Kizlar selam. Hemen konuya giricem.
6 aylik evliyim 27 yasindayim. Cocuk istiyoruz ve sadece 1 aydir korunmuyoruz.
Eee haliyle yeni oldugu icin coook merak ediyorum.
Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?nasıl yaniiii!!!! limon tuzuyla katıştırıp ,çamaşır suyuna katıp ,ocaktada ayriyetten kaynatmak..wışşşşşşşşşşş neler warmış bea.eczaneden düzgün bir test alınız lütfen.
nasıl yaniiii!!!! limon tuzuyla katıştırıp ,çamaşır suyuna katıp ,ocaktada ayriyetten kaynatmak..wışşşşşşşşşşş neler warmış bea.eczaneden düzgün bir test alınız lütfen.Kizlar selam. Hemen konuya giricem.
6 aylik evliyim 27 yasindayim. Cocuk istiyoruz ve sadece 1 aydir korunmuyoruz.
Eee haliyle yeni oldugu icin coook merak ediyorum.
Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?