlaydi, beni hep cesaretlendirdi. Zaten kendisi hicbir problem yoksa normal dogum taraftari. Cogu arkadaşım doktorlarinin son dakika sezaryen ile dogum yaptirdigindan sikayetci. Ne yazikki normal dogum biraz zaman alıcı ve ne zaman olacagi belli olmadigi icin doktorlar daha cok tercih ediyor. Meliha hanimdan bin kere allah razi olsun. Dogumdan sonra kendisi bana "biraz büyüdükten sonra getirde seveyim" dedi. O kadar hosuma gitti ki anlatamam. Tavsiyem uzerine Kutahya'dan bile arkadaslarim Meliha hanima geliyorlar. Hamileligimin basindan sonuna kadar güleryüzlü, sabırlı ve ilgili olan Dr.meliha hanima cok tesekkur ediyorum. Kendisine 10 üzerinden 10 veriyorum.

Ben pek katilmiyorum.Normal dogumu destekliyor ama o kadar hassas ve ilgili oldugunu dusunmuyorum...

Tabiki hastadan hastaya da fark olabilir, sonucta karsimizdaki bir kadin dogum doktoru, psikolog veya psikiyatris degil...
Para veriyoruz diye satin almiyoruz,

Kimsenin duygularını satin alamayız ama hayatinin en hassas doneminde basvuran insanlara karsi daha dusunceli olunmali diye dusunuyorum

Back