- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
Naptin canimAhahahhh sanmıyorum geliceğine heralde koyun can derdinde kasap et derdinde derler ahahahh.
Benim teyzem rüyasında hamile olarak görmüş beni gwçen ay.Eşimin teyzeside görmüş geçen ay ve akrabamızda bir kadın var neredeyse rüyasında olsun veyattan uyanıkken kulağına vesvese veriliyor mart ayında hamile olucağımı söylemişti.
Kendi iki gelinininde ne zaman hamile kalıcağını bilmişti
Hafif artış oldu canım yine kahverengi devam ama kırmızıya yakın renkde varNaptin canim
İnsallah olmazsin ben daha olmadim ama agrilarim devam ediyo yani adet sancilarim cok akintim var islaklik cok yarin tahlil yapicam Çarşamba'ya cikar sonucHafif artış oldu canım yine kahverengi devam ama kırmızıya yakın renkde var
Eğer yarın biterse tamamdır. Bitmezse birşey tok demektir.
Senin durumun ne canım ??
Anasağlıktan felan yaptırcaksan sabah erken yaptırılınca öğlene çıkıyor diyebiliyorum.İnsallah olmazsin ben daha olmadim ama agrilarim devam ediyo yani adet sancilarim cok akintim var islaklik cok yarin tahlil yapicam Çarşamba'ya cikar sonuc
Burda sabah yapiliyoda anca yarina cikiyoAnasağlıktan felan yaptırcaksan sabah erken yaptırılınca öğlene çıkıyor diyebiliyorum.
İnşallah gençbesindir canım
Anca acile gidip yapsam 1-2 saate cikar oda bunun için tek gitsem kabul etmezlerdiAnasağlıktan felan yaptırcaksan sabah erken yaptırılınca öğlene çıkıyor diyebiliyorum.
İnşallah gençbesindir canım
Hadi hayirli canim haber veririm vermezmiyim ama anca pesembe elime ulasir malesef burda boyle hastaneye gidememVallahi ben senden çok heyecanlandım bak keşke bugün verseydin , ama olsun daha iyi yarın vermen hayırlısıysa bebişin çıkar ortaya banada haber ver hemen.
Hastaneye sabah gitsen öğlene çıkmazmı orda
Yok canımYoutubda çamaşır suyuyla idrar testi vardı izlemişmiydin birisiyle denesene bakalım nasıl sonuç alıcaksın
Ben izlediğim gibi eşiminkiyle birlikte denemeyi düşünüyorumYok canım
Hahaha ozaman esin hamileÇamaşıiur suyunu denedim canım ben..
Eşimin: köpürdü ve taştı köpüğü aynı kaldı çook sonradan yavaşca inmeye başladı çoğunluk duruyor ama.
Benim:Köpürdü ve hemen geri indi çok az birşey köpük kaldı.
Karbonat testinide yaptım...
Eşiminöktükden biraz sonra hafif köpürür gibi olup buğulandı.Altında tomurcuklar oluştu ama üste kadar varmadı.
Benimkiöktükten biraz sonra hafif köpürmeye başladı ve köpük oldu üzeri ince bir şekilde.Altından tomurcuklar oluşup üzerine kadar gitti
Bide sendenesene eşinle sonuç nasıl olacak bakalımHahaha ozaman esin hamile
. Er hamile kalirsam denerimBide sendenesene eşinle sonuç nasıl olacak bakalım
Tamam canımTamamdır kan testinden sonra kesin dene bende bilgileneyim iyice canım
Cabçnım naptın kan testini verdin mi ?Tamam canım
Tam gidicektim oldum malesefCabçnım naptın kan testini verdin mi ?
Sen naptin oldun muCabçnım naptın kan testini verdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?