Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gilaburu suyu kayseride yetişen bir bitki Böbrek taşını çözüp en az acıyla vücuttan atıyor değişik ekşi bir tadı var. Bende işe yaradı,internetten araştırın isterseniz faydaları hakkında bilgilere ulaşırsınız.
Merhabalar , bende 1 hafta önce çok şiddetli bir ağrı ile taş düşürdüm.Eşimde dr.Kontrollerimizden sonra sağ böbreğimde 3.5mm böbrek taşım olduğunu öğrenince araştırma yapmış. Eşkina balık taşınınıda arkadaşları kendisine önerdiğinden banada aldı.Eger 1 hafta sonra dr kontrolumde raporum temiz cikar ise sizin ile paylaşacağım.
Merhabalar , bende 1 hafta önce çok şiddetli bir ağrı ile taş düşürdüm.Eşimde dr.Kontrollerimizden sonra sağ böbreğimde 3.5mm böbrek taşım olduğunu öğrenince araştırma yapmış. Eşkina balık taşınınıda arkadaşları kendisine önerdiğinden banada aldı.Eger 1 hafta sonra dr kontrolumde raporum temiz cikar ise sizin ile paylaşacağım.
Arkadaşlar merhaba;eşkina taşını zamanımı ayarlayıp 12 gün önce kullanmaya başladım ve şimdi saat 15:26 da dr yanından çıktık.Tertemizim ne kum ne taş kalmamişDr.internetten aldığımız için biraz kızdı tabi Ama sonuç;Harika Not : eşimle beraber düşündüğümüz sonuçsa keramet limondaydı sanırsak.Taşın bir faydası yok gibi.Tadında herhangi bir değişiklik olmuyordu limonun.Sabah aç karnına 1 çay bardağı limonu icerek gün içerisinde bol bol su tüketerek taşımdanda kumlarımdanda kurtuldum şükür