Doktora gitmeye ne dersin Saglik bu sakaya gelmez
eşi evde yoksa doktora nasıl gidicek babasıda gelip götüremez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gitmeye ne dersin Saglik bu sakaya gelmez
eşi evde yoksa doktora nasıl gidicek babasıda gelip götüremez ki
Köpek yalasa daha iyi olmaz mi tas iğrenç geldi deYok duydugumu soyledim gayet ciddi ciddi yazdim
Köpek yalasa daha iyi olmaz mi tas iğrenç geldi de
Hemen kalk git yazmadim. Konu sahibinin tabiriyle kari koca ilaclari yerine doktora gitmesini onerdim. Ayrica baskalari da doktora git dedi. Siz neden benim yazdigima takildiniz ilginc.eşi evde yoksa doktora nasıl gidicek babasıda gelip götüremez ki
haybeye doktora gitmek istemedim yani ne olacagı tabıkı bilinmez ama kan yok agrı yokkki ben daha önce yasamıs ve bilgi sahibi kisilere sordum doktora gitmeyi herkez bilir sormak yasakmı anlamadım yani
bence senin dr a ihtiyacın var
kullandığı göz kalemi vs otarz şeylerdende olmuş olabilir,bence nazar değil enfeksyondur,bencede dr a gitmeli..Soru sormak yasaktır diye bir ifade mi kullandım ben size ? :) konu hakkında yorumumu yapıp yanlış yerde bildirimi yapıp çekilmiştim köşeme..
Başkalarına iyi gelen yöntemler, size iyi gelmeyebilir ihtimalini düşünerek , doktora gitmenizi söyledim..
Gidersiniz gitmezsiniz beni bağlamaz, ama ben gitmenizden yanayım ..
Geçmiş olsun
amin..evet cayı bende duydum sabah cay yapıyımda bitince denicem artık posetleri tülbentle gözüme baglıyım ayy 2 gündür gözlüklü dolasmak ne zormus valla allah kimsein saglıgını elinden almasın
Valla dalga geçtiğimi düşünme ama çocukken bizde de öyle bişi olurdu gözümde ara sıra komşu teyze bize bi parça ekmek verir yan evin köpeğine at arkana bakmadan uzaklaş derdi bende yapmıştım ertesi gün geçmişti ittirse mi ne öyle bişi demişti adına arpacık ne bilmiyorum canım
Hemen kalk git yazmadim. Konu sahibinin tabiriyle kari koca ilaclari yerine doktora gitmesini onerdim. Ayrica baskalari da doktora git dedi. Siz neden benim yazdigima takildiniz ilginc.
bende bi an onu düsündün kardesim yesil bi göz kalemi almıs ama bayadır kullanmamıs bana verdi onu sürdüm 1 gün sonra oldu ama istekullandığı göz kalemi vs otarz şeylerdende olmuş olabilir,bence nazar değil enfeksyondur,bencede dr a gitmeli..
Benm anlatmak istedgimde bu arpacik yabi itdirsegi ile alakali
heh itdirseği eve öyle demişti ahahha çocuk aklımla yaptıydım valla inanç her şeyin başı derler ya geçecek dedik geçti işte
Aynen ama konu sahbi bizi ti ye aldi . Hem koca kari ilaci istiyo hem yazinca bizde tinlamio ilginc neyse gecmis olsun