geceden yapacaksın sabaha kadar durmalıymış ama öncesinde bi kaç saat su içmemek yani fazla sıvı almamak gerekiomuş. aslında normaldede yapılıp 5-6saat bekletilcek gibi şeylerde duymuştum.ben ikisinide denedim aynı sonuç çıktı[/QUO
ya yapmak istiyorum test ama daha erken olmazmı çıkarmı bilmiyorum:sinifsinif:
valla ii duruyosun benim 2 gün var ama yapsammı die düşünüorum sonrada erken belki çıkmaz hamile olsam bile.üzülürüm die korkuorum.o yüzden böle testlerle zaman geçiriorum. bence yap derim
valla ii duruyosun benim 2 gün var ama yapsammı die düşünüorum sonrada erken belki çıkmaz hamile olsam bile.üzülürüm die korkuorum.o yüzden böle testlerle zaman geçiriorum. bence yap derim
Benimde 3 günüm var tatlım, aslında ay başı olmam lazımdı ama Şubat 28 çektiği için uzattım kaydirigubbakcemile3 bekliyorum bakalım
kizlar bende bugun yaptim,dibine coktu ama ben hamileyim,sanirim pek dogru degil :uhm:
Mrb arkadaşlar,
benim de adetime 1 gün var ama bu ay hamileyim gibi bi his var ben de. sol kasığım ara ara ağrıyo. bakalım eskilerin testini gece yapıcam, sabaha sonucu görürüz, paylaşırım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?