eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!!

slm arkadaslar bende yeni katildim araniza uzun zamandir takip ediyorum ama ilkkez yaziyorum bende 3 senelikbebis icin ugrasiyoruz ama bu test ilgimi cekti yani bunu adet olmaya yakinmi yapiyoruz yoksa gunu gecincede oluyomu benim normalde heray 1 gun atar bu ay 4 gun gecti hala bisey yok bende normalde adet belirtisi olmuyo zaten ama kokuya karsi hep duyarliyim mide bulantisida ara ara ara olur yani belirti bunun disindada belirtim falan yok zaten..

konu eski usul gebelik testi oluncaa
bende yeni ogrendigim birseyi paylasmak istiyorum umarim yanlis anlatmam..
biz 3 senelik evliyiz dolayisi ile kisirlik tedavisi goruyoruz ama esimdede bende de bi sorun yok normal yollarla olmuyo... ama gittigim bolumde benimle ayni tedaviyi goren bi bayanla konusuyorduk onlarda ayni sikayetten tedavi gormeye baslamislar ama son kontrolune hamile oldugunu soyledi nasil die merak ettim tedavi baslamamis bile henuz
vucudun dayanabilecegi sicakliktaki suya oturmus yarim saat iliski sonrasindada yine ayni sure kendini battaniyeyle sicak olarak muhafaza ettmis saten o ayki gunude gecince kontrolde hamile oldugunu ogrenmis sicakta sipermler yumurtalara daha cabuk ulasiomus ben bi kac kes daha duymustum ama emin olamio insan ama iliskiden sonraki dus sipermlerin cabukcak atilmasini sagliyomus ne kadar dogru bilmiyorum intertte okumustum...

slm arkadaslar bende araniza yeni katildim ama uzun zamandir takibimdesiniz :))))
bu test cok ilginc ama gunum ilkkez 4 gun gecti yapsam olurmu yoksa adet olmadan 1 kac gun oncemi olcak .... bide bende hamileligi cabuklastiricak bisey ogrendim sizinlede paylasmak istiyorum daha once duyan bilgisi olan varsa lutfen yazabilirmi...
umarim yanlis anlatmam..
biz 3 senelik evliyiz dolayisi ile kisirlik tedavisi goruyoruz ama esimdede bende de bi sorun yok normal yollarla olmuyo... ama gittigim bolumde benimle ayni tedaviyi goren bi bayanla konusuyorduk onlarda ayni sikayetten tedavi gormeye baslamislar ama son kontrolune hamile oldugunu soyledi nasil die merak ettim tedavi baslamamis bile henuz
vucudun dayanabilecegi sicakliktaki suya oturmus yarim saat iliski sonrasindada yine ayni sure kendini battaniyeyle sicak olarak muhafaza ettmis saten o ayki gunude gecince kontrolde hamile oldugunu ogrenmis sicakta sipermler yumurtalara daha cabuk ulasiomus ben bi kac kes daha duymustum ama emin olamio insan ama iliskiden sonraki dus sipermlerin cabukcak atilmasini sagliyomus ne kadar dogru bilmiyorum intertte okumustum...

bende şimdi yaptımmm bakalım bi kaç saat bekliycem nolcak..
adetime 4-5 gün var...
gribim..
gögüslerim normalde şişer agrırdı ama şimdi öle bişy yok foslar..
sol kasıgımda batma var sürekli deil ama..
belimde agrımıyor neredeyse...
kısacası hamilelik ile ilgili belirtim yok hatta adet belirtiside yok sadece kasık batmam var okdr..
plastik bardaga yaptım zeytinyagı renginde idrarım tortularda var bakalım nolcak:)merakla bekliyorum.. yarında adetime 3-4 gün kalmış olcak idrar testi yapcam sabah:)

iki saat bekledimmm sonucu tam anlamadım.. sadece tortular dibe çökmedi nsl desem..
bir plastik bardagı doldurdum diyelim onun yarısından üste yüzüyolardı tortular... en üste yag gibi bşyde yoktu.. belki az bekledim diyedir bilmiyorum ama kesinlikle dibe çökme olmadı.. bakalı 4-5 gün sonra kesinleşir

merhaba benim adetim 7 gün geçti denedim bu testi dibe çöktü ama ben akşamdan sabaha kadar beklettim dibinde şeffaf birikinti vardı idrar testide yaptım ilk çizgi çok koyu değildi ikinci çizgi yoktu kan testi yaptırmayada korkuyorum bilmiyorum kafam çok karışık büyük ihtimal yok ama bir umut bende 7 yıldır bekliyorum ((

ya arkadaşlar hamileler denemiş ve onların da dibe çökmüş belki de hamile olanların tortular dibe çöküyodur belki anlatan kişi yanlış anlatmıştır olamaz mı yani eğer doğru demiş olsalardı hamile olanların kesin idrarın üzeri tabaka gibi olurdu öyle değilmi yani bu benim görüşüm...
ayrıca bende denedim adetime 5 gün var ve tortular dibe çökmüştü bilemiyorum gerçi hamile olmadığıma eminim çünkü eşimde teratospermi var ve şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacam...

evet aynı şeyi bende düşündüm. belki tortular dibe çökünce hamile olunuyordur. bir de belki su içmekle alakalı olabilir. az su içenin tortusu olabilir. çok su içenin de berraktır. bende deniycem. adetime 12 gün var bakalım ne çıkacak. hayırlısı.

