eski usul gebelik testleri

onlar ne yaa bir insan kendi idrariyla bu kadar hasir nesir olmamali bence siz biraz sabirli olup yeni teknoloji testleri deneyin. Hem evlilik yeni hem yasin musait neyin acelesi bu

özür dilerim ama kahkaha attım.daha neler artık hiç hayatımda kan testi ve gebelik testi dışında yöntem duymamıştım.az sabır dün bir bugün 2 yani.

Vay arkadaş işsizmisiniz mis gibi gebelik testi var kocakarı lafları hurafelerle uğraşıyorsunuz

canim insallah en kisa surede hamile kalirsin ama boyle yaparak daha cok sitrese girersin cunku her negatif gordugunde insan hayal kirikligina ugruyor bende ilk korunmayi biriktigimiz aylar gebelik testi alirdim eczanedem sonrada hayal kirikligi
bende son aylarda soz verdim kendime adet gecikmeden gebelik testi almiyacam diye

Ayyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Yahu idrar zaten asitli degil mi? Ne doksen kopurur ya?

O tencere tavalarla hala yemek yapiyo musun?

Son düzenleme:
Yahu idrar zaten asitli degil mi? Ne doksen kopurur ya?

O tencere tavalarla hala yemek yapiyo musun? Iyyy misafir gelmek istemezdim o eve.
Kola kutusunda kaynatmış.. geçmiş sayfalarda var.. bi de gebeymiş doktora gitmiş bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…