Ben yanlis anladim o zaman. Kusura bakmayin. En son kocama rezil oldum tarzi bir konusunu okumustum. Tekrar bakayim. siz pasi bana attinizda ben karsilayamadim sanirimbana kızdınız kızmayın yorumunuzla ilgili değil ki bakın diğer arkadaş alıntı yapıp gülmüş neden söyleyim çünkü limoncunun diğer konusunu okuyun derim sizde okusaydınız neden sizin yorumunuzu alıntı yaptım anlardınız.yani önceki konuyla ilişkiliydi sizle değil
azıcık espri ve konularına vurguydu benimkisi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eskilerin tabiriyle koca karı ilaclarına ihtiyacım var
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gecenin bi yarısı bunu neden uyduralım ki koca karı ilacıysa bu alası bence
Kesinlikle bide bdv de boşu boşuna niee ban alalim.
Ben yanlis anladim o zaman. Kusura bakmayin. En son kocama rezil oldum tarzi bir konusunu okumustum. Tekrar bakayim. siz pasi bana attinizda ben karsilayamadim sanirim
önemli değil kocama rezil oldum işte o konusunu demiştim sık sık konu açınca limoncu belki okudunuz diye alıntı yaptım.sanırım okumadınız o yüzden böyle oldu hoş her açılan konudan haber olunacakta bir durum yok dimi ama sizde kusura bakmayın...
Limoncunun bütün konuları geyikle sonuclaniyo en iyisi bi geyik topigi açsın rahatça ban yemeden yorum yaparızKesinlikle bide bdv de boşu boşuna niee ban alalim.
aa çok hata yapmışsınız..benim o nedenle bir kaç defa olmuştu,dr a arpacık demiştimde kızmıştı:)enfeksyon arpacık değil dedibende bi an onu düsündün kardesim yesil bi göz kalemi almıs ama bayadır kullanmamıs bana verdi onu sürdüm 1 gün sonra oldu ama iste
Kesinlikle bide bdv de boşu boşuna niee ban alalim.
hadi biz uyuyalım yarın bir sürü işimiz var cimcimem limoncuya geçmiş olsun diyelim geçende başı ağrıyordu.geçti gitti inşallah buda geçer..
eşşek sidiği iyi geliyor derler sen bilirsin.
Hahah sesli güldüm babam uyanacak.
limoncu28 en iyi koca karı ilacı önerisi bence
öyle bir şey olsa memlekette eşekte yok nerden bulucaz yahu bu eşeği artık köylere hucum
Limoncunun bütün konuları geyikle sonuclaniyo en iyisi bi geyik topigi açsın rahatça ban yemeden yorum yaparız
Evet iyi fikir :)
hadi biz uyuyalım yarın bir sürü işimiz var cimcimem limoncuya geçmiş olsun diyelim geçende başı ağrıyordu.geçti gitti inşallah buda geçer..
Kesinlikle gecnis olsun limoncu
memlekette eşşekten bol ne var matmazelcimöyle bir şey olsa memlekette eşekte yok nerden bulucaz yahu bu eşeği artık köylere hucum
Allah iyiligini versin koptum yaDoktor ve hastane gibi kavramlar var haberin var mı limoncu?
Gidiyoruz onlar bakıp sebebini bulup ilaç falan veriyorlar. Tavsiye ederim.
Hahah sesli güldüm babam uyanacak.
limoncu28 en iyi koca karı ilacı önerisi bence
aman ciddiye alıp kimse yapmasın şaka yaptım gül gbi doktor varken eşeğe ne hacet
memlekette eşşekten bol ne var matmazelcim
orası da doğru
aman ciddiye alıp kimse yapmasın şaka yaptım gül gbi doktor varken eşeğe ne hacet
Doktora gitmek yerine konu buraya açıldıysa bence uygulayabilir belli olmaz
limoncu ve maceraları deyip kenara çekiliyorumDoktora gitmek yerine konu buraya açıldıysa bence uygulayabilir belli olmaz