Eski nickimle giriş yapamadım, yeni üyelik almak zorunda kaldım, mail adresim de eskiydi o adresimi uzun zamandır kullanmıyorum, bu yüzden sıfırlama da yapamıyorum,eski üyeliğimi nasıl kullanabilirim
Eski nickimle giriş yapamadım, yeni üyelik almak zorunda kaldım, mail adresim de eskiydi o adresimi uzun zamandır kullanmıyorum, bu yüzden sıfırlama da yapamıyorum,eski üyeliğimi nasıl kullanabilirim
Merhaba,
size bir link vereceğim, linke tıklayın açılan mesaj yazma panelindeki Konu kısmına: "Mail adresi ve üyelik sorunu" yazın, mesaj yazma alanına da eski kullanıcı adınızı tam ve doğru olarak yazıp xxxx kullanıcı adımı kullanmak istiyorum ama o üyeliğime ait mail adresim artık aktif değil, o üyeliğimdeki kayıtlı mail adresinin ...... olatak değiştirilmesini istiyorum, geçici olarak aldığım dream84 üyeliğiminde iptal edilmesini istiyorum yazıp gönderin, eğer eski üyeliğinizin şifresini de unuttuysanız vereceğiniz yeni mail adresine şifre talebinde de bulunun, yöneticilerimiz gerekli mail değişikliğini yapacaktır
6 Aralık 2014 tarihinde size aşağıda yer alan e-postayı yollamışız ve sizden geri dönüş olamamış.
Merhaba,
XXXX isimli kullanıcı ile bu hesabbaınızın doğum günleri arasında 3 seneden fazla fark var. Bu sebeple güvenlik açısından XXXX isimli üyeliğinizin e-posta adresini bizimle paylaşabilir misiniz ? O adresin aktif olması önemli değil bize adresin doğru halini yollamanzı yeterlidir.