eski usul gebelik testleri

Kizlar selam. Hemen konuya giricem.
6 aylik evliyim 27 yasindayim. Cocuk istiyoruz ve sadece 1 aydir korunmuyoruz.
Eee haliyle yeni oldugu icin coook merak ediyorum.
Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?

onlar ne yaa bir insan kendi idrariyla bu kadar hasir nesir olmamali bence siz biraz sabirli olup yeni teknoloji testleri deneyin. Hem evlilik yeni hem yasin musait neyin acelesi bu

Yapmadigim test kalmadi kan testide dahil ama reglime 2 gun var daha ve meraktan catlicam :)
Bende eski usul testlerden limonla olani denedim dibe çöktü tortu,çamaşırsuyundada fokur fokur kopurdu,ısıtıncada yine köpük köpük kabardı :) işssizde değilim halbuki ama cok merak ettim yaa :))
Neyse sonuc olarak bunlari deneyipte sonrasinda hamile oldugunu ogrenen benim gibi meraklilar var miii ?
özür dilerim ama kahkaha attım.daha neler artık hiç hayatımda kan testi ve gebelik testi dışında yöntem duymamıştım.az sabır dün bir bugün 2 yani.

Vay arkadaş işsizmisiniz mis gibi gebelik testi var kocakarı lafları hurafelerle uğraşıyorsunuz

canim insallah en kisa surede hamile kalirsin ama boyle yaparak daha cok sitrese girersin cunku her negatif gordugunde insan hayal kirikligina ugruyor bende ilk korunmayi biriktigimiz aylar gebelik testi alirdim eczanedem sonrada hayal kirikligi
bende son aylarda soz verdim kendime adet gecikmeden gebelik testi almiyacam diye

SELAAAM KIZLARR ONCELIKLE DOKTORA GIT,TEST AL,YOK KOCANIDA AL GIT DIYE MUTHIS ZEKI TAVSIYELER VEREN KIZLARIMIZA TESEKKURU BIR BORC BILIYORUM. GERCEKTEN DUSUNEMEMISTIK YAA BAYAA MANTIKLIYMIS DOKTORA GITMEK
:KK67:
3 ay once düşük yaşamıştım merdivenlerden düştüğüm için,ondan belkide heves ettim bu kadar denedim...
Ve ilk denememizde olmustu!
Bu seferde olmusmudur diye merak ettim.

Not: kola kutusunda kaynattim:KK67:

Neyse diger kardeslerimede tesekkur ediyorum. Benim derdim o test sonuclarindanda once ogrenmekti nette dolanirken gordum denedim.

Allah allahhh hemen bi havalar edalar ego tatminleriii neyseeeee..

Sonuc olarak bugun kan testi yaptirdim tekrar belki cikar diye
Vee SONUÇ HAMILEYIMMMM

TESTLERLEDE DENEDIM ONAYLADIM
:KK30:
Ayyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Yahu idrar zaten asitli degil mi? Ne doksen kopurur ya?

O tencere tavalarla hala yemek yapiyo musun?:KK53:

Son düzenleme:
Yahu idrar zaten asitli degil mi? Ne doksen kopurur ya?

O tencere tavalarla hala yemek yapiyo musun?:KK53: Iyyy misafir gelmek istemezdim o eve.
Kola kutusunda kaynatmış.. geçmiş sayfalarda var.. bi de gebeymiş doktora gitmiş bugün:KK45::KK68:

Back
X