Kendini sıcak tut derim ben evi çekmeyi sonraya bırakıp sıkıca giyindim canım
Turkiyede Doktor vardi o cekecekti ama zamanim yoktu cekemedim bu ay olmazsa ki insallah olur gerek kalmazsa cektiricemAmin canım Allah isteyen herkese hemen versin, aratmasın. Ben de gecen hafta hsg cektirdim çok şükür tüpler açık çıktı hic sorun gozukmuyor beklemeye devam ediyorum.. sen de çektir mutlaka. Eşin sperm testi yaptırdı mi?
Sperm testi yaptik canim iyi ciktiAmin canım Allah isteyen herkese hemen versin, aratmasın. Ben de gecen hafta hsg cektirdim çok şükür tüpler açık çıktı hic sorun gozukmuyor beklemeye devam ediyorum.. sen de çektir mutlaka. Eşin sperm testi yaptırdı mi?
Canim bende duskumun ama yapicak birsey yok dua etmekten başka benimde yengem 2 defa hamile kaldi hem yengem hemde esimin kardesiYa evettt eltim yapınca gözler d
Ya Nebilim çok acayip duskunumm bide eltimin olunca gözler bana çevrildi hep
İnsallah canim bakalim cok sacim vardi dun ya suan az var ama hiç birsey yok off beklemek zor yaHsg çekimini kesinlikle tafsiye ediyoeum inşallah gebe kalırsında gerek kalmaz
BugundurAdetine kaç günün var canım
Ama normalde 2 aydir 5 gun once oluyodumAdetine kaç günün var canım
Sadece adet sancisi oluyo akinti var arada başka kuruyduHerhangi bir belirtin varmı edet olacak gibi ??
Ay inşallah hamişsindir
İnsallah hamilesindir canimBazen öne alınıyo benim normalde her ay 2-3 gün öne alıyodu ama 2 aydır aynı gün oluyordu 28 inde olmamlazım benim
Eşim açık eczane bulmuş bakalım alıp gelicek şuanda belli olurmu bilmiyorum ama denicemİnsallah hamilesindir canim
Dene canim bana haber verEşim açık eczane bulmuş bakalım alıp gelicek şuanda belli olurmu bilmiyorum ama denicem
Emin ol vericem paylaşmadan duramam sonucuDene canim bana haber ver
Negatif çıktı eğer leker adete dönmezde yarına biterse kan testi veririmDene canim bana haber ver
Bi kaç gun bekle canim sonra kan testi yapNegatif çıktı eğer leker adete dönmezde yarına biterse kan testi veririm
En az 3 gun bekleNegatif çıktı eğer leker adete dönmezde yarına biterse kan testi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?