eski usul gebelik testleri

Pardon çişinizle mi uğraşıyorsunuz bu kadar iki gün daha sabredin regl olmazsanız test yaparsınız.

kan tahliline inanmıyosun hiç bir geçerliliği olmayan testlerden umutlanıyosun..
çok ilginçsin gerçekten:)

Acele etme tatlım diyeceğim ben de sen gibiyim çamaşır suyunu denedim sonra bi daha denemedim.eczaneden 3 TL'lik testler iyi ya.boşver eski usulü onlar tutmuyo herkes hamile gibi o testlerde

yanlız midem bulandı bu kaynatma işinden iyyy

Arkadaslar kızın üstüne fazla gidilmesin bence yeter bu kadar bilmiyor olabilir normal bu kadari yeter yani

Stres olacağı da engeller takmayın bu kadar

Testleri de hamile olmadığını bildiğiniz birine de yapın onunki de köpürür mü acaba anneniz mesela

Limondur, camasir suyudur yalan ya.
Inanma hic.
Gecen ay hepsine gore hamileydim, ilk ay heyecaniydi, tutmadi.
Idrar testi bile tam net sonuc vermiyor, kan testi yaptir.
Benim bu ay 4 gun kala kan supheyliydi, 2 gun kala idrar pozitifti.

Daha ilk denenen. Bu kadar stres yaparsan sebepsiz yere gecikir bebek sahibi olman. Sen yaşantıları devam et, mutlu olacağın şeylerle uğraş bir bakarsın bebeğin de size katılmış. Günün geçmeden de test falan yapma.

Bukadar yüklenmeye gerek yok bence..hevestir heycandir ..Bu ne acele de demiyorum baz alınan evlilik tarihi değil sadice. .misal ben 6 aylık evliyim çocuk için uğraşıyorum 29 yaşındayım çünkü erken menopoz riskim var.Dr hemen çocuk düşün anne olmak istiyorsan dedi.. yani diyeceğim şu 6 ay 5 ay baz alınmasın.

n

nasıl yaniiii!!!! limon tuzuyla katıştırıp ,çamaşır suyuna katıp ,ocaktada ayriyetten kaynatmak..wışşşşşşşşşşş neler warmış bea.eczaneden düzgün bir test alınız lütfen.

Evde gebelik tesi bulamadığım zamanlarda ovulasyon testi kullanmışlığım var da bunları duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…