• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskilerin tabiriyle koca karı ilaclarına ihtiyacım var

bana kızdınız kızmayın yorumunuzla ilgili değil ki bakın diğer arkadaş alıntı yapıp gülmüş neden söyleyim çünkü limoncunun diğer konusunu okuyun derim sizde okusaydınız neden sizin yorumunuzu alıntı yaptım anlardınız.yani önceki konuyla ilişkiliydi sizle değil

azıcık espri ve konularına vurguydu benimkisi
Ben yanlis anladim o zaman. Kusura bakmayin. En son kocama rezil oldum tarzi bir konusunu okumustum. Tekrar bakayim. siz pasi bana attinizda ben karsilayamadim sanirim:KK23:

Ben yanlis anladim o zaman. Kusura bakmayin. En son kocama rezil oldum tarzi bir konusunu okumustum. Tekrar bakayim. siz pasi bana attinizda ben karsilayamadim sanirim:KK23:

önemli değil kocama rezil oldum işte o konusunu demiştim sık sık konu açınca limoncu belki okudunuz diye alıntı yaptım.sanırım okumadınız o yüzden böyle oldu hoş her açılan konudan haber olunacakta bir durum yok dimi ama sizde kusura bakmayın...

bende bi an onu düsündün kardesim yesil bi göz kalemi almıs ama bayadır kullanmamıs bana verdi onu sürdüm 1 gün sonra oldu ama iste
aa çok hata yapmışsınız..benim o nedenle bir kaç defa olmuştu,dr a arpacık demiştimde kızmıştı:)enfeksyon arpacık değil dedi

Back
X