Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım daha 19 yaşındasın tazeciksin olurmu öyle şey bakma sen onlara herkez bişey diyo ama tabi şuan hazır istiyoken yapında bu kadının 35 e kadar müddet i var
Ben 6 Şubat'ta hayz oldum ben 15 günde bir oldgm için normalde yarin adet olmam lazım aslında benm o on beş gün içinde 5 gün kanama gelip tkrr extra 10 gün adet kanaması gruyodum işte ama bu sefer böyle olmadı ve çok saskinim sadece leke geldi oda tutunma lekesi olabilir diye düşündüm şuan belim aşırı ağrıyo normalde hayzken ben hiç anlamam hiç ağrıması giyerim ama çözemedim
Normalde 18 yaşına kadar adet gününün oturmasılazım.yumurtlamanda felan bir sorun olmasın
Kanaman hangi renk yerleşme kanamasıdır inşallah kesin p.tesi test yaptır canım.Ben anasağlıkta yaptırmayı düşünüyorum sabah erkenden zaten gebeysem o neyapacağımız hastaneye gitme zamanımı felan söylüyor.
Ben zaten 16 Yasmin bitmesine yakın olmuştum olduğum ilk günden beri sadece 5 gün tmz kalıp ayın diğer btn günleri kanamam var di hep leke şeklinde 10 ve daha fz
Fazla şekilde oluyorum hamdolsun ymurtlk rhim v.s HC bi sknti yok evlennce o lekeler kanamaya dnstu siyaha yakın bu tutunma kanaması dedgmde de kahverengi leke geldi
Ay bu varya sabır etmk dsncwsi yok insan yerinde duramiyo haftalar gecmiyo soğan hamile ins kalrsnda kalmadan soğan kuru nu mutlaka ama mutlaka yap hem o ymrtlklrida çoğaltıyor İbrahim Saraçoğlu ndan dinle mkkeml bir dkktr o
Ahahh yok sağ kasıkda olabilir genelde ağrıyor benim sol kasığıma hafif ağrılar giriyor.Kaaılmadan anlarsın zaten böyle damar atar gibi felanda oluyor 2 gün önce beyaz şeffaf akıntıda gelmişti benim