Eşkina balık taşı

Semagunall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
9
0
Merhabalar; eşkina balık taşı ile böbrek taşından kurtulan varmı? Faydası oluyor mu? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

Evet bende böbrek taşı düşürdüm bana dmişlerdi gilaboru suyu ve balık taşı die teyzem ondan kullanmış ben kullanmadım

Merhaba, ben de duymuştum bunu. Evet varmış, birebir tanıdığımız 3 kişi söylemişti. Ancak kullanım şeklini vs bilmiyoruz.

Taşı ilk defa duyuyorum fakat gilaburu yu önerebilirim, en azından bende etkili olmuştu.

Gilaburu ne onu da merak ettim şimdi bende onu hiç duymadım. Balıktaşı eritiyor ve bir daha oluşmuyor diye duydum.

Gilaburu suyu kayseride yetişen bir bitki
Böbrek taşını çözüp en az acıyla vücuttan atıyor değişik ekşi bir tadı var.
Bende işe yaradı,internetten araştırın isterseniz faydaları hakkında bilgilere ulaşırsınız.

Merhabalar , bende 1 hafta önce çok şiddetli bir ağrı ile taş düşürdüm.:KK42:Eşimde dr.Kontrollerimizden sonra sağ böbreğimde 3.5mm böbrek taşım olduğunu öğrenince araştırma yapmış. Eşkina balık taşınınıda arkadaşları kendisine önerdiğinden banada aldı.Eger 1 hafta sonra dr kontrolumde raporum temiz cikar ise sizin ile paylaşacağım.:KK55:

Merhabalar , bende 1 hafta önce çok şiddetli bir ağrı ile taş düşürdüm.:KK42:Eşimde dr.Kontrollerimizden sonra sağ böbreğimde 3.5mm böbrek taşım olduğunu öğrenince araştırma yapmış. Eşkina balık taşınınıda arkadaşları kendisine önerdiğinden banada aldı.Eger 1 hafta sonra dr kontrolumde raporum temiz cikar ise sizin ile paylaşacağım.:KK55:

Arkadaşlar merhaba;eşkina taşını zamanımı ayarlayıp 12 gün önce kullanmaya başladım ve şimdi saat 15:26 da dr yanından çıktık.Tertemizim ne kum ne taş kalmamiş:KK74:Dr.internetten aldığımız için biraz kızdı tabi :KK20:Ama sonuç;Harika Not : eşimle beraber düşündüğümüz sonuçsa keramet limondaydı sanırsak.Taşın bir faydası yok gibi.Tadında herhangi bir değişiklik olmuyordu limonun.Sabah aç karnına 1 çay bardağı limonu icerek gün içerisinde bol bol su tüketerek taşımdanda kumlarımdanda kurtuldum şükür:KK68:

Son düzenleme:
X