• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!!

geceden yapacaksın sabaha kadar durmalıymış ama öncesinde bi kaç saat su içmemek yani fazla sıvı almamak gerekiomuş. aslında normaldede yapılıp 5-6saat bekletilcek gibi şeylerde duymuştum.ben ikisinide denedim aynı sonuç çıktı[/QUO

ya yapmak istiyorum test ama daha erken olmazmı çıkarmı bilmiyorum:sinifsinif:

valla ii duruyosun benim 2 gün var ama yapsammı die düşünüorum sonrada erken belki çıkmaz hamile olsam bile.üzülürüm die korkuorum.o yüzden böle testlerle zaman geçiriorum. bence yap derim

kızlar benım ablam 6haftalık hamıle söyleyeyımde yapsın bakalım ne çıkıcak o na göre bende deneyecegım benım daha 10gunum var çünkü adetıme
burdan da yazarım mutlaka sonucu

kızlar ben geçen ay bu yöntemi denemiştim,idrarımda hiç tortu yoktu.bu ay tekrar denedim çok tortu var fakat üste çıkmadı dipte ama su içmemek falan onları yapmadım:) acaba hamile miyim değil miyim :))

kızlar ben şimdi idrarımı yapmaya gidiyorum bakalım sabah nasıl olcak içimden bir ses hamilesin diyor inş öyleyimdir 3 yıldır bunun mücadelesini veriyorum bakalım sabah ne görcem.

kızlar adetime 10 gün var daha ama dün akşam yaptım tortular dibe çökmüş üzerinde öyle süt kaymağı gibi bi görüntü yoktu yalnız anlamadığım aşırı koyu bir idrarım vardı normalde idrarım bembeyazdır ilk defa turuncu bir idrarla karşılaştım gecen hafta sistitle başım dertteydi acaba onun etkisindenmi böyle oldu idrarım şöyle adetime 3 5 gün kala yapsam daha iyi sonuç alırım herhalde.

valla ii duruyosun benim 2 gün var ama yapsammı die düşünüorum sonrada erken belki çıkmaz hamile olsam bile.üzülürüm die korkuorum.o yüzden böle testlerle zaman geçiriorum. bence yap derim

Benimde 3 günüm var tatlım, aslında ay başı olmam lazımdı ama Şubat 28 çektiği için uzattım kaydirigubbakcemile3 bekliyorum bakalım

ewt kızlar ya siz bi deneyin bakalım bende bu ay kaçında adet olucam tam olarak bilmiyorum ama 12 mart gibi gelir heralde bende eğer adet olmazsam denerim umarım doğruluk payı vardır inşallah herkesin ve özelliklede benim hamiş olmamız dileğiyle....

bence hamile olan değil de, hamile olmadığına emin olan biri deneyip sonuç yazsa daha iyi olur...bu üstte yağ birikmesi herkes de mi oluyor o ortaya çıkar...

ben de beklemedeyim...ilk gebeliğim düşük oldu....onda da evdeki idrar testi soluk ikinci çizgigli çıkmıştı..ama kan testim negatif çıkmıştı..özelde yaptırmıştım....

hepimize hayırlı zamanda bebişler gelsin:)))

benimde normelde bugün adet görmem lazımdı 12 gün önce çatlatma iğnesi vurundum beklioruz hayırlısı diyoruz.....CADIARZU

kızlar alemsiniz ya. idrar testinde pozitif sonuç alanlar hamileyiz deyip kaybolmuşlar. bu metodu bi deneyivermek çok mu zor. burda yeni bir bilimsel veri oluşturmaya çalışıyoruz dimi..:lepi:
geceyi sabahı beklemeye gerek yokmuş, sadece idrar 5 saat kadar bekleyecekmiş. yapıverseniz idrardan başka kaybedeceğiniz hiç birşey yok nasılsa :1ninca:

ya kızlar bu testı adetın gecıncemı yapılcak ben adt gununde yaptım dıbıne cokuyor yanı hamıle değilmiyim şimdı

kızlar hastalanmama 3 gun var 2 saat once cam kaba koydum ve tortular var ve fazla derecede ama ne dıpte ne yüzeyde anlayamadım nedır sızce

derindeniz sende bekliyorsun sonucu merakla sanırım..benimde adetime 1 hafta var 4 aydır korunmuyorz bu ay değişikliler hissediyorum ilk defa mesela normalde adet olmama 10 gün kala göğüslerim şişer ve çok acırdı el değmezdi..şimdi 7 gün var ama ara ara batma gibi bir acı oluyor o kadar sönükler..bird ekasıklarıma batma oluyor send enasıl durum...

Mrb arkadaşlar,
benim de adetime 1 gün var ama bu ay hamileyim gibi bi his var ben de. sol kasığım ara ara ağrıyo. bakalım eskilerin testini gece yapıcam, sabaha sonucu görürüz, paylaşırım sizlerle...

Mrb arkadaşlar,
benim de adetime 1 gün var ama bu ay hamileyim gibi bi his var ben de. sol kasığım ara ara ağrıyo. bakalım eskilerin testini gece yapıcam, sabaha sonucu görürüz, paylaşırım sizlerle...

Canım yarın senin sonucunu okumak için bu topiğe gireceğim.Yazmayı unutma.

Back