- Konu Sahibi miss_tuana
18ime basmama 3 ay kala konsomatris olarak calismaya basladim.hikayem boyle başladı. Babam ben 2 yasimdayken trafik kazasında vefat etmis.annem ben cok kucukken 2. Evliligini yapti.tv dizisi lamia gibi üvey baba eziyetleriyle dolu bir cocukluk yasadim.uvey babamin annemi aldatmasi sonucu 11 yil süren bir evlilikten sonra tek celsede bosandilar.annemin 2. Evliliginden olan erkek kardesime hiper aktivite tanisi kondu.yasayan anneler bilir, kardeşim düz duvara tirmanan kasla göz arasında kaybolan, askeri kampta denize dusmek uzereyken surlarda son anda yakaladigimiz, misafirlige gittigimizde komşunun tuvalet fircasiyla kakalari alip duvarlara resim cizen, bunun gibi binlerce ornegi olan asiri yaramaz bi cocuktu kardesim dogdugunda henuz 6 yaşındaydım. Uvey babam icer icer annemi doverdi.gecenin 11inde 7-8 yaşlarındaki beni markete yollar icki sigara aldirirdi ve bunu yaparken beni tekmeler: "kalk kiz bana raki al bira al" gibi söylemler de bulunurdu.annem defalarca ayrilmak istedi ama dedem ben yetimim diye beni kabul ediyordu kardeşimi istemiyordu, oglunu birak yetim torunumu al gel babanin evine diyordu.yazik annemde cocugundan nasil vaz gecsin.yillarca siddet sozlu ve psikolojik baskiya devam ettik.en son uvey babamin anneme ihanetinden sonra ve kardeşimin hiperaktivitesinden dolayi annemde panik atak hastaligi basladi.asansore binemiyor, ekmek almaya markete dahi cikamiyordu.ani krizler geçirdi.1 kere gözlerini kaybetti bi kerede sol kolu felc oldu.sukur zamanla fiziksel aktiviteleri duzeldi ama psikolojik bozuklugu daim kaldi.yaklasik 15 senedir psikolojik tedavi goruyor ve malumunuz anti depresanlar annemin beynini yedi.bu ruhvanlikta biriyle tanisti asik oldu, kardesimin ve benim hakkimiz olan evimizi satti adama yedirdi, adan nikaha 4 gun kala para bitince annemi terketti. Iyice uikilan annem bir kac kere intihar girisiminde bulundu ama sonuc alamadi.parasini yedirdiginden dolayidia annanem ve dedem anneme yuz cevirdi sahip cikmadilar.asgari ücretle ise giren annem ev kirasi su elektrik aidat cocuklarinim eğitim masraflari ve mutfak masrafı derken altindan kalkamadi ve oryantallik yapan eski komsu kizimizin akıl vermesiyle gazinoda calismaya basladi.iste hayatimiz o saatten sonra dönüm noktasina girdi...paylasacak kimsem yok, eger hikayemi dinlemeye devam etmek isterseniz bende anlatmak isterim. Sonucunda neden evlilik hazirligi basligi adi altinda konu actigimi anlayacaksiniz...