• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskilerin tabiriyle koca karı ilaclarına ihtiyacım var

Valla dalga geçtiğimi düşünme ama çocukken bizde de öyle bişi olurdu gözümde ara sıra komşu teyze bize bi parça ekmek verir yan evin köpeğine at arkana bakmadan uzaklaş derdi bende yapmıştım ertesi gün geçmişti ittirse mi ne öyle bişi demişti adına arpacık ne bilmiyorum canım

haybeye doktora gitmek istemedim yani ne olacagı tabıkı bilinmez ama kan yok agrı yokkki ben daha önce yasamıs ve bilgi sahibi kisilere sordum doktora gitmeyi herkez bilir sormak yasakmı anlamadım yani

Soru sormak yasaktır diye bir ifade mi kullandım ben size ? :) konu hakkında yorumumu yapıp yanlış yerde bildirimi yapıp çekilmiştim köşeme..

Başkalarına iyi gelen yöntemler, size iyi gelmeyebilir ihtimalini düşünerek , doktora gitmenizi söyledim..

Gidersiniz gitmezsiniz beni bağlamaz, ama ben gitmenizden yanayım ..

Geçmiş olsun :KK66:

Sizin orada hastane, doktor gibi tabirler yok mu? Git doktora, soylesinler, tedavisini uygulasinlar.
Boyle seyleri nazara, bilmemneye baglamayin gozunuzu seveyim ya. Hangi yuzyilda yasiyoruz? Bilmedigin otla yagla daha kotu yapacagina, dogru duzgun doktora gorun.

Hiçbirşey yapmadan bir kaç gün bekleyin , iltihaplanma gibi birşey olursa dr.a gidin. Arpacık bu , herkeste olabilir , büyütmeyin.

Köpekleride rahat bırakın.. Enteresan önerilerde bulunulmuş.

çayın demini pamukla tampon yaparak sür birde sarımsagı incecik dilim kes agrıyan yere yapıştır sabaha kadar kalsın

Soru sormak yasaktır diye bir ifade mi kullandım ben size ? :) konu hakkında yorumumu yapıp yanlış yerde bildirimi yapıp çekilmiştim köşeme..

Başkalarına iyi gelen yöntemler, size iyi gelmeyebilir ihtimalini düşünerek , doktora gitmenizi söyledim..

Gidersiniz gitmezsiniz beni bağlamaz, ama ben gitmenizden yanayım ..

Geçmiş olsun :KK66:
kullandığı göz kalemi vs otarz şeylerdende olmuş olabilir,bence nazar değil enfeksyondur,bencede dr a gitmeli..

sıcak azdırır sakın sıcak sürme.buz jeli var bende ben onu bir beze sarıp ara ara tutuyordum iyi gelmişti.ama sarımsağın da iyi geldiğini biliyorum.

Valla dalga geçtiğimi düşünme ama çocukken bizde de öyle bişi olurdu gözümde ara sıra komşu teyze bize bi parça ekmek verir yan evin köpeğine at arkana bakmadan uzaklaş derdi bende yapmıştım ertesi gün geçmişti ittirse mi ne öyle bişi demişti adına arpacık ne bilmiyorum canım

Benm anlatmak istedgimde bu arpacik yabi itdirsegi ile alakali:70:

Hemen kalk git yazmadim. Konu sahibinin tabiriyle kari koca ilaclari yerine doktora gitmesini onerdim. Ayrica baskalari da doktora git dedi. Siz neden benim yazdigima takildiniz ilginc.

bana kızdınız kızmayın yorumunuzla ilgili değil ki bakın diğer arkadaş alıntı yapıp gülmüş neden söyleyim çünkü limoncunun diğer konusunu okuyun derim sizde okusaydınız neden sizin yorumunuzu alıntı yaptım anlardınız.yani önceki konuyla ilişkiliydi sizle değil

azıcık espri ve konularına vurguydu benimkisi

Back
X