arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin
arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin
Yaptınız mı acabaBende yarın denicem..
Yaptımda bişey olmadı yani kaymak gibi olmadı üstü :)))) bi kaç gün sonrada adet oldum maalesefYaptınız mı acaba
YaaYaptımda bişey olmadı yani kaymak gibi olmadı üstü :)))) bi kaç gün sonrada adet oldum maalesef
Sonucu buraya yaz merak ettimYaa
Ben de yaptım ama bekliyorum daha :)
5 saat demişler, 2 saat kaldı :))Sonucu buraya yaz merak ettim
Hamilelik şüphen var galiba belirtilerin var mı?
Bu belirtiler bende her ay oluyor ama adet belirtileri olarak bendeki...5 saat demişler, 2 saat kaldı :))
Sağ kasıkta batma, göğüs ve belde ağrı, iştah artışı.
Bata da 6 gün var :) İnşaallah psikolojik değildir :))
Bu belirtiler bende her ay oluyor ama adet belirtileri olarak bendeki...
Sende ilk defa olduysa bi ışık var demektirinşallah hamilesindir... :))))
Ama tabi bu test doğru diye bişey yok adete umudunu kaybetme...Bende ilk defa ve ovulasyon gününden beri var canım hayırlısı olsun inşaallah,
Bu eski usul testi de yaptım tortular dibe çökmüş maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?