Eskiden vajinismus var mıydı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Anneannelerimizin babaannelerimizin zamanından falan bahsediyorum.Ben ve buradaki binlerce kadın yaşadı hala yaşamaya devam edenler var.Bizler şanslıyız ki doktor imkanımız oldu kendi kendine yenenlerin yine parmak egzersizi krem vs.gibi avantajları oldu şimdi eşler anlayışlı internet var araştırma imkanı var vs. vs ama o zamanlarda ne erkekler anlayışlıydı ne de bu hastalık biliniyordu o zamanlarda bunu yaşayanlar ne yapıyorlardı nasıl aşıyorlardı acaba ? Sırf bu yüzden şiddete uğrayan öldürülen kadınlar olmuş mudur diye düşündüm de içim sıkıldı doğrusu

Muhtemelen olmuştur ki olduklarını da duydum ne yazık ki bu yüzden şiddete uğrayan kadınları “kadınlık görevi” adı altındaki kisvelerle kadınlara bu şekilde ortaklık edilmediği üzerine ikinci üçüncü eş aldıkları çok olaylar duyuldu. Eskiden ne yaptıklarını sormuşsunuz muhtemelen körü körüne binbir acıyla teslim olmaya zorlandıklarını daha da arttırdıklarını düşünüyorum ayıp günah diyerek de hep içinde yaşadıklarına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…