Arkadaşlar bu ve diğer anlama sistemlerini hepsini denemiş biri olarak size bunların işe yaramadığını söyleyebilirim. Bunca yıl ben çok istediğim halde eşim hazır olmadığı için çocuk sahibi olmadık, 34 yaşıma geldiğimde eşim "tamam şimdi olur" dedi,8 ay boyunca denedik, her ay ayrı bir bozgun sizi çok iyi anlıyorum. Evde minik plastik espresso kaplarım vardı,sanırım en az 20-30 tanesini heba ettim bu test için :)) dedikleri gibi tortu oluşmuyor normal zamanda,ya da dibe çöküyor. Ama adet zamanı yaklaştığı zaman o tortu tamamen yukarda yüzüyor, kaymaksı bir oluşum şeklinde. Ben bunu görür görmez eşime müzikli bir kart aldım, kendi sesimle "Baba olacaksın" vs diye kaydettim, romantik bir yemek vs. Ayy nasıl sevindi kocaam...E sonra ertesi günü adet olunca tabi, "sen nerden böyle bir kanıya vardın da hamileyim" dedin diye sordu.Bu koca-karı yöntemini söylediğimde yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz. Karizmamı toparlamam bir kaç haftamı aldı:))Demem o ki adet olacağınız zaman da tortu yukarda yüzüyor

Size net olarak söyleyeceğim iki şey var; birincisi hamileliğin tüm belirtileri adetken de yaşanıyor. Acaba mı deyip durmayın. Son ana kadar adet sancısı çektim,karnım şişmişti,asabiydim...Az sabır bence,çok zor biliyorum ama...o geleceği zamanı biliyordur,ona saygı duyun...
İkincisi; kendimdeki tüm değişimlere pür dikkat kesildiğim için dikkatimi çeken tek değişiklik; küçük abdestimi yaparken şarıl şarıl değil de biraz böyle aralıklı geliyor olmasıydı.
Hani eskiler kirpiklerin kıvrılmasını da söylerler ya; o kesin hamile olan kişinin sürekli uyumasından kaynaklı bence.Hani eskiden 4-5 aylık oluncaya kadar pek söylenmezmiş ya ertafa.Millet de ordan tahmin ediyormuş heralde. Sürekli uyuyan annenin kirpikleri kıvrılıyor, kendimden biliyorum
Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin, doğunca da onları ne kadar sabırsızlıkla beklediğimizi unutmadan hep en güzel şekilde bakıp büyütelim.

Arkadaşlar meraba 1,5 ay önce bir kürtajım oldu.cinsel birleşme oldu fakat içine boşalma olmadı, benimde sizin gibi hamilelikten şüphelenmelerim var adetime 15 gün vardı adet olcakmışım gibi belde karında kasıklarımda hatta eklem yerlerimde bile ağrılarım oldu.şimdi adetime 4-5 gün var belirtilerden hiçbişey kalmadı ama boğazımda 2 gündür kıl varmış gibi bir hiss var vede rahatsız ediyor. sizce bunun nedeni nedir ne yapmalıyım..inş hamile deyilimdir çünkü 1,5 yaşında oğlum var ve onun ilgiye ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Benim Batim 2 gün sonra.çift cizi bugün netlesince kan verdim.daha sonucu çıkmadı ama büyük ihtimal hamileyim.şu alimina dikkat etmeden bardağa idrarimi yaptım 2 saat bile geçmeden üzerine yap dokmus gibi oldu. Şimdide tortular dibe Çökecek mi diye bekliyorum :) yarın da kan sonucumu yazarım...

Sonucu buraya yaz merak ettim
Hamilelik şüphen var galiba belirtilerin var mı?
5 saat demişler, 2 saat kaldı :))

Sağ kasıkta batma, göğüs ve belde ağrı, iştah artışı.

Bata da 6 gün var :) İnşaallah psikolojik değildir :))

5 saat demişler, 2 saat kaldı :))

Sağ kasıkta batma, göğüs ve belde ağrı, iştah artışı.

Bata da 6 gün var :) İnşaallah psikolojik değildir :))
Bu belirtiler bende her ay oluyor ama adet belirtileri olarak bendeki...
Sende ilk defa olduysa bi ışık var demektir inşallah hamilesindir... :))))

Bu belirtiler bende her ay oluyor ama adet belirtileri olarak bendeki...
Sende ilk defa olduysa bi ışık var demektir inşallah hamilesindir... :))))

Bende ilk defa ve ovulasyon gününden beri var canım hayırlısı olsun inşaallah,

Bu eski usul testi de yaptım tortular dibe çökmüş maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…