Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eskilerin tabiriyle koca karı ilaclarına ihtiyacım var
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
aman ciddiye alıp kimse yapmasın şaka yaptım gül gbi doktor varken eşeğe ne hacet
başka bir topikte limoncu küfür etmiş çok ayıp gerçekten o itdirseği gözünde değil de dilinde çıkıcak yakında ayıp yahu
kime n eküfr etmisim allah askıan yaabaşka bir topikte limoncu küfür etmiş çok ayıp gerçekten o itdirseği gözünde değil de dilinde çıkıcak yakında ayıp yahu
Saksı bizimle degılsın şekerimmemlekette eşşekten bol ne var matmazelcim
aaaaabaşka bir topikte limoncu küfür etmiş çok ayıp gerçekten o itdirseği gözünde değil de dilinde çıkıcak yakında ayıp yahu
kime n eküfr etmisim allah askıan yaa
in vino veritas alıntı yapmış ve çüşşşş demişin ve eski üyelerin bir yerleri kalmış demişin daha neyin küfrü olucak limoncu
neyse seni senle bırakayım
neden ama nedenSaksı bizimle degılsın şekerim
canm kız bi soru sormus insan gibi buda küfür nihayetinde neler demis takmamıs hesabı gibi yazma bari dalga geciceksen o yüzden cüss dedim ayrıca cüs kelimesininde küfür olduguu sanmıyorum yaniin vino veritas alıntı yapmış ve çüşşşş demişin ve eski üyelerin bir yerleri kalmış demişin daha neyin küfrü olucak limoncu
neyse seni senle bırakayım
bide farkındaysan eski üyeler özellikle pro lular fazla aktif artık nasıl anlasıyolarsa hepsinde naz niyaz cvplarda yardımcı olmıcaksna dalgada gecme bence
önemli değil kocama rezil oldum işte o konusunu demiştim sık sık konu açınca limoncu belki okudunuz diye alıntı yaptım.sanırım okumadınız o yüzden böyle oldu hoş her açılan konudan haber olunacakta bir durum yok dimi ama sizde kusura bakmayın...
Konuyu gordum de pek birsey anlamayinca takip etmedim. Neyse anlastik sonucta biz. SIkinti yok
Ben bunu onermistim Limoncu'ya. Siz acin ben sohbete gelirim dediSanirim Bdv'yi seviyor Limoncu. Buralari birakmak istemiyor.Limoncunun bütün konuları geyikle sonuclaniyo en iyisi bi geyik topigi açsın rahatça ban yemeden yorum yaparız
canm kız bi soru sormus insan gibi buda küfür nihayetinde neler demis takmamıs hesabı gibi yazma bari dalga geciceksen o yüzden cüss dedim ayrıca cüs kelimesininde küfür olduguu sanmıyorum yani
bide farkındaysan eski üyeler özellikle pro lular fazla aktif artık nasıl anlasıyolarsa hepsinde naz niyaz cvplarda yardımcı olmıcaksna dalgada gecme bence
Sephoraa biz ödedik sen de ödeyeceksin yazmış. Bunun neresi küfür anlamında
Kocanla mı tartıştın sen bi agresifsin limoncu
canm kız bi soru sormus insan gibi buda küfür nihayetinde neler demis takmamıs hesabı gibi yazma bari dalga geciceksen o yüzden cüss dedim ayrıca cüs kelimesininde küfür olduguu sanmıyorum yani
Valla gayet normal bir cevap vermiştim limoncucuğum. Konunun devamını okursan konu sahibi arkadaşla gayet fikir alışverişi yaptık sonunda da bana teşekkür etti. Sen dış kapının mandalı olarak niye hiddetlendin anlamadım valla. Gerçi ben seni hiç bir zaman anlamıyorum ya neyse...
hayır yani ne bu isine gelmiyosa ödeme yazma halk dilinde buna iplememek denir yani insan biraz yardımcı olur yaa kızcagız bilmiyo sormusSephoraa biz ödedik sen de ödeyeceksin yazmış. Bunun neresi küfür anlamında
Kocanla mı tartıştın sen bi agresifsin limoncu
çüşş küfür değil mi çık dışarıya bunu birine de bakalım ne oluyor...bence gayet güzel yorum yapmış konu sahibi teşekkür bile etmişken senin tavrın hoş değil..
naz niyazlarını bilemem bir yerleri kalktı demekte küfür oluyor...her ne olursa olsun bunlar denmez çünkü küfür
gözünüze limon damlatmayın asit körlüğe kadar neden olabilen, göze zarar veren bir şey. nemli sıcak havlu ve a
çayda enfeksiyon varsa arttırır. sıcağı nemi görünce halay çeke çeke çoğalır o enfeksiyon. bozuk para deseniz bin kişinin eline değiyor yere düşüyor gözünüze nasıl koyarsınız mikrop yuvası. bunlarla uğraşana kadar istanbulda doktor hadi bilemedin eczacı da mı kalmadı?
çayda enfeksiyon varsa arttırır. sıcağı nemi görünce halay çeke çeke çoğalır o enfeksiyon. bozuk para deseniz bin kişinin eline değiyor yere düşüyor gözünüze nasıl koyarsınız mikrop yuvası. bunlarla uğraşana kadar istanbulda doktor hadi bilemedin eczacı da mı kalmadı?
ben o kisinin ilk yorumuna cvp yazdım sona cıktım beni baglamaz tesekkür etmesi ben o yorumunu beyenmedim ve cvp verdim bu kadarçüşş küfür değil mi çık dışarıya bunu birine de bakalım ne oluyor...bence gayet güzel yorum yapmış konu sahibi teşekkür bile etmişken senin tavrın hoş değil..
naz niyazlarını bilemem bir yerleri kalktı demekte küfür oluyor...her ne olursa olsun bunlar denmez çünkü küfür
haaa simdi 3 kisi geldiya gömmeye yer ararlar pess valla yöneticiler bu gruplasmaya bi dur demeli bence
özelde msjlası buraya kavga etmeye geliysounuz
ne denir ki buna şimdi anlıyamadım neyse yazmayım
Onerdigin ilacın yan etkisi olabilir canımneden ama neden